Şimdi Ara

4Story Türkiye | Rehber | (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
31.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 38levelim arkadaşlar savaşçıyım oyunu her ne kadar anlamasamda beni kendisine bagladı diyebilirim çok zevkli ama bir kaç kişyle düello yaptım hepsi öldürdü beni itemlerim sadece yerden düşenler ve görev itemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Oyuna yeni başlayacaklara savaşçı olmasını öneririm. Mage'in skill efektleri daha güzel hatta 10 leveldan sonra mükemmel ama savaşçının orta derece hp'si çok yüksek defansı var. Ayrıca büyücüyle arasındaki damagelerde fark göremedim. Yeni başlayanlara savaşçı öneririm.

sonra başlayanlara magemi öenryirosun arkadaşım anlamdım
  • konu bayagı eskı ben buradan gorup baslamstım ama 4 yıl ardından hala baslayan var bakıyorum su aralar aksam savasları cok zevkli baslayan olursa valorian da nickim xIHeRo 93 lv savascıyım ve yenı olan arkadaslara cogu konuda yardım edebilirim hatta hıc para harcamadan +18 itemler dizmenin yollarını bıle gosterebılırım yeter kı benı bulun ve ben donanımhaberden geldım dıyın edıt: bu oyunda su aralar sınıfsal dengeler baya oynadı ve bana kalırsa oyun zevklı bır hal aldı hılede yok hıle lafı gectıgı ıcın eklıyım ıstedım bu notu. Son olarak bır arkadas gorev ıtemlerıyle oynuyorum demıs oyunda dusuk lvl oyuncular rahat kasılabılsın dıye bırcok yenılık yapılmıs durumda. gorevlerın Xp oranları
    Kat kat artırılmıs durumda ve ben pvp de ıstıyorum kasarjen dıyorsanız sadece mobların oldugu bolgelerde (dokuman gorev bolgelerı)mevcut. Oyunda ılk yıldan bu yana cok sey degıstı yenı bır rehber yazmayı dusunuyorum acıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar492 -- 6 Nisan 2013; 10:20:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ensar492

konu bayagı eskı ben buradan gorup baslamstım ama 4 yıl ardından hala baslayan var bakıyorum su aralar aksam savasları cok zevkli baslayan olursa valorian da nickim xIHeRo 93 lv savascıyım ve yenı olan arkadaslara cogu konuda yardım edebilirim hatta hıc para harcamadan +18 itemler dizmenin yollarını bıle gosterebılırım yeter kı benı bulun ve ben donanımhaberden geldım dıyın edıt: bu oyunda su aralar sınıfsal dengeler baya oynadı ve bana kalırsa oyun zevklı bır hal aldı hılede yok hıle lafı gectıgı ıcın eklıyım ıstedım bu notu. Son olarak bır arkadas gorev ıtemlerıyle oynuyorum demıs oyunda dusuk lvl oyuncular rahat kasılabılsın dıye bırcok yenılık yapılmıs durumda. gorevlerın Xp oranları
    Kat kat artırılmıs durumda ve ben pvp de ıstıyorum kasarjen dıyorsanız sadece mobların oldugu bolgelerde (dokuman gorev bolgelerı)mevcut. Oyunda ılk yıldan bu yana cok sey degıstı yenı bır rehber yazmayı dusunuyorum acıkcası.

Hocam benim oyun ilk çıktığında açtığım bir çar vardı. Bugün kaçta girebilirsiniz acaba ? Buluşalım oyunda.

• aksamları 8 ile 11 arası aktıf oluyorum ama yarın turnuvalar var bu yuzden saat 5 de oyunda olacagım.
    Yeni patchden sonra eskı charlara erisebılmen ıcın once sıfre sıfırlamak gerekıyor.
    E maıl adresın aklındaysa bır sorun olmaz.
    4story.web.tr ye gır gırıs e bas sıfre unuttumde gerısını yaparsın ve sonra hesabına ulasırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar492 -- 7 Nisan 2013; 0:23:56 >
  • Hile hurda var mı oyunda?
  • hayır ufak bırkac bug var ama hıle yok.
    Hackshıeld getırdıler oyun tertemız ve hılesız 2 yıldır.

• tarayıcı ile oynama vs bazı şeyler gelmiş oyun değişmedi demi üzlürüm öyleyse
  • Ben de 2 yıl önce oynardım geçenlerde bi Giriyim dedim koca sv de adam bulamıyosun

• 4Story eskiden güzel oyundu ama sonradan tadı kaçtı, bende bıraktım oyunu. Hala oynayan varsa oyunkayit.com ekran görüntüsü etkinliği yapıyor 5 kişiye 4story baskılı şapkalı sweat göndereceklermiş değerlendirmek isteyen varsa aşağıdaki adrsten inceleyebilir.

Ödüllü 4Story Ekran Görüntüsü Etkinliği

• Wow çakması diye oynuyordum bir ara aktif oynayan varsa gelirim.
  • Hala oynayan varmı bu oyunu varsa nasıl başlamaya değermi bide kaç gb indirmesi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSaffron

Hala oynayan varmı bu oyunu varsa nasıl başlamaya değermi bide kaç gb indirmesi??

valla bende başlayacak bir oyun arıyorum
  • Denemeye değer.
  • TheSaffron kullanıcısına yanıt
    Ben çok eskiden oynuyordum biraz para yatırıp iyi bi silah yapmıştım çok zevk alıyordum ama bıraktım sonrasında okullar falan olduğundan , tekrar başlamayı düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 31 Ağustos 2014; 17:16:16 >
  • ne oynardım ya 41 lvl düzenbazım vardı
  • Seneler Önce Oynadığım Oyuna Yeniden Başladım. Yeni Hali , Eski Halinden Güzel Olan Tek Oyun Diyebilirim. Sistem Olarak Yeni Sistem Çok Daha İyi Yani. Ama Online Az. Online Çoğalırsa Sürekli Olarak Oynayabilirim
  • oyunda knight gibi parayı basıp item vesaire alabiliyormuyuz yoksa dungeon mu yapmak gerekiyor.
  • OlanzapineDreams kullanıcısına yanıt
    parayı basarak item alabiliyorsun. ama emekle yapıldığı halde seninkinden daha sağlam itemler çıkabilir. yani emek vererekde yapabilirsin. para yatırman şart değil
  • ula nya ne özledim bi ara +18 ejderha arbaletim vardı rengide morlu bişidi sonra onu +19 denedim tentür ile denedim +17ye düşünce pazarda 10gümüşe satıp oyunu bırakmıştım tekrar mı başlasam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.