Şimdi Ara

5.1 Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım için 5.1 ses sistemi alacağım. Bütçem en fazla 170 TL. Creative 5.1 ses kartım var. 6 kanallı film-dizi izlemek ve müzik dinlemek için kullanacağım. Başka ne için kullanabilirsin ki zaten? Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.

• Bu konuda yardımcı olabilecek, tavsiye verebilecek var mı?
  • 5.1 ses sistemi derken kulaklık mı arıyorsun, yoksa hoparlör mü?

webcam/kulaklık/mikrofon bölümüne konu açtığına göre 5.1 kulaklık aradığını varsayıyorum, dolayısıyla da şu başlıktaki yazıları okumanı tavsiye ederim. sonrasında zaten kafanda bi kulaklık belirir kendiliğinden.

http://forum.donanimhaber.com/m_36477530/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
  • 5.1 kulaklık nasıl oluyor ki? :D Haparlör için forum göremedim bende buraya açtım.
  • Ucuz ve kaliteli bir set arıyorsanız Microlab
    Orta sınıf bir set arıyorsanız Jazz
    Üst düzey set arıyorsanız Logitech

kulaklık olsun isterseniz Sharkoon X-Tatic Analog
  • slm ben sana platoon ya da diana satabilirim 2 yıl garantilidir . ilgilenirsen fiyat werebilirm. aldıysan da hayırlı olsun
  • bende creative ınspıre 5200 5.1 var..yıllar önce mavibilgisayar zamanlarında almıştım..ta o zaman 130 falan ödemiştim yanlış hatırlamıosam..kaç yıl oldu kaç kere taşındık ordan oraya falan filan hala çalışıyor maşallah..sadece amfisinde biraz sorunlar var ufak tefek o kadar olur artık.sabit kalsaydı oda olmazdı sanırım.model olarak bilemiycem ama marka olarak creative kesinlikle.bende ses kartıda 7.1 audigy var gayet güzel yani memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Ucuz ve kaliteli bir set arıyorsanız Microlab
    Orta sınıf bir set arıyorsanız Jazz
    Üst düzey set arıyorsanız Logitech

kulaklık olsun isterseniz Sharkoon X-Tatic Analog

Böyle bir genelleme yapmak mümkün müdür? Model olarak fark etmez mi hepsinde?
  • Model olarak elbette farkeder. Marka bazında pc sektörüne üretim yapan firmaları kastettim. Yoksa pioneer, kenwood, samsung, sony veya harman kardon da alabilirsiniz.

Eğer müstakil eviniz varsa ve komşularınız rahatsız olmayacaksa 5.1 ses sistemi kullanmak oldukça keyif verici ama apartman dairesinde yaşamanın birtakım şartları var. İstediğiniz gibi müziğin sesini açamıyorsunuz. Bunun için bilgisayar ile kullanacaksanız bence kulaklığı tercih etmelisiniz.

Şu an bende atıl vaziyette Jazz 5.1 sistemi ve microlab ın daha ufak çapta 5.1 sistemi var. İkisi de kendi çapında ortalığı inletiyorlar fakat gelin görün ki kullandırtmıyorlar.
  • http://arama.gittigidiyor.com/5-1-ses-sistemi_W0QQklmZZ5%252B1%2Bses%2BsistemiQQssiZZ567e1b7a0aQQsraZZedaQQstrZZcatalog?gclid=CKWxjajfhqECFQw9Zgod9Xn4qw

Küçük bir araştırma. Ben evde sony kullanıyorum ve muazzam kaliteli ses veriyor. Bütçe ve kullanım alanı ile ilgili bir husus, sen burada zaten 170 TL demişsin konuyu fazla dağıtmadan bütçene göre bir şeyler bakabilirsin buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nFc -- 14 Nisan 2010; 20:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcavarly

http://arama.gittigidiyor.com/5-1-ses-sistemi_W0QQklmZZ5%252B1%2Bses%2BsistemiQQssiZZ567e1b7a0aQQsraZZedaQQstrZZcatalog?gclid=CKWxjajfhqECFQw9Zgod9Xn4qw

Küçük bir araştırma. Ben evde sony kullanıyorum ve muazzam kaliteli ses veriyor. Bütçe ve kullanım alanı ile ilgili bir husus, sen burada zaten 170 TL demişsin konuyu fazla dağıtmadan bütçene göre bir şeyler bakabilirsin buradan.

Bakabileceğim yerleri tabi ki biliyorum. Fakat ben kullananlardan öneri bekliyorum.

• ARKADAŞIM BEN İKİ SENEDİN JAZZ KULLANIYORUM MEMNUNUM. BİLGİSAYARDAN İSTEDİĞİM SESİ ALABİLİYORUM.SİSTEMİ KURDUĞUM ODA DA BİRAZ KÜÇÜK SESLER KUVVETLİ ÇIKIYOR BASI DA FENA DEGİL. AMA SESİ SONUNA KADAR AÇINCA BİRAZ BOĞUYOR. İYİ GÜNLERRRR...
  • Cevaplarınız için herkese teşekkürler, alınca bildireceğim.
  • creative yada logitech in dışında bişe alma ha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.