Şimdi Ara

4s Facebook Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Facebook uygulamasına giriyorum fakat sohbette online olamıyorum.Bilgisayardan herhangi bir sorun yok fakat dediğim gibi telefondan girdiğimde sohbette çevrim dışı görünüyorum.Nasıl düzeltebilirim yaşayanlar var mı bu sorunu ?şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: aZobASh

Herkese merhabalar.Facebook uygulamasına giriyorum fakat sohbette online olamıyorum.Bilgisayardan herhangi bir sorun yok fakat dediğim gibi telefondan girdiğimde sohbette çevrim dışı görünüyorum.Nasıl düzeltebilirim yaşayanlar var mı bu sorunu ?şimdiden teşekkürler..

Şimdiye kadar gelmiş geçmiş EN REZİL FACEBOOK UYGULAMASI olduğundan olabilir acil güncelleme bekliyorum bende. aynı sorun ve daha fazlasını yaşıyorum
  • evet haklısınız çok rezil bi uygulama fakat bazı telefonlarda olup bazılarında olmaması daha şaşırtıcı.
  • Öneri için teşekkürler.kullanıyorum fakat kar etmedi ne yazıkki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

http://itunes.apple.com/tr/app/facebook-messenger/id454638411?mt=8

deneyiniz

evet bu bende de yüklü ve gayet stabil ve sorunsuz. keşke facebook uygulamasıda aynı şekilde stabil olsa
  • quote:

Öneri için teşekkürler.kullanıyorum fakat kar etmedi ne yazıkki.

üstad 2 dakikada nasıl denedin yahu bi kaç msj at msj al bence sorunsuz kullanacaksın diye tahmin ediyorum kanımca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam kullanıyorum derken telefonda zaten yüklü bu uygulama fakat ben online olamıyorum.
  • quote:

hocam kullanıyorum derken telefonda zaten yüklü bu uygulama fakat ben online olamıyorum.

pardon hocam sormadan yargıladım ama bu programda online olunup olunmadığını bilmiyorum ama anlık msj'laşma için birerbir. ben face'te bir kere online oldum şimdi 7/24 online takılıyorum bende ki sorun da kapatamıyorum çevremdekiler deli sanıyor beni paso face'te ne ayak falan diyorlar

• bi orta yolu bulamadık demekki hakikaten rezil bi uygulama umarım en kısa zamanda güncellenir.
  • Darısı başımıza artık hocam
  • Bende hic sevmiyorum bu facebook appini paylas butonunu neden bi turlu koymazlar yada neden her guncelleme bi eskisini aratir anlamiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.