Şimdi Ara

5+1 SINEMA SISTEMİ ÖNERİ BÜTCE 1.000 TL ONKYO HT-S3305 ALINDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
9.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze selamlar , bütün cihazlarımı hdmı olarak bağladım görüntüde sorun yok ama ses cihaz açıldığında gelmiyor ?
    Tanıtmam'mı gerekiyor ? saygılar....
  • saol umtaga ama daha yeni üyeyim ve bişeyden açkmıyorum ama tekrar ilgin için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

şakamısın sen ya....

Aslında senin gibilere cevap vermem ama genede yazacağım.

İşine gelmeyince şaka mı olduk? Sana bir lafı hatırlatayım: Doğru sözün üstüne söz söylenmez.

Yoksa burdaki gibi başkalarına şakamısın diyerek hakaret ederken kendin hiçbir bilgin olmadığı konularda ahkam kesersin gülünecek duruma düşersin.

Burda herkes kimin ne bildiğini biliyor merak etme.

Sende zaten 5.1 sisteme HIFI giriş diyerek ne kadar bilgili olduğunu belli ettin. Acaba stereo ne demek biliyor musun bunuda merak ettim gerçekten.

İşin en acıklı yanı ise, ben sana birşeyler öğretmek için bir cevap yazınca bana şakamısın sen ya diye karşılık verdin.

Mesajımın yarısını bile okumadığına, okuduğununda yarısını bile anlamadığına eminim.

Senin gibi adamlar bu forumda çok olduğu için yazmayı bırakmıştım keşkede başlamasaydım. Ama işi bilen biliyor.. Bu forumdaki bu işten gerçekten anlayan adamlar size mesaj bile yazmıyor çünkü senin gibi birinin çıkıp ona bu şekilde hakaret edeceğini gayet iyi biliyor sırf doğruları yazıp yol göstermeye çalıştığı ve karşılığında sırf aldığı sisteme toz konduramayan konu hakkında sıfır bilgisi olan biri olduğu için hakaret yiyeceğini.

Şimdi bir düşün bakalım.. Kim şaka? Yaşın kaç bilmiyorum ama sana klavye delikanlılığını bırakmanı tavsiye ederim. Karşındaki kişiyi görmemen ona kabadayılık yapma hakkını vermez sana.

gülünecek durumda oldugumu sanmıyorum elimden geldigince insanlara yardımcı olmaya calısıyorum..sen istersen yazdıgın mesajı tekrar bi oku....hakaret eden benmiyim senmisin tekrar bi degerlendir...Bilgim olsada olmasada , bu sana elma armut terimlerini kullanma, hayatınızda hi-fi gördünüzmü gibi cümleler kurma hakkını vermez... Kaldıki Onkyo yada Logitech benim babamın firması değil... Ortakta değilim... Aldığım sisteme toz kondurmama derdinde hiç değilim .. Öyle olsa İlk başta Z5500 almazdım...Doğru düzgün cümleler kurupta bana bişiler öğretsen ne ala..Ben öğrenmekten gocunmam merak etme...

Ve gelelim diğer konuya...Burda herkes kimin ne olduğunu biliyormuş bu iyi... Ama sen beni bilmiyosun...Yaşım 30 ... Bakırköylüyüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutaga -- 13 Aralık 2010; 14:21:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutaga

quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

şakamısın sen ya....

Aslında senin gibilere cevap vermem ama genede yazacağım.

İşine gelmeyince şaka mı olduk? Sana bir lafı hatırlatayım: Doğru sözün üstüne söz söylenmez.

Yoksa burdaki gibi başkalarına şakamısın diyerek hakaret ederken kendin hiçbir bilgin olmadığı konularda ahkam kesersin gülünecek duruma düşersin.

Burda herkes kimin ne bildiğini biliyor merak etme.

Sende zaten 5.1 sisteme HIFI giriş diyerek ne kadar bilgili olduğunu belli ettin. Acaba stereo ne demek biliyor musun bunuda merak ettim gerçekten.

İşin en acıklı yanı ise, ben sana birşeyler öğretmek için bir cevap yazınca bana şakamısın sen ya diye karşılık verdin.

Mesajımın yarısını bile okumadığına, okuduğununda yarısını bile anlamadığına eminim.

Senin gibi adamlar bu forumda çok olduğu için yazmayı bırakmıştım keşkede başlamasaydım. Ama işi bilen biliyor.. Bu forumdaki bu işten gerçekten anlayan adamlar size mesaj bile yazmıyor çünkü senin gibi birinin çıkıp ona bu şekilde hakaret edeceğini gayet iyi biliyor sırf doğruları yazıp yol göstermeye çalıştığı ve karşılığında sırf aldığı sisteme toz konduramayan konu hakkında sıfır bilgisi olan biri olduğu için hakaret yiyeceğini.

