Şimdi Ara

4s 399tl gercek olabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar nette gezerken tesadüfen şu siteyi gördüm herhangi bir ödeme yapılmadığı için formu doldurdum aramalarını bekledim aradılar kapıda ödeme oldugunu orjinal faturalı apple iphone oldugu ios işletim sistemi yuklenmiş oldugunu istedigim applestoredan orjinalligini kontrol ettribilcegimi begenmezsem 7gün içinde para iadesi oldugunu soylediler ama ben inanmadım bu fiyata siz ne dersiniz

https://www.kimsedeyok.com/firsat/

• Kaç kere böyle konu açıldı dostum reklam mı yapıyorsunuz ne artık yeter yaa.

3gs'in 0'ı 400 tl değil 4s 400 tl

Biraz düşünün yaa
  • bende biliyorum gercek olamycagını ama adamlar nasıl bukadar emin konusabiliyolar kapıda ödeme iade fln kimse dava acmıyormu bunlara
  • Symbian işletim sistemli telefon yolluyorlar
  • 1.sınıf replikadır onlar heryerde var
  • Deneyen yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemek için 400tlyi sokaga atcak biri olması lazım
    adam ios yuklu istedgin yerden onaylatabilirsn diyor ama şirket paravan buyuk ihtmal 1hafta sonra buhar olur
  • Ben aldım bir tane, tavsiye ederim iphone telefonda android deneyimi çok güzel.
  • İmkansizzzzzzzzz,kac kere yazildi cizildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Apple Store'da 650$ vergi hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

İmkansizzzzzzzzz,kac kere yazildi cizildi

googleda arama yapılınca fazla bilgi cıkmıyor enazından millet arastırırken bu konuyu görür yardım alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastvampire -- 16 Ağustos 2012; 17:45:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.