< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4LT AYÇİÇEK YAĞI 63TL - MİGROS (2. sayfa)
-
-
Ben alana kadar ya stok bitti ya da migros ürünü satıştan kaldırdı, anlamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben yağı deep fry için kullanıyorum. dışarda yediğim hamburgerin yanında gelen patatesin yağından çok daha iyidir eminim.
-
Çünkü pastenenin kullandığı yağ muhtemelen palm yağı,bitkisel susuz yağdır.En ucuz en sıkıntılı yağ çeşididir.O nedenle ev yemeği uygun değil demiştir.
-
bizim hanım pek ayçiçek kullanmadığı için bu kadar popüler olmasını bi türlü anlamıyorum ayçiçek yağnının. kızartma dışında kullanım alanı var mı
-
Millet de zeytinyağı kullanmak ister ama malum ülkenin durumu belli ayçiçek yağı uygun fiyat olduğu için popüler maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yıldan fazla olmuştur forumdayım bu kadar çok gıda kuyruğu olduğunu görmemiştim.
genelde Tv Telefon Bilgisayar Ekran kartı vb şeyler konuları görüyorduk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O dediğin 2010/2016 yılları arasındaydı.O yıllarda İnternetten gıda ürünü aldığımı hatırlamam.Şimdi ise gıdadan başka bir şey aldığımı hatırlamıyorum.Çünkü sıra gelmiyor.
O değilde ben ilkokul bebesiyken gazeteler kuponla bisiklet televizyon hatta araba veriyorlardı.
30 gün gazete alarak telefon+hazır kartı ile beraber aldım
365 gün kupon biriktirerek bisiklet ve televizyon aldım.
Hatta niyeti bozup kupon biriktirerek araba almaya karar vermiştim ama son anda vazgeçtim, ilkokulda ehliyet biraz sıkıntılı malum.
Hey gidi 90'lar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 17 Şubat 2022; 11:29:44 >
star gazetesinden motorolla telefon almıştım zamanında,hergün gazete alırdık şimdi gazeteler bile troll haber dolu kağıt israfı.
Aynen bende star gazetesinden almıştım
Motorola M3688 (kapaklı olan)
Motorola M3788
Ben M3788 olan modelini almıştım.Bazı insanlara şansa kapaklı 3688 modeli denk gelmişti.
Ne gariptir ki şimdi binlerce liralık teknolojik telefonlar o telefonların yaşattığı hazzı ve duyguyu vermiyor.
Ne değerli yıllarmış..
Kesinlikle ALMAYIN. Yağı biraz isitinca çok değişik bir koku çıkıyor sanki kimyasal temizlik malzemesi isitiyormussunuz gibi. Acaba tava mi sabunlu kaldı dedim ama başka tavada da aynı şekilde oldu. Sonra yagi kokladigimda ayni kokunun yağdan da geldiğini gördüm. Karar sizin tabi.
gazeteden motorolla telefon aldık devletten 1 liralık 5 maske alamadık, nerdeeen nereye
Ayıß ayıß, namkôrlük edmeyin. xD
-
bu markalar zaten yeni türedi. eskiden, çoğunlukla trakya bölgesi menşeili olurdu, şimdi bursa, gaziantep ... piyasadan kullanılmiş yağları toplayıp, rengini de sarartıp satıyorlardır.
20 Litre teslim edildi...
Geçen de 5 litresi indirime girdiğinde almıştım kızartma dışında asla kullanılacak bir yağ değil su gibi aynı.
-
Telefunken teyp aldık kuponla. 90lı yılların ortasında (tam yılı unuttum). Çoğu düğmesi bozuldu ama hala çalışıyor. Kumandasına pil taktım o bile hala çalışıyor.
Şimdi aldığın çoğu şey 1 seneyi çıkarsa şanslısın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pardon siz ne yağı kullanıyorsunuz gerçekten merek ediyorum. Sıvı yağ denince ayçiçek yağı anlaşılır
Gazete fiyatına mi telefon aldın. Milleti yemeyin bari gazete 1 liraysa sertifika 5 liraydı
O zamanlarda taksitli alışveriş mümkün olmadığı için bu yöntem populerdi.
Konu ile ilgisini de anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X