Şimdi Ara

5+1 Ses Sistemi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar 100 $ civarındaki 5.1 ses sistemlerinde tercihiniz ne lur bide söylediğiniz sisteme uygun bi ses kartı söylerseniz çok makbule geçer.... sistemi bilg bağlayıp film seyredicem...

• Arkadasım bende incanın 5+1 sıstemı var ondan cok memnunum pc gold'da 90+kdv dıyodu istersen bı bak creative tavsıye etmem çunku bası alamıyorsun cok fazla inca bence cok daha iyi
  • arkadasım bence t5900 alve ses kartınıda live24bit al.ha bide fl@sh arkasım sen hic thx550'yi dinlememişin herhalde konusuyosun creative de bass yok diye
  • CREATIVE INSPIRE 5200 5.1 ==========> 78 USD+KDV
    PHILIPS MMS460 1000W51 SURROUND ===> 89 USD+KDV
    JAZZ 7915 51 1500 WATT ============> 40 USD+KDV
    DIANA KA5600 61 SİYAH 5400 WATT =====> 55 USD+KDV
    MICROLAB MC4600 51 4600W BEYAZ =====>43 USD+KDV
  • abi 5200 iyi ses vermez zaten eski.philips dusunuyosan onların iyi oldugunu dusunmuyorum.jazz'a bir bakabilirsin.digerleriyle hic kafa yorma.benim tavsiyem t5900(100$ civarı). ha bide hatırlatma bu konuyu ses sistemleriyle ilgili bolumde acsan hic fena olmaz.burası hic yeri degil
  • bende creative 5+1 5200 var ve sb seskartımda suan bufer sesini seskartından yarıda %60 ve bas seviyeide %45 ve sistemin sesini 4. seviyekadar actıgımda binadan sikayetler baslıyor :(
    suana kadar full acamadım :'(:
  • özürdilerim ben orayı görmemişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkelf

bende creative 5+1 5200 var ve sb seskartımda suan bufer sesini seskartından yarıda %60 ve bas seviyeide %45 ve sistemin sesini 4. seviyekadar actıgımda binadan sikayetler baslıyor :(

tylor da dediği gibi...
    demekki creative almak lazım....
    t5900 110.40 $ + KDV
    http://www.eksenbilgisayar.com/sepet.php?sort=5a&page=1

• quote:

Orjinalden alıntı: fred_coder

quote:

bende creative 5+1 5200 var ve sb seskartımda suan bufer sesini seskartından yarıda %60 ve bas seviyeide %45 ve sistemin sesini 4. seviyekadar actıgımda binadan sikayetler baslıyor :(

tylor da dediği gibi...
    demekki creative almak lazım....
    t5900 110.40 $ + KDV
    http://www.eksenbilgisayar.com/sepet.php?sort=5a&page=1

• quote:

Negative® özür dilerimm
    http://forum.donanimhaber.com/m_1231486/tm.htm

• arkadasım senle teknik olarak tartısalım.t5900=76w,5200=47w.cevap bekliyorum!!!!
    quote:

• şimdi bide CREATIVE INSPIRE 5900 alınca CREATIVE - SB LIVE 24 BIT da almak lazım patladımı bana 160 $ a
  • gulu seven dikenine katlanır
    quote:

şimdi bide CREATIVE INSPIRE 5900 alınca CREATIVE - SB LIVE 24 BIT da almak lazım patladımı bana 160 $ a
  • neyse yapıcaz bişeyler artıkk film seyretmek uğruna
  • quote:

neyse yapıcaz bişeyler artıkk film seyretmek uğruna

(pişman olmazsın)

• Valla ben JBS ses sitemini tavsiye ederim çok acayip ses çıkartıyor
    avrupada kulaklara zarar verdiği için satışı yasaklandı JBL piyasaya sürüldü
  • 5200'ün tizleri çok iyi, vokalleri çok net duyarsın... Ama bası seni tatmin etmeyebilir.... (Beni etmedi de)

Bende everest es-4000 var. Bası zaten creative'ınkini 2 katı... Kablosuz uzaktan kumandalı... İnanılmaz... Ben ilk başta "everest mi, bırakın ya" demiştim ama megaworks kadar sağlam bas vuruyor.. .Uydular da bile bas var....
  • Ucuz creative lerden kulağa hoş gelen bass alamazsınız,sesi açtığınızda bass iyice rahatsız etmeye başlar bir de odanız çok geniş değilse. Ucuz sistem alacaklar başka markalara yönlenmeli..
  • walla bende 5200 var live la kullanırken de memnundum şimdi audigy e geçtim basslar daha bi düzeldi bana yetiyo açıkcası.zaten 12 metrekarelik odada kullanıyorum.arkadaşın dediği gibi kumandadan 5 e bile getiremiyorum evdekiler rahatsız oluyolar.bas ayarı da tam ortada,bu şekilde çatlama patlama da olmuyo zaten.
    audigy ls+5200 ikilisi bence gayet uygun bi set.
    logitech X530 modeli var 70watt, o da 85 dolar civarı 5200 yerine bu da düşünülebilir, tipi de güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.