dostlar 100 $ civarındaki 5.1 ses sistemlerinde tercihiniz ne lur bide söylediğiniz sisteme uygun bi ses kartı söylerseniz çok makbule geçer.... sistemi bilg bağlayıp film seyredicem...
Arkadasım bende incanın 5+1 sıstemı var ondan cok memnunum pc gold'da 90+kdv dıyodu istersen bı bak creative tavsıye etmem çunku bası alamıyorsun cok fazla inca bence cok daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Fl@sH
Arkadasım bende incanın 5+1 sıstemı var ondan cok memnunum pc gold'da 90+kdv dıyodu istersen bı bak creative tavsıye etmem çunku bası alamıyorsun cok fazla inca bence cok daha iyi
arkadasım bence t5900 alve ses kartınıda live24bit al.ha bide fl@sh arkasım sen hic thx550'yi dinlememişin herhalde konusuyosun creative de bass yok diye
abi 5200 iyi ses vermez zaten eski.philips dusunuyosan onların iyi oldugunu dusunmuyorum.jazz'a bir bakabilirsin.digerleriyle hic kafa yorma.benim tavsiyem t5900(100$ civarı). ha bide hatırlatma bu konuyu ses sistemleriyle ilgili bolumde acsan hic fena olmaz.burası hic yeri degil
bende creative 5+1 5200 var ve sb seskartımda suan bufer sesini seskartından yarıda %60 ve bas seviyeide %45 ve sistemin sesini 4. seviyekadar actıgımda binadan sikayetler baslıyor :( suana kadar full acamadım :'(:
quote:
Orijinalden alıntı: tylor
abi 5200 iyi ses vermez zaten eski.philips dusunuyosan onların iyi oldugunu dusunmuyorum.jazz'a bir bakabilirsin.digerleriyle hic kafa yorma.benim tavsiyem t5900(100$ civarı). ha bide hatırlatma bu konuyu ses sistemleriyle ilgili bolumde acsan hic fena olmaz.burası hic yeri degil
Alıntıları Göster
özürdilerim ben orayı görmemişim
quote:
Orijinalden alıntı: darkelf
bende creative 5+1 5200 var ve sb seskartımda suan bufer sesini seskartından yarıda %60 ve bas seviyeide %45 ve sistemin sesini 4. seviyekadar actıgımda binadan sikayetler baslıyor :( suana kadar full acamadım :'(:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: darkelf
Alıntıları Göster
arkadasım senle teknik olarak tartısalım.t5900=76w,5200=47w.cevap bekliyorum!!!!
quote:
quote:
arkadasım senle teknik olarak tartısalım.t5900=76w,5200=47w.cevap bekliyorum!!!!
quote:
neyse yapıcaz bişeyler artıkk film seyretmek uğruna
quote:
Orijinalden alıntı: fred_coder
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: fred_coder
(pişman olmazsın)
Valla ben JBS ses sitemini tavsiye ederim çok acayip ses çıkartıyor avrupada kulaklara zarar verdiği için satışı yasaklandı JBL piyasaya sürüldü
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: fred_coder
(pişman olmazsın)
Alıntıları Göster
5200'ün tizleri çok iyi, vokalleri çok net duyarsın... Ama bası seni tatmin etmeyebilir.... (Beni etmedi de)
Bende everest es-4000 var. Bası zaten creative'ınkini 2 katı... Kablosuz uzaktan kumandalı... İnanılmaz... Ben ilk başta "everest mi, bırakın ya" demiştim ama megaworks kadar sağlam bas vuruyor.. .Uydular da bile bas var....
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
5200'ün tizleri çok iyi, vokalleri çok net duyarsın... Ama bası seni tatmin etmeyebilir.... (Beni etmedi de)
Bende everest es-4000 var. Bası zaten creative'ınkini 2 katı... Kablosuz uzaktan kumandalı... İnanılmaz... Ben ilk başta "everest mi, bırakın ya" demiştim ama megaworks kadar sağlam bas vuruyor.. .Uydular da bile bas var....
Alıntıları Göster
Ucuz creative lerden kulağa hoş gelen bass alamazsınız,sesi açtığınızda bass iyice rahatsız etmeye başlar bir de odanız çok geniş değilse. Ucuz sistem alacaklar başka markalara yönlenmeli..
quote:
Orijinalden alıntı: xeon82
Ucuz creative lerden kulağa hoş gelen bass alamazsınız,sesi açtığınızda bass iyice rahatsız etmeye başlar bir de odanız çok geniş değilse. Ucuz sistem alacaklar başka markalara yönlenmeli..
Alıntıları Göster
walla bende 5200 var live la kullanırken de memnundum şimdi audigy e geçtim basslar daha bi düzeldi bana yetiyo açıkcası.zaten 12 metrekarelik odada kullanıyorum.arkadaşın dediği gibi kumandadan 5 e bile getiremiyorum evdekiler rahatsız oluyolar.bas ayarı da tam ortada,bu şekilde çatlama patlama da olmuyo zaten. audigy ls+5200 ikilisi bence gayet uygun bi set. logitech X530 modeli var 70watt, o da 85 dolar civarı 5200 yerine bu da düşünülebilir, tipi de güzel