Şimdi Ara

4Story Türkiye | Rehber | (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
31.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 Level Oldm..Oyuna başlamayı düşünen arkadaşlar varsa hertürlü yardım yapabilirm..
  • bu oyunda türkçe oyunar kervanına eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZeratuL_ -- 28 Eylül 2009; 14:16:54 >
  • bir süre aradan sonra yeniden devam
  • Her levelda farklı farklı görevler var. Misal ben yeni gördüm bi kaç görevi , kars görevi falan.
  • Oyunda tuhafıma giden şu. Mesela 12 level skili var. Siz 10 levelsınız. 10 ken 12. skili açabilmeniz için + işareti cıkıyor ama 12 olmadan onu acamıyorsunuz. Nedenini anlamadım.
  • O kadar fena kasıyorki deli oldum
  • bende bu gece başladım şu anda domuz eti topluyorum

Nick: vLechtenstein
  • öldüm. kalkmak için cesetimi bulamıyorum

neyse buldum. haritadaki tabut işaretine gidince canlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 3 Ekim 2009; 5:05:04 >
  • Kendi Level'larmızla nerde pvp yapıyoruz..Düello harici tabiki
  • Yeniden başlasam mı başlamasam mı tereddüt ediyorum.

Edit: Karar verdim başlıyoruummmm...

MaRR0W harbi yav bende onu arıyorum bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 3 Ekim 2009; 18:09:27 >
  • avrupa serverınımı yoksa tr yeimi kuruyim tr fazla oynuyan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastertugay

avrupa serverınımı yoksa tr yeimi kuruyim tr fazla oynuyan varmı

TR serverındayım ben.
  • Arkadaşlar oyunu yeniden kurdum yav muhteşem, yeniden başlamak güzel oluyo. Başka bir karakter açtım nickim "WockeeZ" insanım.

Birde düello dışında pvp yok mu yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 11 Ekim 2009; 21:35:28 >
  • Arkadaşlar Bende Başladım Oyuna Nickim Sciacallo
  • Oyunda pvp bölgeleri var..Işınlanma geçitlerinden gidilen fakat kendi levellerimizn oldugu yere çıkan mektuplarla gidiliyormus herhalde..
  • Yeni karakter 5 level oldu. Charles görevindeyim (bal arısı, yaban arısı). Arılar beraber dolaşıyolar birini kesiyom diğeri yatırıyo bıktım biraz açıkçası ama çok zevkli bea.
  • 2 haftadır girmiyorum oyuna maalesef.
  • Grafik konusunda hiç beğenmedim açık açık söylüyorum...
  • Eğer resimlere göre yorum yaptıysan evet onlar kötü. Ama oyunu indirip yorum yaptıysan ayarları yükselterek dene birde.
  • Beyler Ben Bir Savaşçı Birde Çağırıcı Açtım Bunlardan Birbirleri İçin Güzel İtemler Düştü Şansa Bala Bende Düşenleri Kasaya Koydum Fakat Çağırıcının Koyduğunu Savaşçı Göremiyor,Savaşçının Koyduğunu Çağırıcı Göremiyor Nasıl İtem Aktarımı Yapabilirim İki Karakter Arasında Yardımlarınızı Bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.