Şimdi Ara

4S arama başarısız oldu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar elimde yurt dışı 4S var. Telefon son 1 haftadır şebekeyi görürken garip sorunlar çıkarıyor. Örneğin birisi aradığında kapalı gözüküyor ya da bu cihazdan dışarı birisini aradığımda arama başarısız oldu diyor. Aynı şekilde o anda sms de alıp göndermiyor. Bir süre sonra düzeliyor sonra geri gidiyor. Bu süre zarfında normal şebeke görüyor. Yazılımsal yapılabilecek her şeyi yaptım. Sim kartıda değiştirdim. (hat avea)

Bu sorun neden olabilir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caGATay89 -- 4 Ekim 2013; 21:47:45 >

• Sebebi Avea'nın,zayıf şebeke çekimi olabilir,
    Turkcell veya Vodadone hat takıp deneyin,
    aynı sorunları yaşarsanız,donanımsal bir sorunu vardır,çözümü servistir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

Merhaba

Arkadaşlar elimde yurt dışı 4S var. Telefon son 1 haftadır şebekeyi görürken garip sorunlar çıkarıyor. Örneğin birisi aradığında kapalı gözüküyor ya da bu cihazdan dışarı birisini aradığımda arama başarısız oldu diyor. Aynı şekilde o anda sms de alıp göndermiyor. Bir süre sonra düzeliyor sonra geri gidiyor. Bu süre zarfında normal şebeke görüyor. Yazılımsal yapılabilecek her şeyi yaptım. Sim kartıda değiştirdim. (hat avea)

Bu sorun neden olabilir fikri olan var mı?

o sirada mesaj vs gelmek uzeredir telefonunuza bende oluyor mesaj whatsapptan mesaj v.s gelmek uzeredir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.