Şimdi Ara

4Story Türkiye | Rehber | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
31.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Orijinalden alıntı: Syrna

hadi ya harbi destur bende sileyim bari 4story i.shaiya tr de hile var arastırmıstım onuda.autopot ve autoattack hackleri cıkmıstı ilk arattıgım anda.rappelz a mı baksam bide acaba?bi yardımcı olun hilesiz bi oyun söleyin allah rızası icin :o)

hilesiz f2p yok sanırım. Shaiya bence oynanmaya değer. Auto pot , auto atack falan klavye kodlarıyla yapılmış. Bi nevi ac tool. Önemli birşey değil yani bence.

Sen bulamamışsın.
    Soul of the ultimate nation, Grand chase, Dungeon Fighter , Dungeon and Dragons, Dragonica, Runes of Magic (EU) , Neosteam, Mini Fighter, GhostX, Nida, Lunia, Wonder King, Maple Story, Battlefield Heroes
    Bunlar benim oynadığım hilesiz F2P oyunlar.

Şuan hangi oyunu oynuorsun acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slew

quote:

quote:

quote:

hadi ya harbi destur bende sileyim bari 4story i.shaiya tr de hile var arastırmıstım onuda.autopot ve autoattack hackleri cıkmıstı ilk arattıgım anda.rappelz a mı baksam bide acaba?bi yardımcı olun hilesiz bi oyun söleyin allah rızası icin :o)

hilesiz f2p yok sanırım. Shaiya bence oynanmaya değer. Auto pot , auto atack falan klavye kodlarıyla yapılmış. Bi nevi ac tool. Önemli birşey değil yani bence.

Sen bulamamışsın.
    Soul of the ultimate nation, Grand chase, Dungeon Fighter , Dungeon and Dragons, Dragonica, Runes of Magic (EU) , Neosteam, Mini Fighter, GhostX, Nida, Lunia, Wonder King, Maple Story, Battlefield Heroes

Grand Chase, Team Fortress 2. TF2 MMO olmadığından yazmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slew

quote:

quote:

quote:

Sen bulamamışsın.

Adam hepsini denemiş ve hepsinde de hile olmadığını izah etmiş.

• bu oyun türkçemi ?? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kokusuz77

bu oyun türkçemi ?? :S

TR serveri türkçe evet.
  • aman tanrım (omg) level dergisinde setup 'unu vermişler oradan yüklesem Tr serverine girebilirim demi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kokusuz77

aman tanrım (omg) level dergisinde setup 'unu vermişler oradan yüklesem Tr serverine girebilirim demi ??

evet girebilirsin
  • Oyuna yeni başlayacaklara savaşçı olmasını öneririm. Mage'in skill efektleri daha güzel hatta 10 leveldan sonra mükemmel ama savaşçının orta derece hp'si çok yüksek defansı var. Ayrıca büyücüyle arasındaki damagelerde fark göremedim. Yeni başlayanlara savaşçı öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

Sen bulamamışsın.

@MaDMaN
    Bu oyun WoW çakmasıysa WoW da Meridian 59 : Evolution çakması. Her RPG birbirine benzer. Çocukça kıyaslamaları bırakın artık...

* Meridian 59 : Evolution 06.06.1996 yılında çıkmış bir MMORPG.

Katılıyorum

• Benim char 13 olmak üzere. Her seviyede farklı birşey ögrenmek çok iyi oluyo Bu arada skilin açılması için belli bi miktar para istiyor ve 2 türk skill point var sistem ve beceri puanı. Daha çözemedim onları
  • quote:

Benim char 13 olmak üzere. Her seviyede farklı birşey ögrenmek çok iyi oluyo Bu arada skilin açılması için belli bi miktar para istiyor ve 2 türk skill point var sistem ve beceri puanı. Daha çözemedim onları

Yav ben oyunun launcherini her açışımda ptch yapıyor. 4-5 gündür giremiyorum.

Not: Zaten sildim ama size yardımcı olmaya çalışacağım.

