Şimdi Ara

4Port lu en iyi performans MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yuksek bilginize guveniorum ve bi soru sormak istiorum ben portlu bir modem almak istiorum hub la filan ugrasmak istemiorum cunki 2-3 kisi baglanmak istiyoruz ben inceledigim kadarıyla hem fiyat hemde ozlelik olarak en iyi modem bu E-CON MC8000UE-S4 ADSL MODEM + ROUTER peki siz ne diyorsunuz simdiden tesekkurler...

• Fiyatı bahsettiğiniz E-CON modemden daha pahalı olmakla beraber, denenmişlikleri ve ithalatçı satış sonrası desteği açısından, Zoom x5 ve Alcatel Speedtouch 510 (4 port version) tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

Fiyatı bahsettiğiniz E-CON modemden daha pahalı olmakla beraber, denenmişlikleri ve ithalatçı satış sonrası desteği açısından, Zoom x5 ve Alcatel Speedtouch 510 (4 port version) tavsiye edilir.
    Bende aynen ZOOM X5 diyorum baska bişi demiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbreakable

Bende aynen ZOOM X5 diyorum baska bişi demiyorum..

Alıntıları Göster
    walla ben gittim aldim bir tane usr 4 port router. kullanisi kolay, turkce destekli yeni yazilimi sitesinde var, baglanisi kolay sorunsuz, tikir calisiyor. baska denemedigim icin benden anca bu kadar yorum. bunu almasaydim, netgear alacaktim. zoom da baktim, zyxel de baktim herbirine baya bi baktim. bilerek aldigim icin fiyat/peromansi cok iyi tavsiye ederim. ikinci urunu de bulamasaydim saniryorum alcatel alirdim seklinde bi edit yapalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu -- 11/7/2004 18:41:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

walla ben gittim aldim bir tane usr 4 port router. kullanisi kolay, turkce destekli yeni yazilimi sitesinde var, baglanisi kolay sorunsuz, tikir calisiyor. baska denemedigim icin benden anca bu kadar yorum. bunu almasaydim, netgear alacaktim. zoom da baktim, zyxel de baktim herbirine baya bi baktim. bilerek aldigim icin fiyat/peromansi cok iyi tavsiye ederim. ikinci urunu de bulamasaydim saniryorum alcatel alirdim seklinde bi edit yapalim.

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar iyi guselde soylediginiz modemlerin fiyatları oldukca yuksek ben hem paylasım yapabilecegim hemde fiyatta makul olan bisi istiorum alcatel modem 510 110€ civari e oburu desen Zoom 100 $ civari yani bu dedigim modem hem fiyatta uygun hemde özellikte alan arkadaslar warsa lutfen bi kac acıklama yaparlarsa cok gusel olur...

benim dusundugum E-CON MC8000UE-S4 ADSL MODEM + ROUTER
    fiyatı da 65 $ + KDV simdi bu modemle Zoom yada Alcatel inm farkı sizlerin engin tecrubelerince farkı ne olabilir nacizane: )
    Hee arkadaslar bide Cnet ADSL Modem 4 Port Ethernet Switch Router war bu nasıl bir modemdir bunun hakkında da biras bilgi verirseniz...buda dusundugum bi marka 65 dolar civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marijuana -- 11/7/2004 18:58:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marijuana

ya arkadaslar iyi guselde soylediginiz modemlerin fiyatları oldukca yuksek ben hem paylasım yapabilecegim hemde fiyatta makul olan bisi istiorum alcatel modem 510 110€ civari e oburu desen Zoom 100 $ civari yani bu dedigim modem hem fiyatta uygun hemde özellikte alan arkadaslar warsa lutfen bi kac acıklama yaparlarsa cok gusel olur...

benim dusundugum E-CON MC8000UE-S4 ADSL MODEM + ROUTER
    fiyatı da 65 $ + KDV simdi bu modemle Zoom yada Alcatel inm farkı sizlerin engin tecrubelerince farkı ne olabilir nacizane: )
    Hee arkadaslar bide Cnet ADSL Modem 4 Port Ethernet Switch Router war bu nasıl bir modemdir bunun hakkında da biras bilgi verirseniz...buda dusundugum bi marka 65 dolar civari

Alıntıları Göster
    Alcatel 510 derim ben memnunum hem baya güzel bi tipi var!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-49A98ED45

Alcatel 510 derim ben memnunum hem baya güzel bi tipi var!!

Alıntıları Göster
    pahalı diyosun ama us robotics benden de tavsiyedir. ilerleyen zamanlarda kalitesini görürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabesantrata

pahalı diyosun ama us robotics benden de tavsiyedir. ilerleyen zamanlarda kalitesini görürsün.

