Şimdi Ara

5+1 SES SİSTEMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde Jazz 5+1 Ses sistemi var ve aşağıda fotoğrafları mevcut.
    Ancak bilgisayara nasıl bağlayabilirim anlamadım.
    Ses kartı gerektiğini düşünüyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istedim.
    Yardımınız için şimdiden teşekkürler. 5+1 SES SİSTEMİ YARDIM
     5+1 SES SİSTEMİ YARDIM

• mbattalist M kullanıcısına yanıt
    Selam. Müzik dinleyecekseniz,, pc ses çıkışından,, iki ucu kulaklık jaklı stereo kablo ile, sadece main girişe bağlantı yaparaktan.. sistemin hoparlör çıkışının (kırmızı-beyaz) main çıkışına hoparlör sağ/sol iki adet hoparlör bağlayıp, sistemin sadece main girişinden (stereo/ aux) özellikli çalışma sistemi varsa, (input olarak iki seçenek olabilir,, 5+1 veya sadece ön sağsol woofer aux).

Bu şekilde olmaz ise,, 1 adet dişi veya erkek kulaklık çıkışını, 3 adet erkek kulaklık çıkışına çeviren kablolar var...
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/stereo-cogaltici-3-lu-3-5mm-disi-3x3-5mm-erkek-234114573
    vehttp://ucuzlukcanavari.com/ses-kablolari-/18373--aux-kablosu-35mm-to-25mm-.html bu kablo ile pc nin ses çıkışına bağlayıp, sesi tüm hoparlörlerden alırsınız fakat 5+1 olmaz.
    main girişi ile sadece ön iki sağsol dan başka hoparlör çalışmaz ise , 1. ve 2. linkteki kablo.. çalışırsa sadece 2. linkteki kablo yeterli.

5+1 ses kartı ile sistemi daha yerinde kullanabilirsiniz,,, 2. linkteki kablodan,, 3 adet alıp, ses kartına ayrı ayrı bağlantı yapınız.. 5+1 SES SİSTEMİ YARDIM

• Teşekkürler...
  • 3 tane aux kablosu ve anakarta uygun ses kartı aldım.
    Bağlantıları tek tek denedim ancak alabildiğim Ses ya arka 2 tanesi , ya ön 2 tanesi , ya da center ve subwooferdan ses alıyorum.
    Hepsinden aynı anda ses alamıyorum.
    Ses kartının son driverini indirdim , realtek'in son sürümünü indirdim yine olmadı.
    Windows ses ayarlarından 5.1 ' de seçiyorum , sına diyorum hepsi doğru düzgün ses veriyor ancak müziklerde vs. 5ide çalışmıyor.
    Acil yardım.
    Ses kartı donanım ayarı olduğundan o konuda bilgim yok..
    Kabloların hepsini çıkartıp, sadece front a takınca woofer çalışmıyormu veya ses sisteminin 2ch modu yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Bağımsız olarak 2 tane ön , 2 tane arka , sub. ve center çalışıyor.
    Sorun şu ki ; hepsi aynı zamanda ses vermiyor.
    ya 2 tane ön , ya 2 tane yan , ya da sub. ve center birlikte çalışıyor.
    Peki, cen/sw,, ve rear surround kablosunu sessisteminden çıkartın,, sadece front takılıyorken ne olacak, Sw çalışacakmi frontlarla beraber..
    Çünkü kulaklık gibi,, Sw normalde 2+1 olarakta çalışsın diye, front girişe ortak bağlıdır, siz Sw girişine jak takınca, içerden fronttan ayrılır, çünkü 5+1 çalışmak için.
    Hepsinin ayrı aynı çalışmaması, ses kartı donanım ayarı ile ilgili, onuda kullanıcılar bilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    sadece front takılıyken, sw devreye girmiyor.sadece 2 yan çalışıyor.
    Bununla birlikte ses kartının markası : C-MEDİA CMI8738
    Ozaman ses kartı ayarları ile uğraşın,, baktınız olmuyor,,, ses kartının front çıkışını 3x 3.5mm jak çoğaltıcı ile çoklayıp kullanın.. veya 2 lı kablodan 2 adet kullanın, piyasada en çok ikili var. Kulaklık çoğaltıcı diye geçiyor..
    Döküm olanını almayın, kablolu alın..

Ses kartının adam akıllı driveri yok zaten.Çoğaltıcı ile çalıştırırsam, sw devreye girermi ? , yani normal 5+1 gibi kullanabilir miyim ?
    Çoğaltıcı ile hepsi çalışır,, fakat 5+1 degilde,,, ses kartının frontundan aldığınız için, stereo dinlemiş olursunuz,. Çalışır, sorun çıkmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.