Şimdi Ara

5.1 amfiyi bilgisayara ve hoparlörleri de amfiye bağlama,kablolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pasif stereo hoparlörleri bilgisayara nasıl bağlarız,bir amfi ve kablolar almak yeterli sanırım?

Ne tür kablolar gerekir?Amfi yada receiver alırken bu konuda dikkat etmem gereken birşey varmı, yani bilgisayara bağlanabilmesi için gerekli özellikler varmı her amfi veya receiverda olmayan?Bu arada 5.1 receiver yada amfi almayı düşünüyorum çünkü ileride hoparlörler ve subwoofer ekleyip(yavaş yavaş) 5.1'e dönüştüreceğim.

5.1 amfiyi bilgisayara nasıl bağlarız?Hangi kablo hangi girişe hangi çıkışa takılmalı?Hoparlörleri amfiye nasıl bağlarız?

Kablolar ne tipte olmalı?Bu kabloyu satanların website linklerini verebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katmai -- 2 Aralık 2009; 5:03:11 >

• 5+1 e dönüştürme gayesindeyseniz öncelikle bütçenizi belirleyin , ona göre 5+1 receiver tavsiyelerinde bulunulacaktır. Bağlantıya gelince bu pek çok farklı şekilde yapılabilir , ses kartınızla alakalı bir durum bu . Bütçeyi ve ses kartınızla ilgili bilgileri yazarsanız daha sağlıklı yorumlar gelir.
  • Cevabınız için teşekkürler.

Ses kartı:Realtek High Definition Audio

Receiver için bütçem oldukça az doğrusu,en fazla 560 milyon ama daha ucuz olursa daha iyi olacak ve ikinci el almak istemiyorum.

Osawa,Bots,Xindak diye amplifikatör/receiver üreten firmalar olduğunu okudum.Xindak Türkiye'de nerede ne kadara satılıyor bulamadım.Osawa ve Bots'u satan buldum,fakat firmaların sitelerinde ürünler hakkındaki bilgiler biraz eksik gibi geldi bana,email atıp sordum cevap gelmedi.Osawa ve Bots'a pek güvenemedim açıkçası.

Bu arada Sony'nin 560 milyona 5.1 receiverı var ama forumlarda Sony genel olarak pek tavsiye edilmiyor gibi bir izlenim edindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katmai -- 7 Aralık 2009; 0:39:21 >
  • Osava bots , jameson gibi markaları hiçbirşekilde tavsiye etmem. Ayrıca bekletiniz olan sistem için ayırdığınız bütçe 2. el için bile az görünüyor , 560 lira olan sony receiver hangisi bu arada sıfırmı yani. birde 560 lira hoparlör ve receiver için toplam bütçemi . Eğer sadece pc'den müzik , film için sistem kurmaktaysanız ve bütçemi aşamam diyorsanız pc için üretilmiş 5+1 hoparlörlerden satın alın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.