ameLe kardeşim(yanlış anlama :S) oyun bende indi çalışıo nick "QueenOfLighting" ch5 de takılıyorum + olarak o gözü yeşil parlayan ırkın kadın büyücüsüyüm takım olmak isteyen herkesi beklerim özellikle amele' yi bekliyorum :=)
Grup kurucam yakında hep beraber oynarız.
Oyun güzele benziyor. Şu anda yüklüyorum. Umarım bi sorun çıkmaz...
Benzemez hocam. Oyun zaten çok güzel.
amele ekle sn msn mi ordan sylersin grup kurunca
Tamam yarın eklerim şu an biraz meşgulum.
Beyler bende oyunu yeni yükledim.Gerçekten çok güzel bir oyun.Wow'un kullandığı ağır İngilizceyi çözemediğim için bu oyuna geldim.
%50 oldu..Irkınız serverınz ney
daha başlamadık amele bi grup kurucak öyle başlıcaz grup kurarsak buradan haber veririz şimdilik takılın öle :D
Wow çakmasına benziyor
WoW çakması zaten ama iyi bir kopyası ve f2p olması oyunu oynanır hale getiriyor, tek kötü yanı ; haliyle türkçe oyun olduğu için çoluk çocuk çok . yinede kendi takımın ile oyun çok zevkli olabilir
Bu arada çoluk çocuk var falan dedim, oyunu indireceğiniz varsa bu yüzden indirmemezlik yapmayın. Gerçekten oyuna değiyor
Tek srver va zaten insan ırkıyım.
Tr server ını dün bıraktım şimdilik valorian ın en yüksek lvl lı 3 adamıydım xD Thorin gene adım bence pek önermem çünkü bi kaç hafta emek verdim adamı kastım baya uğraştım +9 +7 itemleri doldurdum bizim loncadakilerde aynını yaptı kastık 41 e kdar sonra dükkan geldi ve millet prayı verdi gene bastı itemleri birden +12 basmaya başladılar exp potion da geldi bende bırakayım dedim knight a dönecek oyun die napalım :d
Benide ekle 4 level oldu suan gelebilirim
Oyunu yükledim..Şimdi ben insan olsam..Mage feln açsam Mirhur ırkınn büyücüleri benden daha sağlammı olucak?
ırk farkediyormu?
Başarısız.
quote:
Orijinalden alıntı: HilFul
Başarısız.
Anlamadım? Rehbere dediysen sen yap aynısını. Oyun için dediysen yine sen yap aynısını.
Arkadaşlar ben oyundayim. insan ırkı adım Secretman48
insan açtım bi tane. Ortak bi ırk belirliyor muyuz?