• o patch olayı herkezde öle galibaBu arada peri yim nick: slew
    + nasıl basıyoruz birde gizemci nerede bulucaz..

edit:Benim level 7 periyim 350 hp mi ne var az deilmi..Oyunda stat gibi bişe varmı
    -Ateşin ikinci skili açdm level'm yetmediği için 5 tane point kaldı buzdaki skilleri feln açsammı yoksa ateşimi beklim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 23 Eylül 2009; 16:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

quote:

Benim char 13 olmak üzere. Her seviyede farklı birşey ögrenmek çok iyi oluyo Bu arada skilin açılması için belli bi miktar para istiyor ve 2 türk skill point var sistem ve beceri puanı. Daha çözemedim onları

Yav ben oyunun launcherini her açışımda ptch yapıyor. 4-5 gündür giremiyorum.

Not: Zaten sildim ama size yardımcı olmaya çalışacağım.

aynen bendede ehr seferinde patch atıyor.

Bende oyuna bir süre ara vericem okul dolayısıyla 13 yaptım bıraktım suan için.

• oyuna dün gece itibariyle başladım ve şuan lwl 14 oldum oyun gayet zevkli ve zor olması oyunun kalitesini artırır bence en azından oyunu cocuk oyununa dönmez çünkü cocuklar cabuk sıkılır... Hilesiz bir oyun olması dileği ile herkeze oyunda başarılar.... Şu binek olayları sanırım gerçek para ile oluyor o olmasa iyi olurdu en azından öyleysede 30 günlük bir süresi olması kötü xD 30 gün sonra kaybetceğim şeye para veremem :D yinede ilk izlenip 10/8. Dungeonlara daha katılmaığım için bir yorum yapamıcam ama üst seviye olup dungeonlara katılanlar varsa anlatırsa güzel olur.. Oyuna wow'un çakması diyemem fakat benzer yanları var tabiki.. Bu arada her açışta patch bendede oluyor pek sorun etmiyorum kotasız olduğu için internetim ama kotalı olanlar için sorun olabilir...
  • oyun guzeldı gorev felan turkce yapıyorduk ama o ne yaw 1 dk da 1 pot basıyorsun 2 canavar kesemıyorsun 10 lvl kadar kastım bıraktım
  • sürekli pot basarsan heal yapan adama ne ihtiyaç var oyunda.zaten adam gibi olan tüm oyunlarda bir kısıtlama olur.gurup kurmanın amacıda bu zaten.
  • kino doğru söyliyor ayrıca heal basılmaması bence çok çok daha iyi en azından her sınıfın bir değeri var her oyunda tankçı var ama hiç bir oyunda işe yaramıyorlar neden cunku saniyede pot içebiliyorsun assasian bile tankçılık yapabiliyordu ama burada gerçek tankçı sadece tankçılık yapabilir... Oyun kaliteli bir oyun ve oyun ilerliyen zamanda kaliteli kişileri barındırcağına inanıyorum.
  • Oyun güzel sayılır ama baydı beni niye bilmiyorum oyunu beğendiğim halde 2 günde sıkıldım :D Sanırım runes of magic in etkisi oldu :D Ama eğer oyunu sürekli oyniicak olan 5-10 kişi warsa yeniden başlayabilirim 4story e(TR versionuna).
  • Bende 14 level oldum..

Oyun gayet güzel..+6 değnek'imde var 16 olunca giyicem inş

16 oldum değneği takmaya çalısınca yeterli beceriye sahip değilsiniz diyor..Değnekde 35 mi ne beceri istiyor..Ben becerimi nasıl bakabilirm ve yükseltebilirm?

Öff ya oyundan soğudum valla ben ne umutlarla almısdım o değneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 25 Eylül 2009; 15:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Oyun güzel sayılır ama baydı beni niye bilmiyorum oyunu beğendiğim halde 2 günde sıkıldım :D Sanırım runes of magic in etkisi oldu :D Ama eğer oyunu sürekli oyniicak olan 5-10 kişi warsa yeniden başlayabilirim 4story e(TR versionuna).

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.