Bildirim
5+1 den 5+1 çıkışı alamamak???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Divx - DVD - Oyun sırasında 5+1 de sorun yok. -
http://forum.donanimhaber.com/m_7199424/tm.htm
Şuraya bir bak istersen.
Winamp ayarlarından bahsediyorlar. -
ses kartının markası ne onboardsa hangı chıpset ı kullanıyor -
Ses kartım onboard ama Sblive! ( anakart Msi diamond) -
quote:
Orjinalden alıntı: devartoi
http://forum.donanimhaber.com/m_7199424/tm.htm
Şuraya bir bak istersen.
Winamp ayarlarından bahsediyorlar.
Ordaki çözümü denedim olmadı dostum.
Yine de saol. -
ses denetımınden butun hepsının ses ayarı açıkmı + gelişmiş seçeneklerden de 5.1 i seçmediysen seç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 4 Haziran 2006; 18:55:20 > -
quote:
Orjinalden alıntı: BY_ZEGEX
ses denetımınden butun hepsının ses ayarı açıkmı + gelişmiş seçeneklerden de 5.1 i seç
Hepsi ok.
Sonuç Aynı -
o zaman bağlantılarda sorun olabilir bağlantılarını bı kontrol etmeni öneririm bendede aynı sorun vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 4 Haziran 2006; 18:56:27 > -
Bağlantılar ok.
Zaten sorun olsa Dvd / Oyun da 5+1 alamazdım.
Yine de saol ilgilendiğin için. -
hayde bendede aynı seş olmaya başladı -
buldummmm balk sımdı bunun program olarak sende varmı ayarı ses denetımını denetım masasındakı harıc driverle yuklenen bi pro varmı relatek falan -
mp3den stereo ses alabilirsin. winampda 3d veya soround ses pluginleri kullanarak 5+1 ayarı sağlayabilirsin.
kolay gelsin..... -
arkdaşlar ornegın bende realtek ın suruucusu kurulu az once bende baktıgımda nası değişti durup durur ken anlamıs deılım ama realtekin sound effect porgramından bunu ayarlaya biliyorsun 2 hpalr 4hprlr 5,1 ve 7,1 gibi -
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion_ysc
mp3den stereo ses alabilirsin. winampda 3d veya soround ses pluginleri kullanarak 5+1 ayarı sağlayabilirsin.
kolay gelsin.....
Url verebilir misin?
arkdaşlar ornegın bende realtek ın suruucusu kurulu az once bende baktıgımda nası değişti durup durur ken anlamıs deılım ama realtekin sound effect porgramından bunu ayarlaya biliyorsun 2 hpalr 4hprlr 5,1 ve 7,1 gibi
Kontrol ettim. Maalesef hepsi olması gerektiği gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akelei -- 4 Haziran 2006; 19:27:16 > -
Bence problem winamptan kaynaklanıyor olabilir. Winampın sürümünü değiştirip tekrar denesene dostum -
winampın output secengınde secılı olan plugın ın ayarlarına bak -
2+1 derken iki yönlü sesmi(arka-ön karışık) yoksa sadece önlerdenmi ses geliyor? eğer sadece önlerden ses geliyorsa. ses kartının ayarından 4 yönlüyü seçmen gerek. 5+1 i seçtiğinde çalılşmıyorsa yani -
bende winampta muzik dinlerden 5.1 ses alamıyorum fakat yaşasın jet audio onunla dinlerken seslerim net ve 5.1 her kolondan ses alabiliyorum -
zaten mp3 2.1 dir.
5.1 verenler 2 kanali klonlar 5. kanalida 2 sini karistirarak yaratir.
n-force olsa bi registy ayari var soyleyebilirdim de senin karti bilemiyecem
Benzer içerikler
- klavye tuş değiştirme
- beklenmeyen g/ç hatası
- ctrl c çalışmıyor
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- american megatrends nedir
- bağlantı sıfırlandı hatası
- root nasıl kaldırılır
- udf nedir
- modem kurulumu
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X