Şimdi Ara

5.1 Logitech Yeşil Jak Kırıldı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar logitech 5.1 ses sistemimin ön hoparlörlere ses veren yeşil renkli jakı kırıldı. Yerine eski bir kulaklıktan jak bağladım fakat şimdi ön hoparlörlerin sadece birisinden ses geliyor diğerinden gelmiyor.
    Logitechin kablosunu kestiğimde içinden üç tane kablo çıktı fakat eski kulaklığı kestiğimde içinden iki kablo çıktı problem bundan mı kaynaklanıyor. Nasıl bir jak bağlamalıyım, yardımlarınızı bekliyorum.
    Sadece jakı kırıldığı için güzelim ses sistemimden soğumak istemiyorum. Lütfen yardım....

• Her elektronikçide vardır gidip 3,5 mm jack isteyeceksin. Onlarda 3 tane giriş yeri oluyor onlara bağla sorun çözülür.
  • 3.5mm jackta 3 tane kablo olur "Ground-Sol-Sağ" kulaklık Ground kısmını kullanmıyor anlaşılan sadece sol ve sağ kullanıyor.Ses sistemlerinde üçüncü kablo ground işte.

Ground adı üzerine topraklama zaten.

Çözüm olarak şu şekilde satılanları var bunun.

Arka bağlantısı içinde buradan bakabilirsiniz.

• Çok teşekkür ederim. Şimdi meseleyi anladım galiba... İnşallah yarın bu tarz bir jack alıp deneyeceğim... Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutgultekin A kullanıcısına yanıt
    3,5mm stereo kulaklik jakini aldiginizda kablolari lehimlemeniz gerekir.. Fakat ucunda bu jaktan olan herhangibir kablo alirsaniz,, kesip baglayabilirsinizhttp://www.google.com.tr/search?q=3.5mm+kablo&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=w7VhVdbWD4SfyAOM3YDgAw&ved=0CAgQ_AUoAQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.