Turna Ayçiçek Yağı Pet 4 L 63,42 TL https://www.migros.com.tr/turna-aycicek-yagi-pet-4-l-p-3eb724 |
4LT AYÇİÇEK YAĞI 63TL - MİGROS
-
-
Stokta yok maalesef -
2 lt 34 tl aynı marka oda alınabilir -
Banka red ediyor hatası veriyor -
Şikayet varda yorum ve resim var yağ köpürmüs diye bilginize -
Yaği kullanan, tecrübesi olan var mi? -
migros bir üründe fahiş indirim yapıyorsa,çöpe atmayıp değerlendirmek için yapıyordur. -
Masterpass hala aktif, kullanmayı unutmayın. 19 dk önce sipariş verdim. Olmuyorsa kart değiştirin. -
6x2 LT aldım.TBG de sıvı yağ var.Moneyde geliyor.
-
2 lt olanlar da 33 TL stok olabiliyor -
Gece saat 2 civarı o anda tbg filan yoktu ama yinede turna yağ siparişi verdik.Sabah baktım yağ tbg si gelmiş, katıldık tabii.Arafta kalmayalım şimdi -
Yağ tbgsini nerde gördünüz, ben göremiyorum -
Kampanyalar sayfasında kampanyanı kendin yap kendin kazan bölümünün içinde vardı.
-
Teşekkkür ederim.
20 Litre sipariş geçtim...
-
Hee oradan mı, tamam teşekkürler -
Tadı hakkında bilgisi olan var mı ? Kullananlar paylaşabilir mi ? -
Rica ederim.Örneğin geçtiğimiz kampanya döneminde sıvı yağ tbg si yapıp puan kazandıysanız bu dönem sıvı yağ gelmiyor..Listenizde yoksa o sebepledir.
-
Hocam fiyatından dolayı aldık ama içimden bir ses hiç memnun kalacağımızı söylemiyor.Daha doğrusu sikayetvar'daki olumsuz yorumlar içimdeki sese ışık tuttu diyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 17 Şubat 2022; 9:15:47 > -
Haber eden arkadaşa teşekkür ediyorum 50 lira indirim ile daha iyi bir fiyata aldık 5 lt 65 lira civarına aldım banka puan ve tbg de cabası… -
Yağ kötüyse iade olur herhalde
gazeteden motorolla telefon aldık devletten 1 liralık 5 maske alamadık, nerdeeen nereye
|
migros bir üründe fahiş indirim yapıyorsa,çöpe atmayıp değerlendirmek için yapıyordur.
|
İnsanlar temel ihtiyaçlarını bile alamıyor ama sorumlu siyaset falan değil, aman ha beyefendiler (Malum partili olduğunu itiraf edemeyenler) rahatsız oluyor her başlıkta konunun siyasete gelmesinden.
Fiyat artışının sebebi bizim bakkal Murtaza Emmi çünkü... |
Son mesajları okudum. Yanlış konuya girdiğimi zannedip konu başlığını kontrol ettim
|
Sıcak fırsatlarda her konuya şu siyaseti sokup ortalığı karıştırıyorsun.Git ülke gündemine yaz.Admin olsam sağlam banı çakardım sana...
|
Kesinlikle ALMAYIN. Yağı biraz isitinca çok değişik bir koku çıkıyor sanki kimyasal temizlik malzemesi isitiyormussunuz gibi. Acaba tava mi sabunlu kaldı dedim ama başka tavada da aynı şekilde oldu. Sonra yagi kokladigimda ayni kokunun yağdan da geldiğini gördüm. Karar sizin tabi. |
8 televizyonmu Dedeniz sıcak fırsatçıların atasıymış.Saygı duyarım hocam |
star gazetesinden motorolla telefon almıştım zamanında,hergün gazete alırdık şimdi gazeteler bile troll haber dolu kağıt israfı.
|
onu konuşma bunu konuşma öyleyse forumda ne işin var git yağını en yakın bakkaldan al.
|
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
- ccleaner pro key
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X