Şimdi Ara

4Story Oynamayın(Alıntı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle 4Story resmi forumunda veda konumu silen yönetime teşekkürlerimi(!) iletiyorum. Doğruların öğrenilmesini pek sevmiyorlar sanırım.
    Merhaba,
    Ben Criracan. Bırakmayı yeni patch geldiğinden beri düşünüyordum. Birkaç gün önce eşyalarımın hepsini (+22 düz arbalet ve +18 şafak zırh seti) yakarak oyunu bıraktım. Nedeni ise her gelen patch ile elimizdeki eşyaların değeri düşmesi ve şirketin para hırsı. Bildiğiniz gibi +28 itemlerin gelmesiyle +24/+22 kulananların büyük bir kısmı oyunu bıraktı. Bu kişiler bırakma konusunda haklılar da günlerce para kastılar, maaşlarının bir kısmını yatırdılar setlerini dizdiler, +28 gelmesiyle +24/+22/+18 değersizleşti birçoğu set dizdiğine pişman oldu. Şimdi de 44 yetenek gücü geldi, şafak, kıdemli vb. kullananlar pişman oldu, emekleri boşa gitti. Şimdi soruyorum biz emeklerimiz boşa gitsin diye mi oynuyoruz? Yarın da çıkıp +28 item verirler +56 yapın derler. Sırf dönüşüm formülü alalım diye, yepyeni craft diye bahsettiğiniz itemler 1 level itemi görünümlü değil mi? Oyuncu sayısı çok az ayrıca, Keterde her gün aynı insanları görüyorum. Yeni gördüklerim de danışman kasanlar. Konuyu uzatmayacağım, değişen bir şey olmayacağını biliyorum. Bana yardımcı olan kişilere teşekkürlerimi iletiyorum. Bu oyuna boşuna vakit/nakit yatırmayın, karşılığını alamıyorsunuz. Sağlıcakla kalın, iyi oyunlar.

[B]Birkaç eski ekran görüntüsü:[/B]
     4Story Oynamayın(Alıntı)
     4Story Oynamayın(Alıntı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A71E7072D -- 6 Aralık 2014; 21:35:54 >

• Oyuna vakit ve nakit yatırarak ne karşılık almayı bekliyorsun ? Ödül mü versinler ? Yoksa madalya mı taksınlar ? Eğer bir oyuna verdiğin vakit veya nakit karşılığında zevk aldıysan bu oyun o vaktinin değerli bir şekilde harcandığına örnektir. Son levelde item kasıp üstüne yeni item veya set veya + ne ise o geldikten sonra bu oyundan bana yarar yok diyeceksen hiçbir oyunu oynama. Şu zihniyetten kurtulamıyor insan. Hayatımda sadece 1 oyunun tamamen boş olduğunu söyledim. İsmi Aion. Oyunu oynadığım 2 saatin tamamiyle boşuna geçtiğini, gameplay videolarını izlediğim zamanın tamamen boşu boşuna olduğunu hatırlayarak bunları yazıyorum. Oyundan zevk alıp sonra 1-2 yenilik gelince oyun boş, zaman kaybı, vaktinizi harcamayın demeyin. Adamların oyuncularının az olduğunu yazmışsın. Elinde olan oyuncularında aynı şeylerle sıkılmaması için yenilik getiriyolar en azından buna dua et. Oyuna hiçbir yenilik getirmeyip ilgilenmeseler ne yapardınız bilemiyorum.

Not: 4Story'yi hiç oynamadım. Oyuna dair hiçbir bilgim yok. Oyuna karşın hiçbir savunmamda yoktur. Sadece burdaki yazım böyle düşünen zihniyetlere karşın atılmış bir sözdür. (Zihniyetlere)
    Not2: Bunu o alıntı yaptığın yere yapıştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 6 Aralık 2014; 22:17:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Oyuna vakit ve nakit yatırarak ne karşılık almayı bekliyorsun ? Ödül mü versinler ? Yoksa madalya mı taksınlar ? Eğer bir oyuna verdiğin vakit veya nakit karşılığında zevk aldıysan bu oyun o vaktinin değerli bir şekilde harcandığına örnektir. Son levelde item kasıp üstüne yeni item veya set veya + ne ise o geldikten sonra bu oyundan bana yarar yok diyeceksen hiçbir oyunu oynama. Şu zihniyetten kurtulamıyor insan. Hayatımda sadece 1 oyunun tamamen boş olduğunu söyledim. İsmi Aion. Oyunu oynadığım 2 saatin tamamiyle boşuna geçtiğini, gameplay videolarını izlediğim zamanın tamamen boşu boşuna olduğunu hatırlayarak bunları yazıyorum. Oyundan zevk alıp sonra 1-2 yenilik gelince oyun boş, zaman kaybı, vaktinizi harcamayın demeyin. Adamların oyuncularının az olduğunu yazmışsın. Elinde olan oyuncularında aynı şeylerle sıkılmaması için yenilik getiriyolar en azından buna dua et. Oyuna hiçbir yenilik getirmeyip ilgilenmeseler ne yapardınız bilemiyorum.

