Şimdi Ara

5+1 den 5+1 çıkışı alamamak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech z-5500 ümden mp3 (winamp) dinlerken sadece 2+1 ses çıkışı alabiliyorum? Bunun nedeni ne olabilir?

• Divx - DVD - Oyun sırasında 5+1 de sorun yok.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7199424/tm.htm

Şuraya bir bak istersen.
    Winamp ayarlarından bahsediyorlar.
  • ses kartının markası ne onboardsa hangı chıpset ı kullanıyor
  • Ses kartım onboard ama Sblive! ( anakart Msi diamond)
  • quote:

Orjinalden alıntı: devartoi

http://forum.donanimhaber.com/m_7199424/tm.htm

Şuraya bir bak istersen.
    Winamp ayarlarından bahsediyorlar.

Ordaki çözümü denedim olmadı dostum.

Yine de saol.
  • ses denetımınden butun hepsının ses ayarı açıkmı + gelişmiş seçeneklerden de 5.1 i seçmediysen seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 4 Haziran 2006; 18:55:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_ZEGEX

ses denetımınden butun hepsının ses ayarı açıkmı + gelişmiş seçeneklerden de 5.1 i seç

Hepsi ok.

Sonuç Aynı
  • o zaman bağlantılarda sorun olabilir bağlantılarını bı kontrol etmeni öneririm bendede aynı sorun vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 4 Haziran 2006; 18:56:27 >
  • Bağlantılar ok.

Zaten sorun olsa Dvd / Oyun da 5+1 alamazdım.

Yine de saol ilgilendiğin için.
  • hayde bendede aynı seş olmaya başladı
  • buldummmm balk sımdı bunun program olarak sende varmı ayarı ses denetımını denetım masasındakı harıc driverle yuklenen bi pro varmı relatek falan
  • mp3den stereo ses alabilirsin. winampda 3d veya soround ses pluginleri kullanarak 5+1 ayarı sağlayabilirsin.
    kolay gelsin.....
  • arkdaşlar ornegın bende realtek ın suruucusu kurulu az once bende baktıgımda nası değişti durup durur ken anlamıs deılım ama realtekin sound effect porgramından bunu ayarlaya biliyorsun 2 hpalr 4hprlr 5,1 ve 7,1 gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

mp3den stereo ses alabilirsin. winampda 3d veya soround ses pluginleri kullanarak 5+1 ayarı sağlayabilirsin.
    kolay gelsin.....

Url verebilir misin?

quote:

Orjinalden alıntı: BY_ZEGEX

arkdaşlar ornegın bende realtek ın suruucusu kurulu az once bende baktıgımda nası değişti durup durur ken anlamıs deılım ama realtekin sound effect porgramından bunu ayarlaya biliyorsun 2 hpalr 4hprlr 5,1 ve 7,1 gibi

Kontrol ettim. Maalesef hepsi olması gerektiği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akelei -- 4 Haziran 2006; 19:27:16 >
  • Bence problem winamptan kaynaklanıyor olabilir. Winampın sürümünü değiştirip tekrar denesene dostum
  • winampın output secengınde secılı olan plugın ın ayarlarına bak
  • 2+1 derken iki yönlü sesmi(arka-ön karışık) yoksa sadece önlerdenmi ses geliyor? eğer sadece önlerden ses geliyorsa. ses kartının ayarından 4 yönlüyü seçmen gerek. 5+1 i seçtiğinde çalılşmıyorsa yani
  • bende winampta muzik dinlerden 5.1 ses alamıyorum fakat yaşasın jet audio onunla dinlerken seslerim net ve 5.1 her kolondan ses alabiliyorum
  • zaten mp3 2.1 dir.
    5.1 verenler 2 kanali klonlar 5. kanalida 2 sini karistirarak yaratir.
    n-force olsa bi registy ayari var soyleyebilirdim de senin karti bilemiyecem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.