Şimdi bir düşün bakalım.. Kim şaka? Yaşın kaç bilmiyorum ama sana klavye delikanlılığını bırakmanı tavsiye ederim. Karşındaki kişiyi görmemen ona kabadayılık yapma hakkını vermez sana.

gülünecek durumda oldugumu sanmıyorum elimden geldigince insanlara yardımcı olmaya calısıyorum..sen istersen yazdıgın mesajı tekrar bi oku....hakaret eden benmiyim senmisin tekrar bi degerlendir...Bilgim olsada olmasada , bu sana elma armut terimlerini kullanma, hayatınızda hi-fi gördünüzmü gibi cümleler kurma hakkını vermez... Kaldıki Onkyo yada Logitech benim babamın firması değil... Ortakta değilim... Aldığım sisteme toz kondurmama derdinde hiç değilim .. Öyle olsa İlk başta Z5500 almazdım...Doğru düzgün cümleler kurupta bana bişiler öğretsen ne ala..Ben öğrenmekten gocunmam merak etme...

Ve gelelim diğer konuya...Burda herkes kimin ne olduğunu biliyormuş bu iyi... Ama sen beni bilmiyosun...Yaşım 30 ... Bakırköylüyüm... Klavye delikanlısıymışım ya...
    Buyur buda numaram 0534-927 36 06... Bir öğrenelim şu klavye delikanlısı ne demek ?

arkadaşlar gerginlik yaratmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

@umutaga senin düşünce ve yorumlarına güvenerek bu cihazı aldım, hiç görmeden, eğer beğenmezsem karışmam., bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler...

Kullanmaya basladınmı nasıl memnunmusun ? ben optik çıkışdan 5+1 ses alamadım ama digiplusdan HDMI çıkısıyla 5+1 ses geliyor sende durum nasıl bir türlü beceremedim aletin ayarlarını cehalet isde :)
  • doğru dürüst daha kullanmaya başlamadım, şu an için birşey diyemeyeceğim ama aldığıma memnunum sınıfında gayet iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum, bu arada bu cihazın ayarlarıyla ilgili bir çalışma olması lazım epey kullanan var yakında sonuçlar paylaşılır herhalde, bu arada topiğin adını Onkyo ht s3305 5+1 hakkında herşey, veya ilgili herşey veya kullanıcıları veya topiği yada kendi belirleyebileceğin benzer bir şey yapsan daha faydalı bir topic haline gelebilir sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 3 Kasım 2010; 21:05:07 >
  • İyi cihazlar aldık gerisi önemli değil sinemada %50'nin üstüne çıkamadım ses'de iyi bozulma vesaire yok
    Belki ilerde yada yakında iki kule ile desteklemeyi düşünüyorum...
  • Selamlar arkadaşlar,

1-999 tl yemi aldınız hepiniz bu seti?

2-Pikapların bağlı olduğu bir adet mixer var elimde,mixer inde çıkışları sağ ve sol olmak üzere 2 şer tane kırmızı ve beyaz rca şeklinde,bu cihaza nasıl bağlayacam bu mixer i bilen varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Selamlar arkadaşlar,

2-Pikapların bağlı olduğu bir adet mixer var elimde,mixer inde çıkışları sağ ve sol olmak üzere 2 şer tane kırmızı ve beyaz rca şeklinde,bu cihaza nasıl bağlayacam bu mixer i bilen varmıdır acaba?

1- 599 tl ye aldım. Kampanya vardı. Yeni fiyatı bilmiyorum.
    2- Bağlantı seçeneklerini http://www.eu.onkyo.com/products/HT-S3305.html deki manuelden inceleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: exca

quote:

Selamlar arkadaşlar,

1- 599 tl ye aldım. Kampanya vardı. Yeni fiyatı bilmiyorum.
    2- Bağlantı seçeneklerini http://www.eu.onkyo.com/products/HT-S3305.html deki manuelden inceleyebilirsin.

799 TL'ye aldım.Sonra kampanya olunca gidip 200 TL fiyat farkı aldım :)

• Selamlar. Ben de bugün Saturn de Onkyo HT-S3305(B) gördüm. Fiyat 799 TL idi Fakat gördüğüm kadarı ile USB yok galiba. Olsaydı almayı düşünüyordum. Ayrıca ön kısmın sağ alt kısmında ki çıkışlar yok. Gerçi yeri var belkide bir üst modelinde vardır. Araştırmayı düşünüyorum. Olmazsa Yamaha ve Jamo indiriminide araştırayım diyorum çünkü 1677 TL den 999 TL ye düşmüş. İyi akşamlar.
  • Peki hdmi ile ses aktarımı oluyor mu bu cihazda?Yoksa bütün media cihazları ses için optic den mi gireceğiz.
  • Bütün hdmı portlar ve kablolar seside beraberinde taşır özelliği budur , ayrıca hdmı versiyonu 1.4 , 1.3 değil ,
    Usb yok ama bağladığınız cihazda usb varsa aynı kapıya çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Bütün hdmı portlar ve kablolar seside beraberinde taşır özelliği budur , ayrıca hdmı versiyonu 1.4 , 1.3 değil ,

Mesela HK avr 142 modeli sesi aktarmıyor hdmi dan, onu demek istemiştim bu set için.Yoksa hdmi ın ne olup olmadığını biliyorum.