Not: 4Story'yi hiç oynamadım. Oyuna dair hiçbir bilgim yok. Oyuna karşın hiçbir savunmamda yoktur. Sadece burdaki yazım böyle düşünen zihniyetlere karşın atılmış bir sözdür. (Zihniyetlere)
    Not2: Bunu o alıntı yaptığın yere yapıştırabilirsin.

Özelden atıyorum alıntı yaptığım yeri.

• Bu oyunu bir tek sen oynamıyorsun, şirkette o yüzden sadece senin isteklerine bakmıyor, bence oyuna yenilikler gelmesi çok iyi olmuş, ayrıca oyunu bırakmanda çok iyi olmuş, bu düşüncede sahip olanlar yüzünden oyunların zevki kaçıyor, oyun mu oynuyorsunuz ticaret mi yapıyorsunuz belli değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt019

Bu oyunu bir tek sen oynamıyorsun, şirkette o yüzden sadece senin isteklerine bakmıyor, bence oyuna yenilikler gelmesi çok iyi olmuş, ayrıca oyunu bırakmanda çok iyi olmuş, bu düşüncede sahip olanlar yüzünden oyunların zevki kaçıyor, oyun mu oynuyorsunuz ticaret mi yapıyorsunuz belli değil...

Havada Gameforge çalışanı kokusu alıyorum.
  • Yok değilim, sadece oyunu sizler gibi ticaret amaçlı oynamayan biriyim
  • quote:

Yok değilim, sadece oyunu sizler gibi ticaret amaçlı oynamayan biriyim

Criracan oyun içinden de tanıdığım biri, istese 100-150TL gibi bir miktara itemlerini de satardı.
    Ben itemlerimi dağıttım ayrıca.
    İstesem 22 setimi rahatlıkla satabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A71E7072D -- 8 Aralık 2014; 0:10:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum tartışmaya gerek yok, bak dediğim gibi işi ticarete dökmüşsünüz siz, oyun bir yenilik yaptı elinizdekilerin bir anlamı kaldı ticari olarak, o yüzden hemen oyun hakkında laf söylemeye başladınız, bunu kendi ifadelerinde doğruluyor, ben sadece olanı söylüyorum farklı bir şey söylemiyorum.
  • quote:

Dostum tartışmaya gerek yok, bak dediğim gibi işi ticarete dökmüşsünüz siz, oyun bir yenilik yaptı elinizdekilerin bir anlamı kaldı ticari olarak, o yüzden hemen oyun hakkında laf söylemeye başladınız, bunu kendi ifadelerinde doğruluyor, ben sadece olanı söylüyorum farklı bir şey söylemiyorum.

Parasında değiliz, 4Story oyuncuları olarak emeklerimizin karşılığını alamıyoruz. Misal patch gelmeden önce günlerce uğraşarak/ay taşı ile set dizdin. Patch geldikten sonra aynı seti yarı fiyatına dizdiler. 44 yetenek gücü ile dizdiğin setin bir özelliği kalmıyor zaten. +28 gelince de 18 zırhlar 140 golda düşmedi mi? 44 yg geldi artık 70 gold. Bir sonraki patch ile de 50 yg gelir 10 golda satarlar. Sınıf olayı okçudan ibaret ayrıca. Savaşçı sayısı elin parmaklarını geçmiyor. Bu konuyu oyunun forumunda açan arkadaşın konusunun silinmesi ve forumdan uzaklaştırılması daha da ilginç demek ki verecek cevapları yok.

