Şimdi Ara

4s mi? Bold 9900 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, şu sıralarda yeni telefon almayı düşünüyorumda kafamda sadece 2 telefon var bunlarda başlıkta belirttiğim gibi IPhone 4s ve Blackberry Bold 9900, sizce hangisi daha iyi bir seçim olur?

• 8520 curve
  • neden bold 9900 değilde curve 8520?
  • Biri qwerty klavyeli telefon, diğeri sadece dokunmatik bir telefon.
    İhtiyaçlarınıza göre tercih etmelisiniz. Ben olsam ıphone alırım mesela.
    4-5 sene dokunmatik kullandım. Daha sonra 2*3 sene kadar klavyeli telefon kullandım.
    Artık dokunmatiği özledim ve daha özgür olabileceğimi bildiğim için geri dönüş yaptım.
    Sizde ona göre karar verin. 9900ün de ekranı dokunmatik tabi ben kendi açımdan yorum yaptım.
    Blackberry nin sadece bb msngr artısı var insanlara göre Ama bence o bir artı değil.
    Blackberry de kullandım ben 2*3 ay öncesine kadar kullanıyordum ama inan bb msngr işime hiç yaramadı.
    Çünkü sosyal ortamda olay face twitter foursquare da dönüyor. bb msngr'a bir şey kalmıyor.

• 4*5 sene dokunmatik 2*3 sene klavyeli ? merak ettim 8 sene önce kullandığınız dokunmatiği sony p serisimiydi ?
  • Diger yorumlara hic bakmadan cevap veriyorum. Tabii ki 4S.
    Yaptiginiz karsilastirma soyle bir sey olmus: 3310 mu? Galaxy S2 mi ? :)
  • çok farklı bir karsılastırma olmus bu .. ne iiçin kullanacagınıza bağlı bu. iki cihazdan birbirinden çok farklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru söylüyorsunuzda iki telefonda fiyatlarına baktığınızda aralarında max. 200 tl fark var, ikisinden birini istiyorum çünkü blackberrynin qwerty klavyesi var ve mesaj yazmak çocuk oyuncağı, iphonede ise dokunmatik ekran var ve bana göre bunda mesaj yazmak parmaklarım büyük olduğu için çok zor :D diğer taraftan blackberrynin BBM özelliği çok işime yarayacak ama iphonedede müthiş uygulamalar var ve kamerası çok iyi, işte bu sebeplerden ötürü kararsız kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braveee

doğru söylüyorsunuzda iki telefonda fiyatlarına baktığınızda aralarında max. 200 tl fark var, ikisinden birini istiyorum çünkü blackberrynin qwerty klavyesi var ve mesaj yazmak çocuk oyuncağı, iphonede ise dokunmatik ekran var ve bana göre bunda mesaj yazmak parmaklarım büyük olduğu için çok zor :D diğer taraftan blackberrynin BBM özelliği çok işime yarayacak ama iphonedede müthiş uygulamalar var ve kamerası çok iyi, işte bu sebeplerden ötürü kararsız kalıyorum

4S al kurtul işte..

Not: Başka model düşünürsen HTC One X al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 2 Nisan 2012; 21:22:07 >
  • Piyasada 4S gibi bi telefon dururken blackberrynin hangi telefonu olursa olsun karşısında duramaz :) 4S alın
  • Bana bbm cok lazim almam lazim ama SGS İİyi elden cikaramiyorum
  • Bb nin de tuslari cok buyuk degil bb de yaziosan iphone de yan yatirip yazarsin bence iphone 4s almalisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.