Şimdi Ara

4S'e ios 7.0.4 yüklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki 4S'in ios versiyonu 6.1.3 ve hiçbir şikayetim yok. Ayarlar menüsünde yeni bir ios versiyonu var diyerek 7.0.4 ü gösteriyor. Ne kaybedip ne kazanacağımı bilemediğim için epeydir böyle bekliyorum. Forumda bazı topiklerde 7.0.4 ün pili çabuk tükettiği konusunda yazılar okumuştum. Konunun uzmanları ne önerirsiniz, 6.1.3 le devam mı edeyim yoksa 7.0.4 ü yükleyeyim mi? Küçüklere sevgi, büyüklere saygı ile...

• Uygulama desteği yavaş yavaş iOS 7'ye kayıyor hocam ama iOS 6.1.3 en stabil versiyon sizin için. Ne zamanki yüklemeye çalıştığınız uygulamalar iOS 7 ve üstü istediği için yüklenmez, o zaman geçersiniz, şimdilik kalmanızı tavsiye ederim.
  • 6.1.3 ü özlersin stabilite bakımından demiyorum o konuda 4Ste pek sıkıntı yok fakat iconlar olsun kilit ekranı falan olsun daha bi asil benim secme sansım olsa ben güncellemezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaymak gibidir memnun eder tavsiye edilir. 7.1 beklenmektedir gelince daha da güzel olur...
  • 4S ios 7.0.4 jb kullanıyorum ios 6 yı özledim gerçekten. Çoğu tweak da doğru düzgün çalışmıyor(şimdilik).

• Bende de 4s var ios 7 yüklü, eğer imkan olsa hiç düşünmeden ios 6 ya geri dönerim, 6'nın hızı stabilitesi akıcılığı çok daha iyi, 7.1 de belki bir miktar aradaki fark kapatabilir ama şu anki haliyle kesinlikle 6 4s için doğru seçim olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim, bu durumda 6.1.3 özlememek için 7.0.4 e geçmemek en iyisi gibi görünüyor. :)
  • enkayi E kullanıcısına yanıt
    Aynen ben geçtim ios 6 yı özlüyorum

• Bende 7.0.4 jB li 4S var gel takas edelim ustune 20 tl vereyim :) :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s te ios 7 gayet stabil kullandım şahsen
  • Soyle bir durum var. Bu durum cok kullanici bazli ve yoruma acik.
    Sizinde gordugunuz gibi, ayni telefonu kullanan bir kisi memnunken digeri memnun olmayabiliyor.
    Boyle durumlarda genel gecer ifadeler kullanmak dogru degil.
    Bunuda kullanmadan yorumlamak acikcasi sizin icin cok zor. Eger imkaniniz var iae IOS 7 li bir telefonla Uc bes gun gecirirseniz , cok daha guzel olur ama, bircok kisi icin bu cok ta kolay bir durum degil.
    Ben de sizin gibi bir 4 s kullanicisiyim ve bu durumu suna benzetiyorum. Guncellemeler bazi ozelliklerin daha iyi kullanilmasi ve yeni ozellikler eklenmesi icin vardir.
    Bundan dolayi da telefonun bazi ozelliklerini daha fazla kullanilmasina neden olabilir. Gun gectikce ve guncelleme versiyonlari arttikca bu durum elinizde bulunan mevcut telefonun bir onceki versiyona gore bira daha yavas calismasina neden olabilir. Bu da bazen insanlarin hakli olarak canini sıkmaktadir.
    Sozun kisasi siz telefonunuzda bu versiyonu kullanmadan, bit karar vermeniz size %100 dogru sonuca ulasmanizi saglamayabilir..

Saygilar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rfuysen

Soyle bir durum var. Bu durum cok kullanici bazli ve yoruma acik.
    Sizinde gordugunuz gibi, ayni telefonu kullanan bir kisi memnunken digeri memnun olmayabiliyor.
    Boyle durumlarda genel gecer ifadeler kullanmak dogru degil.
    Bunuda kullanmadan yorumlamak acikcasi sizin icin cok zor. Eger imkaniniz var iae IOS 7 li bir telefonla Uc bes gun gecirirseniz , cok daha guzel olur ama, bircok kisi icin bu cok ta kolay bir durum degil.
    Ben de sizin gibi bir 4 s kullanicisiyim ve bu durumu suna benzetiyorum. Guncellemeler bazi ozelliklerin daha iyi kullanilmasi ve yeni ozellikler eklenmesi icin vardir.
    Bundan dolayi da telefonun bazi ozelliklerini daha fazla kullanilmasina neden olabilir. Gun gectikce ve guncelleme versiyonlari arttikca bu durum elinizde bulunan mevcut telefonun bir onceki versiyona gore bira daha yavas calismasina neden olabilir. Bu da bazen insanlarin hakli olarak canini sıkmaktadir.
    Sozun kisasi siz telefonunuzda bu versiyonu kullanmadan, bit karar vermeniz size %100 dogru sonuca ulasmanizi saglamayabilir..

Saygilar...

Teşekkür ederim, durumu çok güzel özetlemişsiniz. Benim en çok tereddüt ettiğim konu pilin daha çabuk bitmesi konusu. Bununla ilgili bir tecrübeniz varsa paylaşırsanız memnun olurum. Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.