Bildirim
4s Recovery Mod'ta kaldı(yazılım güncellerken)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir up yapayım.. -
bende de aynı durum oldu, yedeğim olduğu için bastım restore'u şu an sorunsuz kullanıyorum.
alternatif olarak tinyunbrella nın recovery mode'dan çıkarttığı yazılmış fakat benim deneme şansım olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: theshiver
bende de aynı durum oldu, yedeğim olduğu için bastım restore'u şu an sorunsuz kullanıyorum.
alternatif olarak tinyunbrella nın recovery mode'dan çıkarttığı yazılmış fakat benim deneme şansım olmadı
Benimkinde hiç bir düzelme olamıyor.sadece geri yükleme çıkıyor, ona basıncada kaç saat olursa bekliyor artık.. -
ios 8 GM'nin ipsw'si elinde var sanırım.
itunes'u açtığında restore butonu gözükecek, shift tuşuna basılı tutup restore butonuna basarsan dosya seçmeni ister. ipsw dosyasını seçtikten sonra 8'i yükleyecektir. shift tuşuna basmadan restore dersen ios 7'yi indirip onu yükler -
quote:
Orijinalden alıntı: theshiver
ios 8 GM'nin ipsw'si elinde var sanırım.
itunes'u açtığında restore butonu gözükecek, shift tuşuna basılı tutup restore butonuna basarsan dosya seçmeni ister. ipsw dosyasını seçtikten sonra 8'i yükleyecektir. shift tuşuna basmadan restore dersen ios 7'yi indirip onu yükler
Yok benim derdim 7'yi yüklemekti zaten.(telefon ios6'ydı)7'yi yüklerken oldu bütün bunlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X