Şimdi Ara

5+1 Ses Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bn 5+1 ses sistemi almak istiyorum biraz araştırdım ama creative ve phılıps arasında kaldım siz ne tavsiye edersiniz ?
    model olarak sölerseniz iyi olur
    şimdiden teşekkürler ..

• PARAN VARSA TABIKI =LOGITECH Z-680

O KADAR YOK DIYORSAN CREATIVE DEN UZAK DUR... tabii bass yerine tiz seviyorsan CREATIVE alabilirsin. Ama güç istiyorsan philipsin 100w rms yada 200w rms olan 5+1 modellerin hepsi olur. JAZZ modellerinide düşünebilirsin... Tekrar söylüyorum. Belki birçok kişi saldıracak bana ama CERATIVE Hikaye... Sadece ismi var. Kaliteli fakat verdiğin paraları hakedecek KALITE YADA GÜÇ YOKKKKKKKKKKKK. SAYGILAR...(TECRUBE)
  • ben 5200 kullanıyorum arkadaslar kadar profesyonel bir bilgim olmasada bass ve tiz ayarlarından cok memnunum tabi creative ses kartıyla da kullandığımı belirtmek isterim
  • hımm valla bende CREATIVE FPS1000- FPS2000 DIGITAL- INSPIRE 5300 - INSPIRE 6600 - KULLANAN BİRİ OLARAK VE EN SON ARKADASTA GÖRDÜM KULLANMADIM AMA BAYAG TEST ETTIK HEMDE AUDIGY2 SES KARTI ILE CREATIVE 7+1 T7700 (165$+KDV)... CREATIVE VERILEN BUNCA PARAYI HAKEDEN BIR URUN DEGIL. Tabiki ses vericek az çok ama. Satış fiyatının yarısına satılsalardı o zaman üstüne tanımazdım. Fakat bu fiyatlar SES KALİTESİ + GÜÇ (RMS WATT OLARAK) + FIYAT PERFORMANS 3'lüsü ne yazıkki toplanınca ORTAYA VAHIM SONUÇLAR ÇIKIYOR. Creative in bir tek özelliği iyi. TİZ ler çok temiz ve net. özellikle live5+1,audigy,audigy2 ses kartları ile kullanılınca. FAKAT TEKRARLIYORUM verilen fiyatları haketmeyen bir marka... BASS,SES ŞİDDETİ(DECIBEL) PEK IYI DEĞİL. en sevmedığım olay bassların bozuk,yetersiz ve patlak çıkmasıdır. Creative genelde bunların hepsini başarıyor. YANI BERBAT... Bunları diğer jazz,phılıps yada LOGITECH e oranla söylüyorum bizzat kullandım ve test ettiğim için... Bence diğer markalarıda bir görün dinleyin. Creative den uzak duracaksınız benden sölemesi...

• Logitech Z-680 derim
  • philips sakın alma
  • bende o zaman söyle bir yorum yapayım. PHILIPS DURURKEN SAKIN CREATIVE ALMA. LOGITECH DURURKEN SAKIN PHILIPS ALMA... aydınlatıcı oldu sanırım...
    fiyat,kalite,güç
    creative,phılıps-jazz,LOGITECH-Klipsch
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar peki bu logitech in hangi modelini öneririsiniz 100$ civarında...
  • merhaba,

Logitech z-680 şüphesiz kaliteli ama o fiyata herkes alamayabilir ben mutlaka 5+1 alacak arkadaşlara decoderli ve digital sitem öneririm Amigaman ne demek istedigimi anlar :).eger logitech alamaıyorsanız Jazz 9940 ve creative megaworks serisi alabilirsiniz yada eger bulabilirseniz dtt 3500 alabilir.Bu arada eger almak isteyen olursa şu an temiz bir dtt 3500 var elimde onu 240$ satıyorum ilgenenler olursa bana ulaşabilirler
  • AmigamaN

kullanmis oldugun creative urunlerinin sesinden memmun kalmamis olabilirsin. Kullandigin creative setlerinin bass seviyesi seni tatmin edememis olabilir. Bu cok goreceli yani biri aldigi sesten memmun olurken digeri yetersiz bulabilir. Creative megaworks serilerini hic kullanip sesini dinledin mi? megaworks serilerinden aldigin bass ile bass manyagi olursun.benim marka savundugum yok. Jazz'in Philips'in Creative'in Logitech hepsinin cok guzel urunleri var.
  • en iyisi shov marka 5+1

süper
  • Tom's Hardware Guide - Türkiye
    Sayfa Bulunamadı
    http://www.tomshardware.com.tr/video/03q1/030108/index.html

