Şimdi Ara

4Story Türkiye | Rehber | (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
31.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

76 Lv Milin Derion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milin -- 3 Kasım 2009; 20:20:51 >
  • bende oynuyorum msnden görüşelim
    sinan-dilbaz@hotmail.com
    nick: Lapetoskemo (kemo kardeşimin adı o söyledi =D )
  • 76 lvl okcu 61 lvl savascim var , oyunda hileye cözüm gelmek üzere , yani şu anda hile var, 76 lvl olmak en az 6 ay alıyor ama hile ile 15 gun sürüyor, oyun gerçek paraya dayalı bir oyun, para harcamayı düşünmeyen hiç başlamasın derim.
  • Altta skilll bar ıvır zıvırın tam ortasında shop şeçeneği var o yüzden oyuna hiç başlama gereksinimi duymadım zaten grafiklerde kötü
  • ben oynuyom fraksiyon= Valorian ırk= insan oyuncu ismi= sanane26 lvl= 16 isteyen pm atabilir msn adresi weriyom artis__okan@hotmail.com NOT: 2 tane alt çizgi war isteyen eklesin
  • Hacı ben 3 tane alt çizgi olarak ekledim gel kanka olak

• Bende geldim oyuna. O kedilerden savaşcı açtım bir tane. Siz nesiniz beraber takılalım?
  • Oynayanlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souls of Black

Oynayanlar var mı?
  • şimdi tr mi yaptılar bunuda ? player sayısı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KENCHAN

şimdi tr mi yaptılar bunuda ? player sayısı nasıl ?

TR side var evet
  • Bende dün indirdim şuan oynuyorum güzel oyun tavsiye ederim herkezin ağzinda hile dönüyor ama hile görmedim :)
  • Oynayan yok mu ?
  • ben 13 oldum valorionum adım MarazAliCagirici cagirici periyim gelen varsa gelsin
  • Arkadaşlar amacım konuyu hortlatmak değil lakin, oyunu hile nedeni ile bırakmıştım hackshield kurluyor yenisinde ve tek bir hilesi kalmamış hilecileri de temizlemişler. Şu ana dek oynadığım en kaliteli ücretsiz MMo kesinlikle. Oyunda da aynı isimle bulunuyorum Derion 69 levelimşu an (Okçuyum) Hile sorunu kalmamıştır. Kesinlik hiç para harcamadan emeğinizle biryerlere gelebileceğiniz hoş bir yapım. Başlayacak olanlara yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kay1PRuH -- 13 Nisan 2011; 12:00:01 >
  • ben connect diyorum oyun açılıyor yükleniyor id şifre yazıyorum "Sistem hatası birkaç dakika içinde tekrar deneyin" diyor çözümünü bilen var mı acaba?
  • Madem Oyun Hilesiz Bakalım Şu Oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcanarie -- 18 Temmuz 2011; 17:44:45 >
  • Oyunu tavsiye etmem.En eskilerdenim Betada başlamıştım oyuna,yenilik yapmıyorlar zaten o yüzden berli bir şeyden sonra sıkmaya başlıyor ve oyun paraya dayalı.
  • 42lwldim tek atma hilesi geldi bıraktım . wow severler için güzel bir oyun
  • 4story güncel var mı DH'de ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.