Şimdi Ara

4x2 Çift Kabin Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.
    Nissan 4x2 aracımızın arka lastikleri yavaş yavaş erimeye başladı.Yeri gelir arazide yeri gelir şehirde kullanacağımız ama önceliğimiz arazi performansının iyi olduğu bir lastiği bulabilmek.Var mıdır önerileriniz ? Lastik ölçüleri 225/70 r15.Bu arada şehir Mersin o yüzden kış lastiği önermeyin
    Edit: lastik yanak ölçüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilterish -- 15 Mart 2018; 2:11:27 >

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pişman olmayacağınız tek lastik BF Goodrich A/T KO II bu segment için. Arazi ise arazi, asfaltsa asfalt.
  • BFGoodrich All-Terrain TA KO2 güzel lastiktir, fiyatı normal lastiklere göre biraz pahalı ancak çok sağlam ve dayanıklıdır, özellikle yanak kısmı diğer lastiklerden kat kat dayanıklıdır, bu lastiği alıp da yarmak parçalamak gerçekten özel bi beceri gerektirir. Jant koruyucu muhafazası vardır, jantın dış kısmı lastik içine hafif gömülü durur bu sayede kaldırımlarda vs jantı sürtmezsiniz, arazide de kolay kolay jant temas etmez taşa.

Ben 265/65/R18 ebatını kullanıyorum, sizin ebat için de vardır büyük ihtimalle.

Lastiğin olumsuz yönü de var tabii ki, bir miktar yakıt artışı + yüksek hızlarda farkedilir ses yapar.

Ancak işin içinde arazi varsa kesinlikle tercih etmeniz gereken lastik budur, hem arazi şartlarına hem asfaltta kullanıma uygundur. Ayrıca 4 mevsim sınıfında olduğu için kışın da yasal olarak kullanılabilir, üzerinde kar simgesi mevcut.

4x2 Çift Kabin Lastik Tavsiyesi

• Hangi araçta kullanıyorsunuz bf goodrichleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilterish -- 14 Mart 2018; 14:46:28 >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Aslında bana da çok güzel geliyor ama benim lastik ölçülerinde lastik bulamıyorum yoksa düşünmeden alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsi1Nefes

Hangi araçta kullanıyorsunuz bf goodrichleri

Ssangyong Korando Sports, 4x2 çift kabin pickup var hocam, sitesinden baktığımda sizin ebata yakın 215/75/R15 ebatında var bu lastikten, onu da kullanabilirsiniz, birebir aynı ölçüde olmasına gerek yok.

Bizim tanıdık lastikçi var ona sordum sizin ebatı geri dönüş yapınca da haber veririm size.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bekliyorum. Uğraşınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Aslında bana da çok güzel geliyor ama benim lastik ölçülerinde lastik bulamıyorum yoksa düşünmeden alacağım

Şayet ebatta sıkıntı yaşıyorsanız jant ile beraber değiştirin. Ben Amarokta kullanıyorum 18 inç M/T ye geçip jant mı küçültsem diyorum. Ama sizin taban alanınız çok darmış, bence direkt jant ile değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 15 Mart 2018; 2:11:24 >
    Çıkan sonuçlar r16 :(

• quote:

Çıkan sonuçlar r16 :(

Pardon bende baktım 16 mış. Düzelltim mesajı bence jant lastik alın daha güzel durur
    Sadece arka lastik almayı düşündüğümden dolayı 4 jantı birden değiştiremem

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilterish -- 21 Mart 2018; 8:3:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.