Şimdi Ara

4s 5.1.1 sarj surem normalmi sizce bana az gibi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  4s 5.1.1 sarj surem normalmi sizce bana az gibi geliyor

Suan yuzde 36da cevaplarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle az ustelik tekrardan az da olsa sarj etmişsiniz.

• Servise vermelimiyim sizce butun ozellikler full acik durumda

• benim cihaz da durum boyle anormal bir durum yok. Bu 5.1.1 resmen somuruyor bataryayı eskiden 1 gun dayanırdı cok fazla kurcalamasam simdi 12 saate bir sarja takıyorum. Çok bir şey yaptıgımda yok cihazda.
  • Baskalarinin daha uzun suruyor ama sorun bizdemiki anlamadim gitti sozde sarj olayini duzelltiler 5 ile

• Hocam az önce ve 2 gün önceki kullanım değerlerim resimlerdeki gibidir, telefonum 3g S 16gb ve ios 5.1.1 yüklüdür

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Hocam az önce ve 2 gün önceki kullanım değerlerim resimlerdeki gibidir, telefonum 3g S 16gb ve ios 5.1.1 yüklüdür

Çok Çok iyiymiş bataryalar sıfır falan mı :)

• batarya yuzde 10 da su an
    kullanım 3 saat 6 dakika
    beklemede 6 saat 27 dakika
    yaptıklarım:
    internet ve 3 boyutlu 2 oyuna baktım yarım saat kadar hepsi bu. Bildirimlerin çoğu kapalı. wifi ve 3g açık surekli.
  • Kiminki anormal olan peki

• evet sanırım 5.1.1 sorunlu yine bende de az gidiyor bunu farkedecek derecede azaldı 5.1e göre
    en azından konum servislerini kapatın derim
  • hayır sadece kullanım şartları farklı. telefona fazla yüklenmeyin bana kalırsa çünkü benim bataryamın 2-3 gün gittiğini de bilirim 10 saat dayanmadığını da bilirim. tamamen kullanımınıza bağlı. parlaklığı %50 altına indirin sonra 3G kapatın Wi-fi az kullanın oyun oynamayın sadece müzik falan dinleyin bak bakalım ne kadar gidiyor . bir de elinizde düşürmeyin wi-fi 3g açık parlaklık yüksek sürekli oyun o zaman bakın bir de nasıl gidiyor. tamamen kullanımla alakalı.
  • Nazar değmesin ama benim 3g S 16gb telefonum ile bataryası 25 aylık olup hala ilk günki kondüsyonundadır
  • iOS 5.1.1 yükledikten sonra telefonun şarj durumunu ilk defa test ettim. Değerler bayağı iyi çıktı bence.

8 saatlik kullanımın büyük bir bölümünde wifi açıktı, internette dolaştım ve toplam 1 saat oyun oynadım. Konum bildirimleri falan kapalı tabii. Sadece twitter, safari gibi internet programlarını kullandım.

• 3.30 saat kullanımda 3G sürekli açıksa çok kötü değil.

sonuçta telefonu 10 saat kenarda bırakıp sonra üç saat kullansanız yine yakın değer olurdu. beklemede o kadar sarj yemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.