nasıl creative ve phillipsi kinyo show gibi markalarla kıyaslıyosunuz ki?kinyonun geçtiği yolların fizibilitesini philips yaptı, asfaltını creative döktü...kardeş 4+1 creative kullanıyorum hastasıyım...hep söylüyorum:creative isesi duymak değil,hissetmektir... as for me...
abi creativin subwoofer'ının yapısı ince dolayısıyla da düsük frekanstaki baslarda ses fazla acıldıgı zaman,titreme sesi yapıyor woofer.Ama Philips'e diyecegim yok, A2610 ve de A2 210 ikisi de var arkadaslarım da,oldukca kaliteli ses alabiliyorsun,üstelik hic bir bozulma olmuyor!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by malatyaspor</i> <br />nasıl creative ve phillipsi kinyo show gibi markalarla kıyaslıyosunuz ki?kinyonun geçtiği yolların fizibilitesini philips yaptı, asfaltını creative döktü...kardeş 4+1 creative kullanıyorum hastasıyım...hep söylüyorum:creative isesi duymak değil,hissetmektir... as for me... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
sen istersen bi kulaklarını kontrol ettir.:)doğru söylüyosun KINYO 'yu CREATIVE ile karşılaştırmam.creative'in alakası bile olmaz kinyo'yla..her ikisini de kullandım creative 5.1 kullandığım gibi geri verdim,değiştirdim..sesi biraz açtın mı başlıyo boğulmaya..
beyler yukarıdaki yazımı tam okuyanlar son olarak "bana göre" yazdığımı anlarlar..anlayamayanalar gözlerin,i bir kontrol ettirsinler...ben şahsen son derece memnunum... herkesin kulak, göz vb zevkleri farklı olabilir... ama lütfen şu forumda direkt olarak birbirimize karşı saygısız konuşmayalım...biraz iddalı bir söz olacak ama öyle küfürler biliyorum ki cem uzan bile bilmiyor:) nedense bazıları nickname imden rahatsız oluyorlar sanırım ısrarla bana çatıyorlar... oysa burada kimse ile kavga etmek gibi bir niyetim yok... sürekli alttan alıyorum ama üste çıkmasını da çok iyi bilirim... lütfen seviyeyi düşürmeyelim, şurada kardeş kardeş birşeyler yapalım...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by malatyaspor</i> <br />beyler yukarıdaki yazımı tam okuyanlar son olarak "bana göre" yazdığımı anlarlar..anlayamayanalar gözlerin,i bir kontrol ettirsinler...ben şahsen son derece memnunum... herkesin kulak, göz vb zevkleri farklı olabilir... ama lütfen şu forumda direkt olarak birbirimize karşı saygısız konuşmayalım...biraz iddalı bir söz olacak ama öyle küfürler biliyorum ki cem uzan bile bilmiyor:) nedense bazıları nickname imden rahatsız oluyorlar sanırım ısrarla bana çatıyorlar... oysa burada kimse ile kavga etmek gibi bir niyetim yok... sürekli alttan alıyorum ama üste çıkmasını da çok iyi bilirim... lütfen seviyeyi düşürmeyelim, şurada kardeş kardeş birşeyler yapalım... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+1
Arkadaşlar Benim Param Sınırlı Ben Creative 5.1 Digital Ses Kartı Alıcam Yanındada Jaguar 5+1 Kolon Sistemi Alıcam Ben Bu Sistemden Dolby Digital Özelliği Alabilirmiyim ? Şimdiden Tahnk You
logitech z680 iyiiiiiiiiiiiiiii
yukarıda yazdığım mesaj odut dışındaki bana çatanlara yöneliktir..çünkü kendisi hiçde kötü bir niyeti olmadığını gösteriyor sanırım... keşke herkes senin gibi olsaydı odut... senin gibi olan herkese selamlar...
Ben 5+1 SHOV kullanıyorum birkaç arkadaşa da aldırdım. Hepimiz çok memnunuz.Parana yazık SHOV al SHOV...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by malatyaspor</i> <br />yukarıda yazdığım mesaj odut dışındaki bana çatanlara yöneliktir..çünkü kendisi hiçde kötü bir niyeti olmadığını gösteriyor sanırım... keşke herkes senin gibi olsaydı odut... senin gibi olan herkese selamlar... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
rica ederim kardeşim..ben amacımı "konu dışı"başlkılı "bazı densizlere haddini bildirmek lazım" yazımda dile getirdim.okursanız ne demek istediğimi herkes anlar.
saygılar..
