Şimdi Ara

4s de birden çkan br şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir yıldır iphone 4s kullanıyorum ilk aldğmda netten öğrendiğim butun şarj tedbirlerini aldım ve de bir yıldr sorunsuz kullandm ama gecen gece telefonu full şarj edip yattım ki butun programlarım ve de ekran parlaklığı sıfır duzeyinde sabah kalktığımda şarzım 80 e kadr duşmştu ilk defa karşılaşyrm bu sorunla bu aralar teli hemen hemen hiç full şarj atmden kullnmştım yaklaşık 10 defa fln ondan mı kynaklanır ve de nasıl eski hale doner şimdiden cevaplar içn teşkkr ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen bitir sarji telefon kapaninca tekrar tak sarja ve hic sokmeden sarj et. %100 gordukten en az 1 saat sonra al sarjdan

• battery doctor tarzı bir tane uygulama edin. jb varsa batterydoctorpro adlı tweak ı kur.
  • çk tşkkr edrm dediklerinizi deneyip geri dnş ypcm

• hocam dediğiniz gb şarjı boşltıp szn dedklerinşzi yptm ama br şey dğşmedi gine 100 şarjla yattm kalktğmda 92 ye dşmştu

• yaklaşık 1 yıldır kullandığını söylemişsin zaten bataryalar yılda ortalama %20 güç kaybı yaşar bu da normaldir. ben de senin gibi dikkatli kullanıyorum ama son zamanlarda 10 dk da düşüyo hele ki facebookta 3g ile 10 dk takılayım telefon acaip ısınıyor ve şarjı neredese sömürüyor. ilk günkü performansı beklemek olmaz zaten hele ki şu sıcak günlerde..
  • peki bu bhsedilen teli restore etmk fln herhngi br işe yrarmı hafızam dolmuştu onları boşalttm anck dğşklk olmadı bir de telin ust açma kapama tuşu bozuldu şimdi şhr dşndym yptramadm tel kapatınca kndiliğnden yeniden açılıyr onun şarj azalmasıyla br alakası varmıdr sizce bir de ddğnz gb internette takldğmda tel br hayli fzla ısınıyr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.