Philips a3.610 performans açısından güzel ama biraz pahalı 100watt subwoofer ve 2500 watt da toplam çıkış gücü var fakat tizleri biraz zayıf sanırım.Creative thx550 tiz ve orta frekansta çok iyi fakat a3.610 göre fiyatı 100 $ kadar daha fazla.
Ama ben pek bu 5+1 sistemlerin yanlısı değilim ben kendim koda'nın K390F modelini kullanıyorum ve çok memnunum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cat_axeyns</i> <br />Abi CREATIVE al gerisine karışma benim evde şuan süper ama bu 5+1 ler zaten hepsinde çalışmıyor.Double Digital olması gerekiyor.Oda şuan sadece DVD var.Ben dvd aldım.Eğer 5+1 alacaksan sana tavsiyem DVD alman çünkü diğer türlü alacağın ses 4+1 olacaktır.Centerdan ses gelmiyecektir. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> creative audigy ses kartlarındaki cmss özelliği dvd dışındaki seslerinde 5.1 veriyor.
Creativein DTT serisini öneririm..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sercany</i> <br />Creativein DTT serisini öneririm.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> abi dtt'ler tabii ki müthiş ama bulmak imkansız
Cambridge SoundWorks® MegaWorks® THX® 5.1 550 kullanıyorum. Almadan önce türkiye de satılan çoğu pc speakers ı test ettim. Bu setin üstüne ne alt frekanslarda, ne orta, nede üst frekanslarda görmedim. (gigaworks hariç!) pc speakers olarak tek kelime ile mükemmel. bunu nforce2 mcp-t kullanarak söylüyorum. Audigy 2 ZS ile nasıl olur merak ediyorum. Deneyen arkadaş varmı aranızda acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme