Şimdi Ara

4s push e-mail sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gün önce 4s aldım.ios 5.0.1 güncellemesini yaptım. bir önceki windowsmobile 6.5 kullanan telimi push mail olmadığından dolayı bıraktım. maillerde blackberry kadar olmasa da verim alırım die düşünüyordum 4s te. Ancak ne yaptıysam mailler anında telime düşmüyor. gmail hesabıma da iş mailime de düşmüyor('diğer' bölümünden tanımladım iş mail adresimi). kendim mail almak istediğim zaman mail kutusunu açıyorum kendisini öyle güncelleyip mailler düşüyor. wifi'de de 3g'de de aynı. anında ilet açık- kapalı bi sürü şey denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim

• me.com uzantılı e-mail hesabımı kullanıyorum push mükemmel çalışıyor, bende hotmail de sorun yaşıyordum önceleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

me.com uzantılı e-mail hesabımı kullanıyorum push mükemmel çalışıyor, bende hotmail de sorun yaşıyordum önceleri.
    sanırım cevap verebilecek birisi yok neyse artık soğudum telden. bu aletin sadece oyun oynamaya yaradığını daha iyi anlıyorum şimdi.
  • Gmail'i exchange olarak tanımlamanız lazım. Pop3 olarak tanımladığınız mailler push mail olarak gelmez.
  • Microsoft exchange olarak kurulum yapiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Microsoft exchange olarak kurulum yapiniz.
    şirket hesabım exchange'de 'hesap bilgileri doğrulanamıyor' uyarısı veriyor. alan adını boş bıraktım ne yazmam gerektiğini bilmiyorum zaten zorunlu doldurulması gereken bi yer değil. defalarca kez kontrol ettim bütün bilgiler doğru şirkette iphone kullanan olsa gidip sorcam. sanırım yakın bi tarihte ben de blackberryci olcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mko -- 21 Aralık 2011; 10:04:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mko

şirket hesabım exchange'de 'hesap bilgileri doğrulanamıyor' uyarısı veriyor. alan adını boş bıraktım ne yazmam gerektiğini bilmiyorum zaten zorunlu doldurulması gereken bi yer değil. defalarca kez kontrol ettim bütün bilgiler doğru şirkette iphone kullanan olsa gidip sorcam. sanırım yakın bi tarihte ben de blackberryci olcam

Alıntıları Göster
    exchange desteklemesi gerekiyor mail hesabımın. Ama benimki pop/smtp destekliyor sadece. Bu durumda bu telefondan hiçbir zaman push mail alamayacağım anlamına mı geliyor ???

• quote:

sanırım cevap verebilecek birisi yok neyse artık soğudum telden. bu aletin sadece oyun oynamaya yaradığını daha iyi anlıyorum şimdi.

fotoraf çekmedin galiba daha
  • Gmail uygulamasini kullaniyorum hepsi dusuyor. Gmail ise emailin o uygulamayi oneririm
  • quote:

quote:

fotoraf çekmedin galiba daha

d90 die bişi var bende o yeterli oluyor, daha teknolojiyi kullanamıyorum ben. 4s'inki kadar kaliteli fotoğraflar beni bozar ;)

@oguzcansarol
    gmail hesabım çok önemli değil benim için, şirket hesabım farklı. o yüzden mecburiyetten Diğer hesap tanımlamalarında tanımlayabiliyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mko -- 21 Aralık 2011; 10:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

Gmail uygulamasini kullaniyorum hepsi dusuyor. Gmail ise emailin o uygulamayi oneririm

Aynen gmail kullanıyorum. Anında düşüyor mailler.
  • quote:

exchange desteklemesi gerekiyor mail hesabımın. Ama benimki pop/smtp destekliyor sadece. Bu durumda bu telefondan hiçbir zaman push mail alamayacağım anlamına mı geliyor ???

