Şimdi Ara

4s aldım ilk kullanım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen şarj etmeli miyim yoksa bitirip belirli saat mi şarj etmeliyim? Birde ilk teli açtığımda karşıma nasıl ekranlar gelicek neleri seçmeliyim ?

• Etkinleştirme ekranı gelecek.ben %10'a düşürmüştüm zaten pekte sarj yoktu.etkinleştirme falan derken o arada sarj oldu biraz sonra ben oynadım ve sarja taktım.
  • etkinleştirme ekranı derken biraz daha açar mısınız malum ilk defa başıma böyle bişi gelecek
  • http://www.youtube.com/watch?v=xt530l-I7eA&list=SP12A057F7D11D94BE&index=1&feature=plpp_video

youtube'dan bir bak istersen.ÇOk kolay zaten şehirini dilini falan seçiyorsun.Kurulumu o yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultras

etkinleştirme ekranı derken biraz daha açar mısınız malum ilk defa başıma böyle bişi gelecek

Telefonu iTunes'a bağlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem1905

quote:

etkinleştirme ekranı derken biraz daha açar mısınız malum ilk defa başıma böyle bişi gelecek

Telefonu iTunes'a bağlayın.

Doğru ben onu unuttum baksöylemeyi

• iTunes nedir yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iTunes nedir yav

itunes ne derken;)
  • quote:

Kullanma klavuzunu okuyun. Hani yanında verdikleri kitapçık var ya. 12 yaşında çocuk bile yapıyor, yapılamayacak birşey değil etkileştirmek.
  • 5 dk sonra başlarlar,iphone 5 çıkacak niye 4s aldın diye :S

Hayırlı olsun,aldığın üstün bir teknoloji hiç üzülme iphone 5 al diyenlere
  • İtunes ne midir??Dostumbence sen internette apple kullanım klavuzunu ve itunes'i araştırmaya başla şimdiden
  • hayırlı olsun guzel haberler alasın ins telefonundan hep:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim öncelikle telefonu aktive etmen gerekecek. Eskiden sadece bilgisayara bağlı olarak aktif oluyordu iOS 5 ile direk aktif edebiliyorsun. Fakat bi internet bağlantısı gerekiyor. Wireless yani. Telefonu aktif etmedikçe sim kartı görmeyeceği için operatör bağlantısı olmaz. Telefonu açınca Türkçe seç zaten tarih vss.. falan soracak sana en sonunda 1-2 dk bekleticek sonrasında telefonun açılacak. Telefona müzik atarken, fabrika ayarlarına geri alırken, rehberi veya tüm telefonu yedeklerken iTunes isimli bir programı kullancaksın. İnterntte "iTunes nedir abi böyle saçmalık mı olur yeaav" diyen arkadaşlara aldanma iTunes aslında işlerini çok kolaylaştıran bi program. Millet sadece kullanmasını sevemiyor, kurcalamıyor. Özellikle backup(yedekleme) kısmını çok kullanırsın. Zaten çok kurcalamana gerek yok, sen her bilgisayarına bağladığında yedekliyor galiba telefon kendini. Restore diye bi ifade duyacaksın, bu da telefonu fabrika ayarlarına geri döndürmek demektir. Tabi bunu yaparken yedekten kurulum seçersen yedeklediğin tüm ayarlar vs.. geri gelir. Apple bölümü açık, google önünde, kafanı kurcalayan bişey olursa sor foruma çekinme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 25 Ağustos 2012; 0:09:58 >

• 4s etkileşime için iTunes a muhtaç değil bas açılsın sorduklarını cevapla pil bittikce tak doldun ayda bir Yada ikidefa tam boşalmasını sağla bol bol kurcala
    Sonra gir İnternet'e kredi kartsiz AppStore hesabı açmayı öğren
    Başla program yukleyip cihazını kisisellestir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itools bunu da hemen öğren, keşfet
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 25 Ağustos 2012; 10:38:01 >
  • Bilen var bilmeyen var dalga geçilmez siz iTunesle mi doğdunuz
  • İphone konusunda yeni olanlar, itunes te sorun yaşayabilir,
    Bu ayıp değil arkadaşlar,tepkiye gerek yok,
    İTOOLS Kullanın,
    istenmeyen bir durum yaşamazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.