Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim 5.000 ye kadar bir televizyon arıyorum aradığım özellikleri maddelerle anlatmaya çalışacağım.
1) Gerçek anlamda 100 hertz den aşağı olmayan bir televizyon arıyorum. 2) İnç olarak 42 üstü olması 3) 3D özelliğini fazla önemsemiyorum 4) Parlaklık kontrast ve en önemlisi hdr dereceleri ortalama üstü olmalı 5) LG ve Samsung markaları dışına çıkmak istemiyorum 6) 2015 yani geçen sene çıkmış olması iyi olur 2014 te olur eğer aradığım özellikleri karşılıyorsa 7) ULTRA HD 4K Görüntü arıyorum Full hd yi eledim.
Şimdiden teşekkürler gerçekten televizyon konusunda cahilim yardımlarınızı bekliyorum birden fazla öneri verebilirsiniz çünkü mağazda gidip inceleyeceğim ve öyle karar vereceğim.
baris944B
kullanıcısına yanıt
Samsung KS8500
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
2015 in ortalarında çıkmış kullanılmış ve artıları eksileri ortada olan bir televizyon arıyorum. Yani nasıl anlatsam geçen sene note 5 çıkmıştı note 4 piyasadaydı note 4 yorumlarını okuyarak note 4 tercih etmiştim onun gibi bir şey ya da anlatamadım bilmiyorum :)