Şimdi Ara

5.1 - DTS arasındaki fark DTS - DTSHD arasında da var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
8.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle! Şu an konuştugumuz şeylerlere bakıyorum 7.1 hop sistemi HD Master Audio ama Bunların esamesi yok daha ortada! Kac tane bu şekilde çelilmiş film var. Çok az. Bazı filmlerde 7.1 yazsa bile orjinal 7.1 şeklinde çekilmemiş sonradan dönüştürülmüş. Umarım daha hızlanır bu medyalar..
  • bu işler için en az 5 sene ister şu anda dd 5.1 in tadını çıkarmalı rakam ve sayılarla bogulmanın manası yok.
  • Arkadaşlar şu anda optik ses çıkışı olan ve full HD (evet 1920x1080p) görüntüye sahip bir dizüstü kullanıyorum. Onu HDMI ile 107 ekran Full HD LED LCD TV ye bağladım. Dizüstünün optik ses çıkışını 800W optik girişli ses sistemime (blue ray değil) bağladım (HDMI ses çıkışı -TVye- kapadım).
    GOM player kullanıyorum, ayarlarını tam yapmak gerekiyor.
    1080p mkv video ve DTS ses codecli filmleri (10-15 GB boyutlarında) sorunsuz bir şekilde izliyorum.
    Bu sistemi kampanyalara denk getirerek 3.500 TL ye mal ettim ancak çok memnunum.
    Sistemimi test ettiğim sahneler:
    Transformers - Filmin başında Katar üssüne olan saldırıda kule camlarının kırılması
    Max Payne - Tüm bullet-time sahneler ancak özellikle rocknorag'ta kurşunların ilaç şişelerini kırdığı ve Max in pompalısının boş kovanlarının yere düşme sahneleri
    Twilight (ilk film) - beyzbol sahnesi
  • pekı arkadaşlar bilen varsa söylesin..
    bu dtshdma filim ses audio larını ındırebileceğimiz yer varmı.nasılkı fılımlerın sonradan turkçe dublajlarını ındırıp fılmlere monte ediyorsak bu hd sesleride ındırıp mkv lerin içine atmak istıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.