Şimdi Ara

4Story Türkiye | Rehber | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
31.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serhat Can

ameLe kardeşim(yanlış anlama :S) oyun bende indi çalışıo nick "QueenOfLighting" ch5 de takılıyorum + olarak o gözü yeşil parlayan ırkın kadın büyücüsüyüm takım olmak isteyen herkesi beklerim özellikle amele' yi bekliyorum :=)

Grup kurucam yakında hep beraber oynarız.
  • Oyun güzele benziyor. Şu anda yüklüyorum. Umarım bi sorun çıkmaz...
  • Benzemez hocam. Oyun zaten çok güzel.
  • amele ekle sn msn mi ordan sylersin grup kurunca
  • Tamam yarın eklerim şu an biraz meşgulum.
  • Beyler bende oyunu yeni yükledim.Gerçekten çok güzel bir oyun.Wow'un kullandığı ağır İngilizceyi çözemediğim için bu oyuna geldim.
  • %50 oldu..Irkınız serverınz ney
  • daha başlamadık amele bi grup kurucak öyle başlıcaz grup kurarsak buradan haber veririz şimdilik takılın öle :D
  • Wow çakmasına benziyor
  • WoW çakması zaten ama iyi bir kopyası ve f2p olması oyunu oynanır hale getiriyor, tek kötü yanı ; haliyle türkçe oyun olduğu için çoluk çocuk çok . yinede kendi takımın ile oyun çok zevkli olabilir
  • Bu arada çoluk çocuk var falan dedim, oyunu indireceğiniz varsa bu yüzden indirmemezlik yapmayın. Gerçekten oyuna değiyor
  • Tek srver va zaten insan ırkıyım.
  • Tr server ını dün bıraktım şimdilik valorian ın en yüksek lvl lı 3 adamıydım xD Thorin gene adım bence pek önermem çünkü bi kaç hafta emek verdim adamı kastım baya uğraştım +9 +7 itemleri doldurdum bizim loncadakilerde aynını yaptı kastık 41 e kdar sonra dükkan geldi ve millet prayı verdi gene bastı itemleri birden +12 basmaya başladılar exp potion da geldi bende bırakayım dedim knight a dönecek oyun die napalım :d
  • Benide ekle 4 level oldu suan gelebilirim
  • Oyunu yükledim..Şimdi ben insan olsam..Mage feln açsam Mirhur ırkınn büyücüleri benden daha sağlammı olucak?
  • ırk farkediyormu?
  • Başarısız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HilFul

Başarısız.

Anlamadım? Rehbere dediysen sen yap aynısını. Oyun için dediysen yine sen yap aynısını.
  • Arkadaşlar ben oyundayim.
    insan ırkı adım Secretman48
  • insan açtım bi tane. Ortak bi ırk belirliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.