Şimdi Ara

5.1 ev sinema sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1000 ytl bütçe ayırdım. ne alacağım konusunda bir fikrim yok. hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• yokmudur arkadaşlar yardımcı olacak? dükkanlara gittiğimde satıcı adamlara sistemlerden hangisini sorsam şöyle süper böyle süper diyorlar. hepsi süper yani :) mağazalarında bulunmayan mallar ise kötü :) bende pek anlamadığım için kandırılmaya müsaitim. tüm umudum sizsiniz :)
  • Arkadaş çok çetrefil bir konu,yani denilebilirki tam bir mayınlı arazi 5.1 ses sistemi tavsiyesi.Şaka yollu ben kel ilacını bulsa başına sürer diyeceğim.Ben bir sistem aldım pıo dcs-363,sonra bir sürü sorun oldu,Siz bana beklentilerinizi yazın ben naçizane daha doğrusu birlikte ortaya model koyalım.Sevgiler.
  • öncelikle hangi amaç için kullanacaksın (film, müzik, oyun). bunun dışında sakın benim yaptığım hatayı yapıpta acele etme, bütcen çok iyi güzel bir set alabilirsin.
  • benim için öncelik film. aynı zamanda müzik ve dizi, maç vs. hepsi için kullanılacak.
  • bende aynı derece ama butcem 700-800 YTL arası lcd tv ye baglamak film izlemek icin istiyorum ayaklı uniteli olması tercihimdir acaba ne onerirsiniz
  • haneden arkadaşım creative gigaworks alabilirsin dinleme imkanım oldu harika filmlerde..ama tabi bunun yanında ses kartı vs. sağlam olması gerekio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de baya bi uğraştım bu konuda en sonunda dün teknosadan lg ht-903-ta modelini aldım. sanırım bazı mağazalarına özel yaptıkları kampanyalar ile (normalde satış fiyatı 899 ytl) ürünü 699 ytl ye world carda da 5 taksite (play cluba 6) piyasanın baya altında satıyorlar. ben ankarada ankamalldan aldım ve oradaki 2 teknosa mağazasında da özel indirim vardı =)
    özellikle hdmi girişli sistemlerin fiyatları ortadayken bu ürünün hem hdmi giriş hem de çıkış olmak üzere iki farklı bağlantı noktası bulunması ürünü almamda önemli rol oynadı. ayrıca 4 hoparlör de ayaklı sesi de apartmanda oturduğum düşünülürse hayli tatmin edici... ürünü biraz daha karıştırıp sormak istediğiniz soruları da cevaplayabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tlgklbr

haneden arkadaşım creative gigaworks alabilirsin dinleme imkanım oldu harika filmlerde..ama tabi bunun yanında ses kartı vs. sağlam olması gerekio

Teşekkür edeirm ben Pc ye degil LCD TV ye baglamak icin otura odasına sormustum tavsiye dedigim ozellikle ayaklı upsalling ve 800 YTl yi gecmemesi gibi şartlar altında öneriniz varmı acaba Sony DZ serileri nasıl iyimi LG nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.