Şimdi Ara

4S Batarya degisim hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar zorlu center'da 4S batarya degisimi yaptiran var mi? Mumkun mu? Fiyat konusunda bilgisi olan var mi?

• Parayla değiştirecekseniz gerek yok alın bir pil 10 dakikanızı alır değiştirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yetenekli olmadigim icin riskede atmak istemiyorum. Para muhim degil, boyle birsey mumkun mu zorlu'da onu ogrenmek istiyorum.
  • Tabiki mümkün merak etmeyin

• 190 lira gibi bir ucreti vardi en son

• Sanirim randevuyle gitmemiz gerekicek. Peki sure konusunda bi fikriniz var mi, yani ne kadar sureye degisim yapilir? Istanbul disi oldugum icin onemli, gun icerisinde hallolur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutivanbuuren

Sanirim randevuyle gitmemiz gerekicek. Peki sure konusunda bi fikriniz var mi, yani ne kadar sureye degisim yapilir? Istanbul disi oldugum icin onemli, gun icerisinde hallolur mu?

telefonunuzun garantisi yoksa bence apple store ile uğraşmayın. sahibinden veya gittigidiyor üzerinde 30 TL'ye kargo dahil, yannda tornavidaları da olan batarya alabilirsiniz. Üstelik kendiniz değiştirebilirsiniz, 20 dk'da işiniz hallolur.
  • quote:

Sanirim randevuyle gitmemiz gerekicek. Peki sure konusunda bi fikriniz var mi, yani ne kadar sureye degisim yapilir? Istanbul disi oldugum icin onemli, gun icerisinde hallolur mu?

ben aynı gün içinde teslim ediliyor diye biliyorum.
  • quote:

Randevu alıyorsunuz telefonu bırakıyorsunuz yaklaşık 1 yada 2 saat sonra gelin alın diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

quote:

Randevu alıyorsunuz telefonu bırakıyorsunuz yaklaşık 1 yada 2 saat sonra gelin alın diyorlar

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam 👍 @godzilla34

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.