Şimdi Ara

5+1 Ses Sistemleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WOLVERİNE61 BEN NOTEBOOKTAN WİN DVD PROGRAMIYLA DVD SEYREDİYORUM. SES SEÇENEKLERİNDEN S/PDİF ÇIKIŞINA AKTAR DİYE SEÇENEK VAR ONU SEÇTİM
  • Ben de Power Dvd Xp 4(win 98deyken) ve Win Dvd 4.0(Xpdeyken) ile izliyorum. Sendekilerin versiyonları ne ki?
  • Abilerim, ablalarim..

Fiyat arastirmasina girdim de en ucuz z-680 simdiye kadar nerde gordunuz ve kaca? 280 euro yazmis biri de o kadar ucuza hicbir yerde goremedim ben??? 280 olursa ztn hemen alabilirim. Bende ps2 de oldugundan z-680 en uygun cozum gibi ne kadar pahali olsa da..

Bi de Ugur bek kardes, DDTS-100'u nerden buldunuz yaw? Bi soylersen fiyatiyla birlikte cok iyi olur..
  • Yaw kargaya yavrusu Şahin gibi görünürmüş ne demek? bu yazıları okuyunca anladım. Herkes kendi sistemini övüyo. Adam iyiki bi tavsiye istedi.[bore] Bu arada Creative ses sitemini kötüleyenler lütfen ses kartlarınız Creative olmasın. Bindiğiniz dalı kesmeyin lütfen...[bgstr]
  • Kargaya yavrusu şahin gibi görünürmüş ne demek? Yav bırakın bu işleride herkes kendi sistemini övmesin. Adam iyiki bişii danışmış tavsiye hariç herşey var. Ayrıca Creative ses sitemini beğenmeyenler lütfen ses kartlarını kullanmasın. Bindiğiniz dalı kesmeyin [frndsp]
  • -1
    ses kartı üretmek ayrı bişey speaker üretmek ayrı bişey. zaten creative speaker setlerini kendisi üretmiyor. çeşitli firmalarla anlaşıyor ve farklı kullanıcı tiplerine hitap edecek olan speakerlar yaptırıyor.
  • Creative 5700,logitech Z-680,jazz9940 veya creative megaw THX-550 hangisini tavsiye edersiniz?,ses kartı audigy2 zs platinumalmayı düşünüyorum,bu durumda alacağım hoparlör setinin dolby dig.decoder'ının olması şart mı?.Bir de Z-680 nerede var?
  • Creative 5700,logitech Z-680,jazz9940 veya creative megaw THX-550 hangisini tavsiye edersiniz?,ses kartı audigy2 zs platinumalmayı düşünüyorum,bu durumda alacağım hoparlör setinin dolby dig.decoder'ının olması şart mı?.Bir de Z-680 nerede var?
  • z-680 nerde en ucuz yaaa? :(
  • Arkadaşlar Z-680 nerede var ve en ucuza nerede,bilen var mı?
  • yok mu bilen en ucuz z-680'i ya?

bi de DDTS-100!
  • Arkadaşım Philips A2.610 ile Philips PSC605 ses kartını berbaer almış. fiyatı daha da makul oluyomuşş. (teknosada ikisi beraber 175 milyon TL). Soundagent2 diye bir yazılım var ses kartı ile birlikte gelen. nasıl yapıyorsa DVD filmlerde inanılmaz 5.1 keyfi alıyorsunuz.
    ben daha güçlü ses istediğim için A5.600 ile beraber PSC605 alacağım.. test ettik, tavsiye ederim..
  • Forumdaki elektronik grubu bahsettiğiniz setlerin hepsine 20 basacak bir 6.1 tasarlıyor, kabinler en iyi akustik sağlayacak şekilde yapılacak, set 6*15 + 50 olacak, devre de 0,1% max distorsiyonlu tda'nın entegreleri kullanılacak (piyasadaki setlerde distorsiyon 10% civarında) tabii maaliyet yüksek ama kalite isteyenler overclock odasında "2.1 hoparlör seti" başlığına göz atsın
  • paran warsa giga al tek gereim rakibi yok !!!...
  • valla 5+1 de creative iyi ama senin ses kartınıda yazsan iyi olurdu bece creative okii:))
  • ben de jaguarın optik çıkışlı seti var.Optik çıkış olması iyi.DVD player play station falan hepsine sorunsuz bağlıyorum ve direk dolby digital ses alıyorum.yannız bası çok tok değil.
  • Beyler ben biraz alakasız bir soru sorucam müsadenizle.
    Benim bir 5+1 ses sistemim war bayaa eski bişey (jazz elan j9913). Bu sistemin kendi dahili bir amfisi bulunmuyor.
    Elimde bir de shov dvd player war. Shov'un kendi içinde bir amfisi war ve buna kendi sistemimi bağladığımda 5+1 dolby digital ses alabiliyorum yani 6 kanaldan farklı ses alabiliyorum.
    Benim sorum ise şu; benim ayrıca hoparlör setine ek bir amfiye ihtiyacım var mı? yani hoparlör setine dahil bir amfi daha olsa bana ne kazandırır?
  • her zaman fps 200 tek gecerım
  • bence en güvenilir ve garantilisi creative 5+1 almak ama diğerlerine göre biraz pahalı oluyo eğer daha ekonomik 5+1 istersen frisby alabilirsin ama tabiki creative kadar kaliteli değil
  • Abi CREATIVE al gerisine karışma benim evde şuan süper ama bu 5+1 ler zaten hepsinde çalışmıyor.Double Digital olması gerekiyor.Oda şuan sadece DVD var.Ben dvd aldım.Eğer 5+1 alacaksan sana tavsiyem DVD alman çünkü diğer türlü alacağın ses 4+1 olacaktır.Centerdan ses gelmiyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.