Şimdi Ara

5+1 SINEMA SISTEMİ ÖNERİ BÜTCE 1.000 TL ONKYO HT-S3305 ALINDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
9.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar simodi satürnün sitesine baktım aldığım ürünün fiyatı bu ayın 28 ile 30 arasında 599 tl den satılacak bende mesaj attım bu kampanyadan yararlanmak istiyorum diye eyer yararlanamazssınız derlerse kutusunu dahi açmadım gidip iade edeceğim.
  • kardes eminmisin ? saturn un sitesinde öyle bi sey göremedim ben ?
  • şimdi aradım sordum kardes...Aradaki farkı gelip alabilirsiniz faturanızla gelin dedi :))))
    Şimdi cok daha karlı bi alısveris oldu...
    Z5500 alacak arkadaslara duyrulur :))))
  • bende aradım banada aynısını dediler acaba stok bitmedenmi gidip almak gerekiyor parayı gerçi stokda kolay kolay bitmez 100 adet :) çok karlı oldu gerçekten
  • hayır aldıgın fatura tarihinden itibaren 14 gün içinde olması yeterli.
  • ben internettende mesaj atmıstım bu sefer onlar aradı kampanyanın başladığı gün öğlene kadar gelirseniz olur dediler yani bizim aldıklarımızı stokdan düşecekler bana öyle söyledi arayan bayan sabah erkenden gitmek lazım.
  • arayacagım birazdan tekrar.... bana 14 gün içinde demişlerdi..
  • Görüştüm ... dedigin gibiymiş ayın 31ine kadar gitmek gerekiyor ancak öyle sabahtan fln gitmene gerek yok biz ürün almaya gitmeyecegiz sonucta... :) istedigin saatte gidebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutaga

Görüştüm ... dedigin gibiymiş ayın 31ine kadar gitmek gerekiyor ancak öyle sabahtan fln gitmene gerek yok biz ürün almaya gitmeyecegiz sonucta... :) istedigin saatte gidebilirsin...

Biliyorum zaten öğlen gelin dedi bana ama sabah işe gideceğim gider ayak uğrar alırım paramı.
  • 9.6 kolonları kaldırırmı S33o5 , selamlar...
  • umutaga bu cihaz hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilirmisin, gerçekten almaya değer bir cihaz mı yoksa fena değil ama sıradan biirşey mi biraz daha aydınlatabilirsen memmnun oluruz, her nekadar hesaplı gibi gözüksede kalite ve özellikte önemli sonuçta, hangi yönlerinden memnunsun hangi yönleri zayıf, birde upscalling görüntü yükseltme özelliği, manuel eko ayarları, oto kalibrasyon ve gece modu gibi özellikleri var mı acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Ekim 2010; 12:49:42 >
  • web sitesindeki özelliklerine bakınca upscale özelliği yokmuş. bence önemli bi özellik.
  • 599 tl şaka gibi..bende mi alsam acaba bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

599 tl şaka gibi..bende mi alsam acaba bir tane

Kardeş sende şaka gibisin bu fiyatı burda yazarsan bulursan bir ara alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

umutaga bu cihaz hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilirmisin, gerçekten almaya değer bir cihaz mı yoksa fena değil ama sıradan biirşey mi biraz daha aydınlatabilirsen memmnun oluruz, her nekadar hesaplı gibi gözüksede kalite ve özellikte önemli sonuçta, hangi yönlerinden memnunsun hangi yönleri zayıf, birde upscalling görüntü yükseltme özelliği, manuel eko ayarları, oto kalibrasyon ve gece modu gibi özellikleri var mı acaba...

Çok detaylı olarak özlliklerini bilmiyorum açıkcası... Taşınma durumumuz olduğundan sistemi sadece bir kez kurdum sonra kaldırdım dolayısıylada çok fazla inceleyemedim... Kalite dersen, kaliteli bir ürün ve marka olduğu şüphesiz...Bu sistemlerde bir dünya markası sonuçta...
    Performans olarak beni fazlasıyla cezbetti diyebilirim.Ben PC'ye bağlayıp, bilgisayardan filmleri izlemek ve müzik dinlemek için bir sistem arıyordum..
    Sonra Z5500 kullanan bir arkadaşın tavsiyesi ile Z5500 aldım.Güçlü bir bass performansı olduğu doğru.Ancak bana göre çok eksileri vardı sistemin.
    1-Her ne olursa olsun bir PC Speaker'ı..
    2-Müzik kalitesi konusunda HT-S3305'e göre çok zayıf...
    3-sadece optik çıkıştan ibaret.(Onkyo'da stadart bir kullanıcı için fazlasıyla çıkış ve girişler var)
    4-DTS-HD , True DD gibi yeni nesil codecleri çözemez...

