Bildirim
4S Batarya degisim hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Parayla değiştirecekseniz gerek yok alın bir pil 10 dakikanızı alır değiştirmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda yetenekli olmadigim icin riskede atmak istemiyorum. Para muhim degil, boyle birsey mumkun mu zorlu'da onu ogrenmek istiyorum. -
Tabiki mümkün merak etmeyin
190 lira gibi bir ucreti vardi en son
Sanirim randevuyle gitmemiz gerekicek. Peki sure konusunda bi fikriniz var mi, yani ne kadar sureye degisim yapilir? Istanbul disi oldugum icin onemli, gun icerisinde hallolur mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: mutivanbuuren
Sanirim randevuyle gitmemiz gerekicek. Peki sure konusunda bi fikriniz var mi, yani ne kadar sureye degisim yapilir? Istanbul disi oldugum icin onemli, gun icerisinde hallolur mu?
telefonunuzun garantisi yoksa bence apple store ile uğraşmayın. sahibinden veya gittigidiyor üzerinde 30 TL'ye kargo dahil, yannda tornavidaları da olan batarya alabilirsiniz. Üstelik kendiniz değiştirebilirsiniz, 20 dk'da işiniz hallolur. -
quote:
Sanirim randevuyle gitmemiz gerekicek. Peki sure konusunda bi fikriniz var mi, yani ne kadar sureye degisim yapilir? Istanbul disi oldugum icin onemli, gun icerisinde hallolur mu?
ben aynı gün içinde teslim ediliyor diye biliyorum. -
quote:
Randevu alıyorsunuz telefonu bırakıyorsunuz yaklaşık 1 yada 2 saat sonra gelin alın diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: godzilla34
quote:
Randevu alıyorsunuz telefonu bırakıyorsunuz yaklaşık 1 yada 2 saat sonra gelin alın diyorlar
-
Eyvallah hocam 👍 @godzilla34
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- iphone ekranda siyah çizgi
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X