İmap destegi olmasi gerekiyor. İmap destegi butun sorunu cozer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

quote:

Gmail uygulamasini kullaniyorum hepsi dusuyor. Gmail ise emailin o uygulamayi oneririm

Alıntıları Göster
    Anladım ki bende bi sorun var. gmail hesabımı tekrar yükledim, ona da mailler düşmüyor.kendim gelen kutusunu açınca güncelliyor. telefonda bi sorun olacağını düşünmüyorum en iyisi bilen birine göstermek. bi bakınayım bari etrafta bilen birileri var mı

• quote:

Anladım ki bende bi sorun var. gmail hesabımı tekrar yükledim, ona da mailler düşmüyor.kendim gelen kutusunu açınca güncelliyor. telefonda bi sorun olacağını düşünmüyorum en iyisi bilen birine göstermek. bi bakınayım bari etrafta bilen birileri var mı

gmail hesabını kurarken GMAIL seçeneğini seçmeyeceksiniz. EXCHANGE seçeneğini seçip ayarları ona göre yapacaksınız:

http://email.about.com/od/iphonemailtips/qt/Set_Up_Push_Gmail_in_iPhone_Mail.htm

aynı şekilde şirket hesabınızın da exchange ayarlarını doğru yapmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: brscnzr

quote:

Yani arkadaşada öneririm Gmail'i kullansın pat diye düşüyor
  • quote:

3 gün önce 4s aldım.ios 5.0.1 güncellemesini yaptım. bir önceki windowsmobile 6.5 kullanan telimi push mail olmadığından dolayı bıraktım. maillerde blackberry kadar olmasa da verim alırım die düşünüyordum 4s te. Ancak ne yaptıysam mailler anında telime düşmüyor. gmail hesabıma da iş mailime de düşmüyor('diğer' bölümünden tanımladım iş mail adresimi). kendim mail almak istediğim zaman mail kutusunu açıyorum kendisini öyle güncelleyip mailler düşüyor. wifi'de de 3g'de de aynı. anında ilet açık- kapalı bi sürü şey denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim

gmail için gmail'in kendi uygulaması var app store da, push olayı mükemmel çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

3 gün önce 4s aldım.ios 5.0.1 güncellemesini yaptım. bir önceki windowsmobile 6.5 kullanan telimi push mail olmadığından dolayı bıraktım. maillerde blackberry kadar olmasa da verim alırım die düşünüyordum 4s te. Ancak ne yaptıysam mailler anında telime düşmüyor. gmail hesabıma da iş mailime de düşmüyor('diğer' bölümünden tanımladım iş mail adresimi). kendim mail almak istediğim zaman mail kutusunu açıyorum kendisini öyle güncelleyip mailler düşüyor. wifi'de de 3g'de de aynı. anında ilet açık- kapalı bi sürü şey denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim

gmail için gmail'in kendi uygulaması var app store da, push olayı mükemmel çalışıyor.
    gmail sorununu exchange olarak taımlayıp çözdüm (cholonya 'nın dediği gibi). yalnız iş mailimde hala sorun var. sanırım sunucu ile ilgili. bilgi işlemdeki elemanla iletişim kurup o şekilde halletmeyi planlıyorum, bakalım hayırlısı

• quote:

gmail sorununu exchange olarak taımlayıp çözdüm (cholonya 'nın dediği gibi). yalnız iş mailimde hala sorun var. sanırım sunucu ile ilgili. bilgi işlemdeki elemanla iletişim kurup o şekilde halletmeyi planlıyorum, bakalım hayırlısı

valla baba iş mailini değiştir desem değiştiremezsin kim bilir ne kadarlıktır. sor soruştur bakalım ama push için sanmıyorum faydalı olurmu:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarolious

quote:

valla baba iş mailini değiştir desem değiştiremezsin kim bilir ne kadarlıktır. sor soruştur bakalım ama push için sanmıyorum faydalı olurmu:/

Alıntıları Göster
    kısmet artık bakalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.