Bende hal böyle olunca Z5500'ü sattım ve bunu aldım.Fiyatlara bakacak olursak, Electroworld açılış kampanyası çok extrem bir durum oldu bunun haricinde,
    Z5500 fiyatı 600-650 TL arasında sayılabilir.Şimdi bu sistemde aynı fiyata bulunduğuna göre, kesinlikle tercih sebebidir...
    Elbetteki orta sınıf veya üst seviye bir HI-FI sisteme göre en alt seviye yani giriş seviyesi bir ürün.Ancak Z5500 ile karşılaştırdığımda, ve muhteşem fiyatı gözönüne alındığında, bu ürün çok üste çıkıyor ve bu amaç için (yani benim gibi film izlemek ve PC'den müzik dinlemek için) muhteşem bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor diyebilirim.

• Hatta şöyle yapalım :)

5+1 SINEMA SISTEMİ ÖNERİ BÜTCE 1.000 TL ONKYO HT-S3305 ALINDI

5+1 SINEMA SISTEMİ ÖNERİ BÜTCE 1.000 TL ONKYO HT-S3305 ALINDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutaga -- 28 Ekim 2010; 15:16:56 >
  • teşekkürler bir bakalım duruma belki alabilirm gerçi birazda aklımda yamaha var ama, epeydir araştırıyorum upscalede olsaydı iyi olacaktı bakalım sonuçta birşey alacağız artık kısmetse...
  • Upscale yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

web sitesindeki özelliklerine bakınca upscale özelliği yokmuş. bence önemli bi özellik.

http://www.richersounds.com/product/1-box-home-cinema-systems/onkyo/hts3305/onky-hts3305-blk

Konu hakkında bilgim yok ama, burada da Specs kısmında var olduğu yazıyor.. (1080p)
  • Gene elmalarla armutlar birbirine karışmış burada..

Sistemleriniz hayırlı olsun. ONKYO elbette kendini kanıtlamış bir markadır ancak kavramları birbirine sokmuşsunuz gene.

İlk olarak bunlarla HIFI bir alakası yok. Giriş seviyesi falanda değil. HIFI STEREO dur. Müzik için bir kavramdır. 5.1 HIFI olmaz. Bu tip ufak plastik kutularla HIFI kelimesini bir arada kullanmak doğru değildir. HIFI sistem görürseniz bir gün dediğimi anlarsınız.

İkinci olarak 5.1 sistem alıyorsanız müziği geçeceksiniz. Hepside kötüdür. İstyer ONKYO olsun ister bilmemne hiç farketmez. 5.1 de amaç filmdir efektir o yüzden hiçbir 5.1 sistemi müzik performansına göre değerlendiremezsiniz.

Film performansına gelirsek.. Kusura bakmayın ama 16 cmlik subwoofer olmaz.. Fizik kurallarıyla alakalı bir olay bu. Olsa olsa sıradan bir woofer olur ve oda onun yerini tutmaz asla. z5500 de en azından bir derece bass performansı var. Bu çok önemlidir 5.1 sistemde.

İkinci olarak ONKYO sistemde 5.1 analog girişte yok. Bu sağlam ses kartı olan bir pc kullanıcısı için ciddi bir eksiktir.

Olay tamamen önceliklerle alakalıdır. PC oyuncusu ve pc den film seyreden adam z5500 alır, estetik kaygıları olan sadece film seyreden salonunda adamda gider böyle sistemler alır. Ayrıca herkes İstanbulda oturmuyor ve herkes kalan 10-20 tane cihazı kampanyadan alamaz. Bu aletin normal fiyatı 1000 tl, z5500 ise 500 seviyelerine indir. Bu sistemi dinlemedim ama bence kaliteli bir ses kartı ve kaynakla z5500 ün yanına yaklaşabileceğinide sanmıyorum performans olarak. Sonuç olarak 16 cm subwoofer nereye kadar.. Ben bir filmde yada battlefield oynarken patlama ve silah seslerini hissedemedikten sonra 5.1 i ne yapayım.. Bir tanktayken ayağımın altında yerin sarsılması, sesi sadece duymamam, güçlü subwooferın sayesinde aynı anda hissetmem benim için önemlidir. Yoksa iyi bir kulaklık her türlü şartlarda hepsinden çok daha dengeli ve kaliteli bir ses rahatlıkla verebilir. Olay havadaki basıncı hissedebilmektir esasen. İşte o basıncı yatamak içinde güç, sürücü büyüklüğü ve hacim gerekir..

Bu aletin benim açımdan tek avantajı yeni nesil ses kodlarını çözmesi olabilirki oda şu anda ne kadar işimize yarar tartışılır. Artı bu derece giriş seviyesi bir alette yeni nesil kendini ne kadar gösterebilir buda ayrı bir tartışma konusu tabii.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.