Şimdi Ara

4Story Türkiye | Rehber | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
31.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyunu bilen biri hile olup olmadıgını söylerse sevinirim.oyun hileliyse oynamicam.o kadar zaman harcadıktan sonra ögrenip hüsrana ugramiyim.yazık olmasın gecen zamana.simdiden tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syrna -- 18 Eylül 2009; 17:13:08 >
  • bi hilesini görmedim.
  • oyunun yapımcısı metin 2 nin yapımcısından Sitelerde aynı fark ettiyseniz
  • yabancı versiyonunu oynadın mı yoksa yeni mi basladın?
  • metin2 diyince pek olumlu bakamıyo insan :o) oynayacak oyun bulamadım yüzlerce mmorpg arasından.türkce yabancı farketmez hile olmasın yeter diyorum giriyorum 2 güne bırakıyorum oyunu.nefret ettim valla...
  • Oyunda adım Slew insanım bir tane hile çıkarsa drek silicem oyunu
  • hile istemiyorsanız Shaiya TR bakın. Ama bunu oynayacam sanırım
  • Sildm oyunu zaten daha şimdiden ex arttırıcılar feln koymuşlar destur ya
  • oyun fınal surumunde degıl mı
  • hadi ya harbi destur bende sileyim bari 4story i.shaiya tr de hile var arastırmıstım onuda.autopot ve autoattack hackleri cıkmıstı ilk arattıgım anda.rappelz a mı baksam bide acaba?bi yardımcı olun hilesiz bi oyun söleyin allah rızası icin :o)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syrna

hadi ya harbi destur bende sileyim bari 4story i.shaiya tr de hile var arastırmıstım onuda.autopot ve autoattack hackleri cıkmıstı ilk arattıgım anda.rappelz a mı baksam bide acaba?bi yardımcı olun hilesiz bi oyun söleyin allah rızası icin :o)

hilesiz f2p yok sanırım. Shaiya bence oynanmaya değer. Auto pot , auto atack falan klavye kodlarıyla yapılmış. Bi nevi ac tool. Önemli birşey değil yani bence.
  • Arkadaşlar yapımcısı M2 ile aynı değil. Bir defa GameForge4D sadece Türkçe çeviri yapmaktadır. M2'den gelen oyuncu sayıdı 2'ydi onları da kovduk. Oyuncular çok samimi ne sorarsanız cevaplıyorlar. Ticket'i Türkçe olarak gönderebiliyorsunuz ve cevabı 1 saat içinde geliyor. Lütfen bunlara dikkat ediniz! Oyun çok zevklidir, tavsiye ederim.
  • quote:

hadi ya harbi destur bende sileyim bari 4story i.shaiya tr de hile var arastırmıstım onuda.autopot ve autoattack hackleri cıkmıstı ilk arattıgım anda.rappelz a mı baksam bide acaba?bi yardımcı olun hilesiz bi oyun söleyin allah rızası icin :o)

O auto attağı indirdiysen vay haline. Nette o kadar araştırdım bir tane bile virüssüzünü bulamadım.
    />

Ayrıca bildiğim çok kaliteli shaiya bot ve multihackleri var. Canı azalınca oturuyor felan.
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 19 Eylül 2009; 14:09:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

quote:

O auto attağı indirdiysen vay haline. Nette o kadar araştırdım bir tane bile virüssüzünü bulamadım.
    />

Ayrıca bildiğim çok kaliteli shaiya bot ve multihackleri var. Canı azalınca oturuyor felan.
    />

Canı azalınca oturmuyor. Ayarlamış adam 10 saniyede 1 c ye falan basıyor. Sırayla 1,2,3,4,5 falan basıyor. Umut kanka

• hadi beyler oyun çok zevkli 9 level oldum. Nick : Fade2Black
  • Level cd sini vermiş bu ayHazır vermişken basdan kurim bari..Bende geliorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slew

Level cd sini vermiş bu ayHazır vermişken basdan kurim bari..Bende geliorm

Gel gel fan club falanmı kursak diyorum
  • Çok çocuk dolu oyun ya townda benm metin 2 de 94 lvl çarım var ne hava atıon feln die kavga ediolar..+16 item feln basıo milletBirde gizemci nerede onu bulamadım.
  • ya oyun wow çakmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

hilesiz f2p yok sanırım. Shaiya bence oynanmaya değer. Auto pot , auto atack falan klavye kodlarıyla yapılmış. Bi nevi ac tool. Önemli birşey değil yani bence.

Sen bulamamışsın.
    Soul of the ultimate nation, Grand chase, Dungeon Fighter , Dungeon and Dragons, Dragonica, Runes of Magic (EU) , Neosteam, Mini Fighter, GhostX, Nida, Lunia, Wonder King, Maple Story, Battlefield Heroes
    Bunlar benim oynadığım hilesiz F2P oyunlar.

@MaDMaN
    Bu oyun WoW çakmasıysa WoW da Meridian 59 : Evolution çakması. Her RPG birbirine benzer. Çocukça kıyaslamaları bırakın artık...

* Meridian 59 : Evolution 06.06.1996 yılında çıkmış bir MMORPG.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Eylül 2009; 16:49:43 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.