Muhtemelen ateş setle gezen yeni bir oyuncusun, daha fazla tartışmaya girmeyeceğim. 1 gold değerindeki setinle mutluluklar. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A71E7072D -- 8 Aralık 2014; 2:09:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heleseq
    Parasında değiliz, 4Story oyuncuları olarak emeklerimizin karşılığını alamıyoruz. Misal patch gelmeden önce günlerce uğraşarak/ay taşı ile set dizdin. Patch geldikten sonra aynı seti yarı fiyatına dizdiler. 44 yetenek gücü ile dizdiğin setin bir özelliği kalmıyor zaten. +28 gelince de 18 zırhlar 140 golda düşmedi mi? 44 yg geldi artık 70 gold. Bir sonraki patch ile de 50 yg gelir 10 golda satarlar. Sınıf olayı okçudan ibaret ayrıca. Savaşçı sayısı elin parmaklarını geçmiyor. Bu konuyu oyunun forumunda açan arkadaşın konusunun silinmesi ve forumdan uzaklaştırılması daha da ilginç demek ki verecek cevapları yok.

Muhtemelen ateş setle gezen yeni bir oyuncusun, daha fazla tartışmaya girmeyeceğim. 1 gold değerindeki setinle mutluluklar. İyi forumlar.

Aşağıladığını mı zannediyorsun ? Oturup şu an seninle tartıştığıma yanıyorum, o kadar boş bir insansın ki kendimi boşu boşuna yormuşum. Hadi selametle iyi forumlar...

Bu arada yabancılarla oynamak sizin ki gibi boş türk oyuncularıyla oynamaktan daha zevkli, en azından daha insanlar, adabıyla uslübuyla tartışmayı biliyorlar, çocuk gibi ağlamıyorlar, hemen çocuk gibi aşağılamıyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heleseq

Aşağıladığını mı zannediyorsun ? Oturup şu an seninle tartıştığıma yanıyorum, o kadar boş bir insansın ki kendimi boşu boşuna yormuşum. Hadi selametle iyi forumlar...

Bu arada yabancılarla oynamak sizin ki gibi boş türk oyuncularıyla oynamaktan daha zevkli, en azından daha insanlar, adabıyla uslübuyla tartışmayı biliyorlar, çocuk gibi ağlamıyorlar, hemen çocuk gibi aşağılamıyorlar.

Aşağılamıyorum, patch ile itemlerin değerinin düşmediğini söylüyorsan ya +12 süreli kullanıyorsun ya ateş kullanıyorsun. İkisi de yeni oyuncu anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A71E7072D -- 8 Aralık 2014; 7:52:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaw arkadaş hangi online oyun sabit kaldıki bu 5story de sabit kalsın? lvl sınırı artar, yeni itemler, zindanlar, eşyalar, cartlar, curtlar gelir. Her online oyunda olan bir şey bu! 4story hiç oynamadım ama sırf patch geldi diye de gelip burda yeni üyelik açıp ağlamana anlam veremiyorum Sen en iyi Smite online oyna :) Onda item derdin olmaz, saf kontrol istiyor oyun Dediğim gibi her online oyunda olan birşey bu, wow'u örnek al onda da var bu patch dediğin şey Bu gibi durumlardan etkilenmemek için oyunun yabancı versiyonlarını takip ediceksin orda patch çıktımı itemlerini satıcaksın!

• Her oyunda dengeleme, geliştirme ve denemeler yapıyolar gelen patchlerle oyunun güncel olması bir eksi değil aslında bir artı ama oyundan artık bezmiş oyunda geçen vakti artık %99u pvpde %1i banka önünde falan duran tiplerden olduysanız yeni gelen itemi kasmak zor gelir onun yerine bir oyuncu hemen eldekini çıkarıp ne yapar eder kasar yenisini alır mmorpg'in olayı o zaten en güçlü sen olmak için elinden geleni yapıcan ha diyosan uğraşamam Smite, TF2 , Dota 2 ,League of legends tarzı oyunlar oyna pek bi değişiklik olmaz ama 2 hafta sonra sevgili arkadaşlar riot şu karaktere nerf attı bırakıyoruz yazarsın diye endişeliyim
  • Diyelim sen 97 oldun oyunda magnaktia da yada markutta gezmeye başladın ticarete başladın. Canın sıkılmaz mı ? Level sınırı 140 oldu önünde kasacak 43 levelin var. Her oyunda böyledir oyuna yenilik gelmesi gerekir yoksa oyuncu sıkılır.
  • Para basıp vs kazanacağın bir oyunda haksızlığa uğrayınca üzülen bir arkadaş gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortakhesap48

Ben AY TAŞI kodunu 2 yıldır MTCGAME'den alıyorum. Gayet güvenli bir sitedir.

Yaw he he

Reklam yapıcaz die hortlatmayın şu konuları.
  • Özledim oyunu Keşke pay to win olmasa. oyuncu sayısı çok az hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.