Şimdi Ara

5.000.000 TL İle Nasıl Bir İş Kurulur? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen kfc bilmem neyi bırak aklın varsa arsa al arsa torunlarının torununun evi olur.

Babam müteahhit.Bi Arsa alıyoruz adam bizden binanın %50 sini istiyo buda demektir 10 dairenin 5'i onun.
    Bizim burda daireler 200 milyardan yüksek gerisini sen düşün.
  • iddaaya basarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: Miami Heat

Sizce bu parayla en yüksek kâr hangi iş kurulursa yapılır?

@turbolinea yani şimdiki namıyla @Clioauthentique bu kadar paran olduğunu duymasın.
    Yeminle asar kendini Adam para para diye ölüyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Orijinalden alıntı: mnc07

araba bayisi büyük bişey şöyle yada düğün salonu

düğün salonu mu?

Kaliteli bi kır düğünü için istenen fiyat en kötü mekanda 8000tl bu hafta içi hafta sonu 12bintl ayrıca sadece müzisyen ve her masaya 2 tabak çerez var yemekli yaparsan fiyat kat kat artıyor. Yazın her gün dolu olduğunu düşünürseniz bence iyi bi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

quote:

@turbolinea yani şimdiki namıyla @Clioauthentique bu kadar paran olduğunu duymasın.

Gülünüyor falan ama adam bazı noktalarda müthiş haklı.Forum geneli yaşlar genç olduğu için kavrayamıyor herkes.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

quote:

Gülünüyor falan ama adam bazı noktalarda müthiş haklı.Forum geneli yaşlar genç olduğu için kavrayamıyor herkes.

Anlatımı yanlış olduğu için oluyor oda. Anlatım dediğim istediğini tam anlamıyla yazıya dökemiyor. Çok konusunu gördüm doğru ama anlatımı yanlıştı bu yüzdende konu daha çok komediye gidiyor.

• en iyisi sağlam bi yerde dükkanın olsun her ay belli bi kira hem faizle falan haramada bulaşma
  • Düğün salonu aç diyen olmuş yav. Hocam git o parayı bankaya yatır. Yok diyorsan emlak al kiraya ver. Ev-dükkan vs.
  • düğün salonuna tepki veren arkdaşlar hiç bu işin getirisine baktılar mı acaba,ayrıyeten hepsini düğün salonu yatır da demedim tek bi iş yapmak zorunda değil o parayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil Mühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

piyasa girişimci dolu. parayı riske atma. emlak alıp kiraya ver.

canı sıkılan iş kuruyor. bu da pastayı daraltıyor.

Böyük ekonomi uzmanı konuştu,dağılabilirsiniz artık iktisad bilimi de tarihe karışsın.

ne beee..oldukça gerçekçi bir açıklama yaptım tamammm mııı??
  • Yeni açılacak iki iddialı AVM'den Burger King, Mc Donald's ve KFC bayiliği alırdım (tabi mümkünse böyle birşey) 1 yıla zaten o 6 yer zararlarını karşılar, sonradan da arsa alıp bina diktiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 7 Mart 2013; 8:28:01 >
  • Ataşehirden 5 tane lüks daire al kiraya ver.

2000x5=

Ayda 10.000 TL net gelir. Paranın 3 te 1'ini de faize koy, oh oradan da gelsin.

Çalışmana gerek yok ki.
  • Al 10 15 tane ev kiraya ver . Geriye kalanı bankaya at yarısını ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Ataşehirden 5 tane lüks daire al kiraya ver.

2000x5=

Ayda 10.000 TL net gelir. Paranın 3 te 1'ini de faize koy, oh oradan da gelsin.

Çalışmana gerek yok ki.

Su konudaki en mantikli mesaj.

• Macerada gözün yoksa para gelsin geleceğe yönelik diyorsan Kira en garantisi. Ama biraz daha fazla gelire çevirmek istiyorsa,

Yeni büyüen anadoludaki Üniversite şehirlerine McDonalts-KFC gibi yerler açabilirsin (ben ikisinede hiç gitmiyorum ama çok aranıyor).

Başka bi fikir ki param olursa ben yapacağım : Balık Çiftliği kurabilirsin. Yada diğer yerlerden farkı olacak bir lokanta tarzı biryer ama kendine has birşeyin olacak.

Bununla beraber çok hızlı yükselişe geçen bazı yerlerden arsada alabilirsin . Örneğin Sakarya-Karasuda arsa veya daire..

Ancak bunları kafana göre yapma , girişimcilik üzerine bilgisi olan birileriylede görüş. Ben girişimcilik dersleri aldığım için öneriyorum sadece.
  • Ağaoğlunun projelerinde genelde 500.000 TL ye evler oluyo onları alsan 2000 e 3000 e kiraya verirsin. 10 Tane ev alırsın tüm parayla. 2000 den kiraya versen sana ayda 20000 lira getirir.
  • 5 trilyona eskişehir gibi üniversite talebelerinin bolca olduğu yerden üniye yakın ev al çokça 750-1000 tl arası kiraya ver bak bakalım aylık eline 15000 tl net gelir .
  • Anahtar teslim ev al sat en karlisi denendi.3 ev al 4 uncu belese gelecek :-) ama kacmayacak muteahit bulman lazim

• bir basket maçına yatır 5 olsun 8.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

5 trilyona eskişehir gibi üniversite talebelerinin bolca olduğu yerden üniye yakın ev al çokça 750-1000 tl arası kiraya ver bak bakalım aylık eline 15000 tl net gelir .

Kusura bakmayın ama, 65 yaşında biri olsa tamam adam uğraşmasın.Düzenli geçinsin diye yapılır dı.

Fakat 5 trilyon yatırıma 15 bin ne demek kaybolun ya!

Özel Tıp Merkezi

Halısaha

Gayrimenkul (dükkan/ev/arsa)

Ecza Deposu(Eczanelere ilaç dağıtımı)

Dominos/Kfc/biryer King... Vb. Bayilik almak.

Playstation 3 Cafe (lüx olacak ama)

Eğer İstanbul civarında günde 10 ton mazot satan bir petrol varsa, Orayı satın almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 7 Mart 2013; 13:47:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.