Arkadaşlar iyi güzel yorumlar yapmışlar ve kendi deneyimlerine dayanarak şunu al, bunu al diye tavsiyelerde bulunmuşlar. Ancak çok çok önemli birkaç ayrıntıyı gözden kaçırmışlar. Ben yaklaşık 4 yıldır ev sinema sistemini çok yakından takip eden ve her türlü gelişmeden haberdar olan biri olarak birkaç önemli ayrıntıya değinmek istiyorum. Öncelikle şu an Creative'in Inspire 5700 5+1 dijital hoparlör sistemini kullandığımı belirtmek isterim. Hoparlör konusunda tavsiye isteyen arkadaşın daha ayrıntılı olarak istediği hoparlör setini belirtmesi lazım. Öncelikle önemli olan mali bütçe. Yani ben şu kadar para verebilirim en fazla diyecek, biz de ona göre çemberi daraltacağız. Ondan sonrası ise tamamen ayrıntı ve işin püf noktası da burda zaten. Alınacak hoparlör sistemi ne için kullanılacak? Yani bilgisayara mı takılacak, yoksa bir PS/2, vcd/dvd player'a mı? Şu an piyasada her ikisinin işini yapan sistemler de var, ayrı ayrı görenler de. Eğer işiniz benim gibi müzik dinlemek ve günde 2-3 dvd filmini son ses izlemekse kesinlikle dijital bir sistem önereceğim. Ama az önce de dediğim gibi bütçenin bunda önemi var, dijital sistemler pahalı. İnanın, bir ses sisteminde Dolby Prologic 2'nin extradan olması bile fiyatı artırıyor. İlk etapta cevaplanması gereken soru, bu işe ne kadar bir fiyat yatırımı yapmayı düşünüyorsun olacak..Yukarıda yazdığın gibi 100$ civarında bir ürün mü, bir de ne için kullanılacak? Ondan sonra devam ederiz.
creative nin thx sertifikalı olanlarından al.
Hoparlör sorunu olan arkadaş; Sador, sanırım yardım almaya artık ihtiyaç duymuyor. Çünkü kimsenin dediğine bişey yazmıyor. Ben gerçekten yıllarımı hoparlör işine vermiş biri olarak yardım etmeyi düşünüyorum. Bu arada burdan söylemek istemezdim ama kendisinden yanıt alamayınca tekrar soruyorum; fenomenhaa, sendeki şu DTT 3500 ne kadar zaman kullanılmış? Konuyla ilgileniyorum. wolverine61@mynet.com
Arkadaşlar bende creative inspire 5.1 Digital 5700 var Adamlar olayı aşmışlar bence pc ile uyumlu markaların gerisi hikaye ne bass nede tiz sorun yok. Optik kabloylada notebook'a bağlıyorum.
Bende de Inspire 5700 var. Dediğin gibi bas veya tiz sorunu yok. Notebook'ta hangi programla film (vcd/dvd)izliyorsun?
Arkdaşlar yani max.100-150$ 'a alınabilecek en iyi ses sitemi nedir kısaca yazar mısınız :)) ( Oyun , müzik ve cok az da olsa film için )
sayın arkadaşlar, JAZZ 9940 5.1 dolbi dijital (kablosouz ön ve arka hoperlor, 2.4 ghz ferekanslı sistem.)
bir, iki arkadaş dışında kimse bu sistemle ilgili yorum yapamadı, gerçi yorum yapan arkadaşlarıda, aydınlatıyorum; Sistem, pil ile çalışlıyor, (yedekte şarz olan pillerle kesintisiz hizmet alınıyor)
sistem yarı çapı 20 metre bir alanda, yani çapı 40 metrelik bir daire merkezinde mükemel sonuş veriyor) kursu nedek bilir bazı arkadaşlar,... işte ondan.
100W + 20W*5 güçüne sahip:toplam 200w. sistem 315$+kdv beleş yani...
eski bir kinyo ve jvc kulanıcısı olarak usta sözünü hep dinledim, ve ben usta sözü dinlenmeli diyoru,...
cratif, phlips, inca saçmalık bence.... aslında fiyatına göre harika ;)))) (anlayana tabi)
Arkadaslar lutfen genis bi arastırma yapmadan sallamayın. Bizzat Kullandıgım pc setleri Yamaha MS-28 , MS-50 Philips A2.610 , A3.600 , A5.600 Creative inspire2500 , 4400, 5200 , FPS1500, FPS2000 ve THX550(suan kullanıyorum) Logitech Z-680(suan arkadasımda)
Ben bu setlerin içinde ses kalitesi ve fiyatı acısından THX550 uzerine set goremiyorum.Bu derece derin bas bu derece temiz tiz ve orta frekans duymadınız.Creative in setlerine sallayan arkadaslar bide THX550 yi denesin.Eger asiri guc ve bas istiyorum, tizler ve orta frekans benim icin onemli degil diyorsaniz logitech Z-680.Z-680 de dts cozucu de var. Bu arada fiyat ve kalite acisindan creative 5200 philips in 5+1 urunlerine tercih edilir bence.
ses kalitesi/fiyat oranı en iyi Shovda bi kerem...
Abi bende philips A3.610 var.çok memnunum.100 wattlık woofer çıkışlı ve sistem çıkış gücü 2500 watt PMPO. Bas çok net ve güçlü.tiz ise idare eder.size bunu tavsiye ediyorum.benim için bas önemli.eyvallah