alın bakın

• walla bende creativeden pek memnun kalmadım 5+1 inspire 5300 kullandım , müziklerde özellikle basslı olanlarda(mesela bring me to life :evanesence) sıçıyorudu ve dvdlerde o kadar iyi ses vermiyordu. onu sattim yerine philips a2*610 5+1 ses sitemi aldım 72 usd+ KDV ye bence creativeden çok daha iyi, hemde creative 79 usd +KDV. bence philip hem fiyatta hem performansta çok daha kaliteli bi ürün.müziklerde ve dvdlerde daha kuvvetli ve net ses veriyo ayrıyeten vreativede son ses çıktığımda ses patlıyo ama philipste en ufak bozulma bile olmuyo. walla şöle decoderli bi ürün çıkarsa hemen alcam.
    bu arada ses kartımda creative live 5+1 digitall.
  • inspire 5400 orta kalitede baya iyi (112$+kdv)
    veya logitech z680
    ancak en iyisi creative megaworks thx550
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by andante</i>
    <br />inspire 5400 orta kalitede baya iyi (112$+kdv)
    veya logitech z680
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>slm dostumi, bende merak ediyorum bu thx5400 olan m odeli yeni çıkmış galiba. kalitesi hakkında hiç bilgin varmı acaba ? 530'e gore nasılmış fela..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by airfatih</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by andante</i>
    <br />inspire 5400 orta kalitede baya iyi (112$+kdv)
    veya logitech z680
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>slm dostumi, bende merak ediyorum bu thx5400 olan m odeli yeni çıkmış galiba. kalitesi hakkında hiç bilgin varmı acaba ? 530'e gore nasılmış fela..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    530'u hiç görmedim sadece teknik özelliklerini biliyorum. evde 550 yok ama test etme fırsatı buldum. gereçekten çok kaliteli üretilmiş özellikle kalın ahşap çift bölmeli subwoofer'ı bassların çok temiz çıkmasını sağlıyor. (5x70W, 1x150W)
    aşağıdaki linkten de inceleyebilirsin.
    uk.europe.creative.com
    Creative Labs (United Kingdom) | Sound Blaster, Gaming Headsets, Speakers, Headphones
    http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=373

ancak standart odalar için gereksiz olduğunu düşünüyorum. salon v.b gibi yerlerde kullanılacaksa tercih edilmeli.

• kardeş bence creative inspire dan sakın şaşma
    zaten bildiğim kadarıyla yanında ses kartınıda veriyorlar
    piyasadaki en kaliteli sistem
    hatta sesi ne kadar açarsan aç ses bozulmuyor
    bir çokta özelliği var
    eğer alırsan ne kadar güzel olduğunu göreceksin
    phılıpsten uzak dur.
  • jazz 9940 kesinlikle kablosuz sisitem (arka ve ön hoperlörler kablosuz) sisitem mükemmel.... uzaktan kumanda ve dolbi dijital. 100W+ 20W*5 daha ne bekliyorsunuz 20 m yarı çaplı bir alanada kablosuz bir sistem... adamlar yapmış, biz halen ne yi arıyor ve tartışıyoruz benim vatandaşlarım,... hadi brehhh kolay gelsin... bu arada varsa bunu terrsliyecek baba yigit sıkıysa yasın... hodri arena muhahahaaa. WORLDSAesc (not:fiyatı müthiş hesaplı 315 $ böylesi bir sistem için tabi)www.mavibilgisayar.com burdan bakabilirsiniz...
  • gold pc den kdv dahil 200 milyona 5+1 philps a5 600 100watt rms aldım tam ses açıyorum bas da en ufak bozulma yok bence bir evde kullanılabilecek en iyi ses sistemi çok memnunum ses sistemi alacak arkadaşlara tavsiye ederim
  • [dkkat][V][cop][gitar][gitar][gitar][pssd][othr][ops][stmd][vkng][djsm]
    jazz 9940 kesinlikle kablosuz sisitem (arka ve ön hoperlörler kablosuz) sisitem mükemmel.... uzaktan kumanda ve dolbi dijital. 100W+ 20W*5 daha ne bekliyorsunuz 20 m yarı çaplı bir alanada kablosuz bir sistem... adamlar yapmış, biz halen ne yi arıyor ve tartışıyoruz benim vatandaşlarım,... hadi brehhh kolay gelsin... bu arada varsa bunu terrsliyecek baba yigit sıkıysa yasın... hodri arena muhahahaaa. WORLDSAesc (not:fiyatı müthiş hesaplı 315 $ böylesi bir sistem için tabi)www.mavibilgisayar.com burdan bakabilirsiniz...
    [vkng][vkng][vkng][vkng][wand][wand][wand][oo][nerd][baris][baris]
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.