• quote:

quote:

Bütün hdmı portlar ve kablolar seside beraberinde taşır özelliği budur , ayrıca hdmı versiyonu 1.4 , 1.3 değil ,

Mesela HK avr 142 modeli sesi aktarmıyor hdmi dan, onu demek istemiştim bu set için.Yoksa hdmi ın ne olup olmadığını biliyorum.

HDMI sesi de aktarır.Aktarmıyor diye bişey olamaz.Ses kaynağı ayrı görüntü kaynağı ayrı set edilmiş olabilir ayarlardan.Yoksa aktarmıyor diye bişey söz konusu olamaz.Ayrıca Receiverlarda USB olmaz. Ben hiç görmedim en azından....
  • Diğer hk konusunda bir arkadaş yazmıştı 142 modeli hdmi ses aktarmıyor optic den bağlayacaksınız diye,ben anlamadım şimdi bu işi nasıl oluyor,sistem alacağım herşey birbirine girdi.
  • quote:

Diğer hk konusunda bir arkadaş yazmıştı 142 modeli hdmi ses aktarmıyor optic den bağlayacaksınız diye,ben anlamadım şimdi bu işi nasıl oluyor,sistem alacağım herşey birbirine girdi.

avr 142de hdmi ın sadece görüntü ileten ilkel versiyonu olmalı.
  • Yani ben şu an yazdığımız konudaki onkyo ürününü alırsam bütün bu bağlantı işlerini tek bir cihaz üzerinden yapabileceğim öylemi?

Şöyleki, bir hdmi port ile tv yi onkyo ya bağladığımda tv nin sesi avr nin bağlı olduğu hoparlörlerden gelecek öylemi?

Peki tv deki optic ses çıkışı ne işe yarayacak bu durumda , gereksizmi oluyor yani?

Ayrıca dizüstü bağlamak istediğim zaman,hdmi ile onkyo yamı bağlayacağım yoksa tv yemi?

Ne karışık işler bunlar nasıl oluyor basmadı kafam birtürlü...
  • quote:

Yani ben şu an yazdığımız konudaki onkyo ürününü alırsam bütün bu bağlantı işlerini tek bir cihaz üzerinden yapabileceğim öylemi?

Şöyleki, bir hdmi port ile tv yi onkyo ya bağladığımda tv nin sesi avr nin bağlı olduğu hoparlörlerden gelecek öylemi?

Peki tv deki optic ses çıkışı ne işe yarayacak bu durumda , gereksizmi oluyor yani?

Ayrıca dizüstü bağlamak istediğim zaman,hdmi ile onkyo yamı bağlayacağım yoksa tv yemi?

Ne karışık işler bunlar nasıl oluyor basmadı kafam birtürlü...

adı üstünde avr,ses / görüntü cihazlarının tümünü avrye bağlıyorsun,
    tvnin optik çıkışını kullanmana gerek yok,tvnin hoparlörlerini kısıp ,sesi avrnin hoparlörlerinden alacaksın,
    dizüstünü de hdmidan direkt avrye bağlayacaksın

• quote:

quote:

Bahsettiğiniz şekilde hiç bir cihaz duymadım eski olsa gerek , kıytırık playerlar bile hdmı'dan sesi aktarır nerden buldunuz bu modeli ?
    Konunun ilk sayfasında aktardığını yazmıştık zaten iki sayfalık konu ,

Optic kullanımı mesela uydu alıcınız var anfiye bağlı ama anfinin görüntü işlemesinden memnun değilsizin bu durumda varsa optic portu uyduda anfiye bağlarsınız uydunun hdmı portunuda direkt panele bağlarsınız böylelikle anfiden ses alırsınız tabi tanıtmanız gerekiyor , Tv optic portuyla hiç bir işiniz yok anfiyi beyin olarak düşünün hdmı portlarla bütün cihazları köprüleme yapacaksınız hdmı olmayanlarıda artık çıkışı ne ise onla anfiye bağlayacaksınız , kolay aslında sadece uygulama gerektiriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 9 Kasım 2010; 18:55:24 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.