Şimdi Ara

5+1 hepsinden ses vermiyor ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar benim sorunum 5+1 sistemimde sadece 3 speaker'den ses alıyorum hepsinden nasıl ses alabi
    lirim. yardımcı olursanız sevinirim....

ses kartım creative sb 24 bit (7+1)
    (anakart'ta realtek 6 kanal vardı onu kapattım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakli -- 6 Kasım 2007; 15:33:58 >

• hoparlör yapılandırması olması lazım stereo,dört kanal,5+1,7+1 gibi sen 5+1'i seçicen bende öyle
  • 5+1'i seçtim fakat yine birşey değişmiyor subwoofer, merkez ve surround'dan ses veriyor
  • bende de 5+1 var . aynısorun benimde başıma geldi. sorunu subwoofer a bağladığımız renkli kablolardan turuncu olanını çıkarmak ile çözdüm. çok garip aslında hepsini yerine takınca bazılarından ses gelmiyor. ama bu dediğimi yaptığımda alet sorunsuz çalışıyor. kablolar ile deneme yanılma ile bi deneme yap bence.
  • jet audıo yu deneyin media playerda bazen (çoğu zaman) hepsinden ses gelmez(winamptada aynı)
  • jet audio nereden bulacağım nasıl kullanacağım hocam
  • teşekkür ederim holigan fakat buda çözmedi
    şunda 6 hoparlörden de ses geliyor fakat 5.1 olarak değil (2 olarak geliyor)
    creatve test ettirdim onda da 2 hopalörden ses geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şefim 5 1 ler her mainada tam performans vermez hem konfigurasyonundan hemde bu onların bi eksiği yanılmıyorsam sadece dvd izlerken 5 i de verio ama tamamen ses kartının donanımsal yapısından ben bu şeklde 10dan fazla arızaya şahit oldm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.