Şimdi Ara

5+1 Ses sistemine ek yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Logitech x-540 Ses sistemi sahibiyim..Pcmde gayet güzel performans alıyorum fakat benim bass tutkum çok fazla..uydulardan ve subwooferından gelen ses normal ihtiyaçlara göre çok güzel fakat ben doymuyorum..Üstüne ek Güçlü subwoofer eklemek istiyorum..bunu nasıl becerebilirim aranızda elektrik elektronik bilgisine sahip olanlar varsa bi aydınlatabilirlermi... Aslında 1000W 'lık kenwood yada 1000'lik Jbl subwoofer takmayı çok isterdim xD ama sanırım olmuo bunun için ek anfi vs..lazımmış 200-300Tl param var çok güzel bass verecek iç titretecek birşeyler yapmak istiyorum evdeki setimle ortak çalışacak biçimde..Bunu nasıl becerebilirim acaba neler gerekir yada en azından 100-200W'lık bi subwoofer bağlayim :/ bu logitech'in üstüne böyle birşeyin imkanı varmı..varsa nasıl ? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyder01 -- 22 Kasım 2009; 11:48:14 >

• otomobiller için üretilmiş subwoofer lara özenmeyiniz çünkü onlar evde o performası vermezler boşa kafa ağrısı masraf yaparsın. 2. el yada sıfır aktif bir subwoofer alırsan sana nasıl bağlayacağını anlatırım.. gerisi hikaye
  • ya zaten otomobil subwooferı istemiyorum benim istediğim bnm şuanki subwooferıma ek olarak logitechin z-5500 modelinde yer alan subwooferı gibi bi wooferım olsn okdr :/
  • Yine istediğin performansı alman zor çünkü bu seferde woofer uyduları ezecek.Eğer daha güçlü bir sistem istiyorsan elindekini satıp daha güçlü sistemlere yönelmen daha iyi olur.Özellik kullanım amacın müzik ağılıklı ise stereo sistemlere yönelebilirsin .Bunların içinde 2.0 sistemler ve müzik setleri dahil.
  • ya aslında istediğim tek sistem logitech z-5500 :/ ama işte param ok okdr 900Tl fiyatı var benm set daha yeni 1 ay filan oldu satsam nasıl satcam elmde 200-300tl para var satsamda alamıyorum ondan ben bass hastasıyım tiz sesten çok çimi titreten bi suw olsun etrafı titretsin masayı vs..öle çok hoşuma gidiyor :D
  • Digital olması önemli değilse g500 de içini titretir.İkinci el istersen 300-400 arası g500 bulabilirsin.0 istiyorsan da 500 lira civarı.
  • creative gigaworks G500
    veya logitech z2300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

creative gigaworks G500
    veya logitech z2300

hocam bana sadece subwoofer lazım bende 1 tane logitechten olan subwoofer var ona ek olarak 1 subwoofer (200W'lık filan) daha birde bu logitech x-540 'ın 5 uydusunu kullanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyder01

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

creative gigaworks G500
    veya logitech z2300

hocam bana sadece subwoofer lazım bende 1 tane logitechten olan subwoofer var ona ek olarak 1 subwoofer (200W'lık filan) daha birde bu logitech x-540 'ın 5 uydusunu kullanmak istiyorum

yukarıdaki G500 ne diye sormuşsun ondan yazdım, g500 senin sistemin gibi bir sistem
    e o sistem olunca bir sistemde ben yazayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satoyama

otomobiller için üretilmiş subwoofer lara özenmeyiniz çünkü onlar evde o performası vermezler boşa kafa ağrısı masraf yaparsın. 2. el yada sıfır aktif bir subwoofer alırsan sana nasıl bağlayacağını anlatırım.. gerisi hikaye

Sistem değişmeyecekse tek çare bu. Uyduların zayıf kalabilir ama onuda artık yazılımsal yollarla ayarlayıp besleyeceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.