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 19 Nisan 2005, 23:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endorphene

-

Alıntıları Göster
    e-con aldım forumdan tavsiye ile gelmesini bekliorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: centılmıncek

Alıntıları Göster
    Valla piyasaya Siemens bir girdi pir girdi beyler...Şahsen modemi canlı canlı denemiş bulunmaktayım,hem yazılım hemde donanımsal olarak modem müthiş...
    http://www.efficient.com/subscriber_networks/5600.shtml

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluecry

Valla piyasaya Siemens bir girdi pir girdi beyler...Şahsen modemi canlı canlı denemiş bulunmaktayım,hem yazılım hemde donanımsal olarak modem müthiş...
    http://www.efficient.com/subscriber_networks/5600.shtml

Alıntıları Göster
    ya simdi simens ti zoom du alcatel di diyip isin icinden cıkmayın cunki benim icin fiyatı da onemli arkadaslar yani cok para verdikten sonra neden dusunuymki zaten en cok konusulanı alırım ama amacım buna fasla para vermeden iyi performans almak cunki alanlar vardır ben bunu diorum...tesekkurler hoscakalın

bide madem iyi performans aldıgınız bi marka var tabi dedigim 4 portlu router lı modeller arasında eger onerdiginiz varsa ortalama fiyatınıda yazın .... hoscakalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marijuana -- 12/7/2004 16:14:50 >

• merhaba

yaklaşık 10 gündür 7x24 olarak E-con mc8000ue S4 kullanıyoruz. 45 m. kablo + 25 m. kablo ve birde evdeki bilgisayar olmak üzere 3 kişide 256/64 k bağlantıda hiç sorun çıkarmadan kesintisiz çalışıyor. baskuda da en çok sanlar arasındada görebilirsin. ısınması normal. chipsetide Conexant. Fazla paran varsa zoom yada diğerlerini alabilirsin ama bence hiç gerek yok.
  • zoom x5 hiç problem çıkarmaz yada alcatel 510 seriside çok kurdum ondada hiç şikayet gelmedi yani bunlarda prolem kopma olabilir ve hiç kopma yapmıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykucukbtr

zoom x5 hiç problem çıkarmaz yada alcatel 510 seriside çok kurdum ondada hiç şikayet gelmedi yani bunlarda prolem kopma olabilir ve hiç kopma yapmıyorlar..
    US Robotics in fiyatı 130 milyona kadar düşmüş. Nasıl oluyorsa anlamadım valla. Biz 110 milyon bayırdık bi usb modeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

US Robotics in fiyatı 130 milyona kadar düşmüş. Nasıl oluyorsa anlamadım valla. Biz 110 milyon bayırdık bi usb modeme.

Alıntıları Göster
    http://www.karizmashop.com/detay.asp?stokpos=54016

• quote:

http://www.karizmashop.com/detay.asp?stokpos=54016

Alıntıları Göster
    Ben fazla duyulmamış Hi comm marka bir router modem aldım ilk defada ayarları kolayca girdim ve hiç bir problem olmadan üzerinden swiç ile 7 kişi nete giriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıskra -- 12/7/2004 22:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: centılmıncek

Alıntıları Göster
    Siemens in yeni modelini inceleyen oldu mu...Harbi süper bi alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluecry

Siemens in yeni modelini inceleyen oldu mu...Harbi süper bi alet.

Alıntıları Göster
    Ben,m acilen şu usb modemi elden çıkartıp ethernet bi modem almam. Acayip kasıyo makineyi bu meret.
  • quote:

Ben,m acilen şu usb modemi elden çıkartıp ethernet bi modem almam. Acayip kasıyo makineyi bu meret.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

bahsettigin olcude kasmaması lazım. teknik olarak bu kasma olayı ethernet ve usb de sadece yuzde 1 ile 5 arası oynar oynar. bence baska bir sebep var. usb portunla ilgili olablir ya da usb cıkışlarına cok yuklenmiş olabilirsin. yani cok fazla usb aygıtın varlıgı bu soruna sebep olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: surfer

quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

bahsettigin olcude kasmaması lazım. teknik olarak bu kasma olayı ethernet ve usb de sadece yuzde 1 ile 5 arası oynar oynar. bence baska bir sebep var. usb portunla ilgili olablir ya da usb cıkışlarına cok yuklenmiş olabilirsin. yani cok fazla usb aygıtın varlıgı bu soruna sebep olabilir.

Alıntıları Göster
    Bir modem var usb bağlı birde digital kameranın kablosu. O da makina bağlanmadığı sürece aktif olmuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.