Takvim gazetesi vermişti, bende almıştım ondan. Dediğiniz gibi çok yüz güldürmemişti, kasetçalar bölümünün kristalinin ikide bir ayarı bozulur ve ses bu yüzden boğuk çıkardı.Elimde tornavida mütemadiyen kristal ayarı yapardım.Basları zayıf ama ses rengi fena değildi. Uzun seneler önce emekli oldu.Kasetçalar bölümü bozuk, radyo bölümü çalışır halde depoya kaldırdık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4LT AYÇİÇEK YAĞI 63TL - MİGROS (3. sayfa)
-
-
Evet gözüm, 30 gün boyunca sadece gazete aldık yani seninde dediğin gibi gazete fiyatına telefon aldık.
Hem 30 gün boyunca keyifle gazetemizi okuduk, bu süre sonunda da bir adet telefon + telsim hazır kart sahibi olduk (içinde 100 kontörüyle).
O dönem gazete ya 25 kuruş yada 50 kuruş civarıydı sanırım ve gazete parasından hariç cebimizden tek kuruş çıkmadı.
Sizin bahsettiğiniz sertifika olayı sonradan çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 17 Şubat 2022; 16:51:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasetçalar kısmı bizde de yıllar oldu bozulalı. Hep radyodan kayıt yapmaktan.
Ama radyo kısmı çalışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Clementine ve Orange Road çizgi filmlerinin müziklerini kaydederdim...
-
Bir tanıdık Fiat Uno aldı, yıllarca kullandı. Birine satmış son yıllarda galiba, ama araba hala yürür halde. Gerçi araba çalıntı mı ne çıkmıştı, uğraştılar evrak işiyle ilk zamanlar. 94 falan olabilir yılı.
Şimdi lastiğini bile vermezler.
Gazeteye verecek para da yok. O zamanlar mum falan varken, nasıl oldu da teyp, araba falan almışız onu çözemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 17 Şubat 2022; 16:53:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garip bir açma kapama düğmesi vardı, dokununca boguk bir ses çıkararak açılırdı.Bu arada ses açma kapama düğmeside pıtır pıtır ses çıkararak sürekli döne döne bozulmuştu.En çok şu resimdeki kristalden çektim.
Son mesajları okudum. Yanlış konuya girdiğimi zannedip konu başlığını kontrol ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hay yaşa, aynen uno kartal doğan ve hatta jeep bile verdiler.Bende alıcaktım bir Kartal SLX ,bizimkiler yaşım küçük diye birde kazadan çok çekindikleri için beni engellemişlerdi.
Ayıptır söylemesi biz çocukken yaban adamı gibiydik.Feşellik diz boyu.O orman senin bu bayir benim rambo gibi dolaşırdık.Ne maceralar ne maceralar
Daha önce de kullanmıştım, normal bildiğimiz ayçiçek yağı işte ne eksik ne fazla. Ayçiçek yağı zeytinyağı gibi bir şey değil ki tadı kokusu olsun, dümdüz sıvı yağ işte. Başkasına bozuk denk gelmiştir vs onu bilemem tabi.
Migros dışında fiyatı diğer markalar ile hemen hemen aynı zaten muhtemelen migrosla özel bir anlaşma falan yaptılar, bir daha bu fiyattan satılmaz büyük ihtimalle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 17 Şubat 2022; 17:20:23 > -
İlk bisikletimi Son Havadis gazetesinden aylarca kupon biriktirerek almıştım. Sonradan çalınmıştı çok üzülmüştüm. Dedem hiç unutmam 8 tane televizyon almıştı. Ne yapacaksa o kadar tv'yi. Her gün startv'de Seat cordoba idi sanırım küçük olan 2 kişilik araba çekilişi vardı. Ne yıllardı....
-
Süper lig yeni yayın ihalesinde teklif edilen en yüksek tutar dolar bazında 146 milyon'a tekabul ediyor, çok az ama bu fiyattan daha fazla teklifi kim neden versin ki neticede sadece Türkiye sınırları içinde satabileceğin bir ürün ve ek olarak insanların alım gücü düşük. Süper lig tv denen olay gerçekleşek gibi.
-
8 televizyonmu
Dedeniz sıcak fırsatçıların atasıymış.Saygı duyarım hocam
Tarih ve gazete ismi ver arşivime bakacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96DE7F07E -- 17 Şubat 2022; 18:8:51 >
90 lı yıllara döndüm lanakşam gazetesinden TV aldıydık..ilk telefonumu da 89 milyona almıştım Ericsson 688 idi..neyse ampüle pardon ayçiçek fırsatı bakmaya devam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Star gazetesi 1997-2000 seneleri arasıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Bundan 24 sene evvel gazeteler cep telefonu dağıtıyordu.Hatta omo çamaşır deterjanından bile cep telefonu çıkıyordu .
Star gazetesi o dönem bayağı telefon dağıtmıştı.nokia 5110, motorola c1112, motorola cd930, ericsson t10, motorola t2288, motorola m3788/m3688 ve daha bir sürü model.Resmen bir nesil kuponla telefon sahibi olmuştu.
ekşi sözlükstar gazetesi'nin verdiği motorola cep telefonuhttps://eksisozluk.com/star-gazetesinin-verdigi-motorola-cep-telefonu--3163764?p=2
Fırt Dergisi de el pompası veriyordu...
-
-
yes kuponlu kuponsuz
-
Yağı gelen arkadaşlar yağ nasıl
Ben de meraktayım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X