Şimdi Ara

5+1 SINEMA SISTEMİ ÖNERİ BÜTCE 1.000 TL ONKYO HT-S3305 ALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
9.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.000 Tl bütceye arka kolanları kablosuz olması şartı ile hepside olabilir 15 m2 bir odaya ses sistemi tavsiyesi.

Kullandığım LCD Samsung UE 46c6000 Sanırım ses sistemide samsung olunca aynı kumandayla kontrol edebiliyoruz ama okadarda önemli değil önemli olan arka kolonların kablosuz olması tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakerz -- 23 Ekim 2010; 22:54:38 >

• Tavsiye yokmu :(
  • arka kolon kablosuz bende çok araştırdım sanıyorum en performanslı sony nin adını hatırlamadığım bir ürünü vardı.o var.
  • Sony nin bir ürünü var ben de hatırlayamadım aslında para varsa bose alacaksın geçeceksin...
  • Hiç düşünme git Saturn'den ONKYO HT-S3305 al derim :) Şuan kampanyada...Ben 799 TL'ye aldım.Süper fiyat...
    Zaten sadece receiverı o kadar eder.HT-R380 receiver çıkıyor içinden.Kendi speakerları beraberide geliyor..
    Belki çok çok profesyonel olmayacak ama bütçe için çok ideal..
    Tabi bu sistem kablolu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutaga -- 23 Ekim 2010; 8:49:11 >
  • Pioneer dcs-590 1.100 tl bunada bir bak istersen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutaga

Hiç düşünme git Saturn'den ONKYO HT-S3305 al derim :) Şuan kampanyada...Ben 799 TL'ye aldım.Süper fiyat...
    Zaten sadece receiverı o kadar eder.HT-R380 receiver çıkıyor içinden.Kendi speakerları beraberide geliyor..

Kablosuz dan vaz geçtim dediğin sistem nasıl kullanıyormusun memnunmusun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerz

quote:

Hiç düşünme git Saturn'den ONKYO HT-S3305 al derim :) Şuan kampanyada...Ben 799 TL'ye aldım.Süper fiyat...

Kablosuz dan vaz geçtim dediğin sistem nasıl kullanıyormusun memnunmusun ?

Valla kardeş inan dün gece koşarak gittim aldım saat 10 da. :)
    Tabi tam test edemedim saat geç olduğu için.Bugün öğleden sonra inşallah daha yüksek seste denicem.. :)
    Ama sesi açabildiğim kadarı ile mükemmeldi diyebilirim.Tabi benim için...
    Benim için önemli olan sistemin ne kadar ses çıkardığı değil, ne kadar kaliteli ses çıkardığıdır.
    Z5500 bas konusunda övülebilir herkes tarafından...Zaten o sub kutusundan öyle bir bas çıkmazsa ayıp artık..Ancak sana diyorum bak.Z5500 aldım
    3 gün sonra sattım.Neden ? Çünkü tizler orta sesler vs.. Standart bir mp3 de bana tırt gibi geldi kulağıma hoş gelmedi zevk vermedi bana...
    DTS müziklerde iyi ama bence bunun sebebi DTS teknoljisinin kalitesinden tamamen.
    Neyse kafanı şişirmiyim :)
    Belki çok daha yüksek paralara çok daha iyi sistemler kurulabilir...
    Ama emin ol bu paraya alabileceğin daha iyi bir sistem yok.

• Tamam kardeş bende öğleden sonra oraya gidicem şuan işdeyim sende test et iyice banada çok sesden ziyade temiz kaliteli ses lazım zaten kullanacağım oda 15 m2 buyuk değil yeteceğini umuyordum bu arada uydular için kablo felan varmı bide ayak almam gereke bilir neyse ses daha önemli dedğim gibi 3-5 gibi çıkarım isden gidip dinleyeceğim bende satürnde inşallah vardır :)
  • quote:

Tamam kardeş bende öğleden sonra oraya gidicem şuan işdeyim sende test et iyice banada çok sesden ziyade temiz kaliteli ses lazım zaten kullanacağım oda 15 m2 buyuk değil yeteceğini umuyordum bu arada uydular için kablo felan varmı bide ayak almam gereke bilir neyse ses daha önemli dedğim gibi 3-5 gibi çıkarım isden gidip dinleyeceğim bende satürnde inşallah vardır :)

sistem daha dün stoklarına girdi o yüzden kurulu halde yok.Belki bugün kurarlar bilemiyorum...
    Yine onkyonun bi kampanyasını yapmıslar.HT-SR308 receiver + Jamo S426 HCS 3 ile... Dinledim ama müzikte hoşuma gitmedi ne yalan söliyim.Onun fiyatıda 1200 TL.Ama şöyle bişi var.Sistemi alıyosun Kutularına ambalaja zarar vermezsen 14 gün içinde koşulsuz iade hakkın var.HT-S3305'i dinleyemesende almanda bi sakınca yok yani.İçinden ses kabloları çıkıyor.Ancak ayak yok tabi...Ama kolonlar duvara asılmaya uygun ayaksız yani sabit olarak.Arkasında vida yuvası var yani.Vidayı duvara çakıp o yuvalardan asıyosun.

• Alternatif olması iyi bütce 1000 tl ama 100 - 200 tl içinde iyi bir ses sisteminide kaçırmak istemem bu gün gidip bakacağım aksama yorumlarımı yazarım inşalla bu işide bitiririm artık.
  • Daha bu gün media markt ta onkyo ht s3200 ü 899tl ye gördüm ve ucuz olduğunu düşünüyordum ama artık düşünmüyorum
  • B aksam saturnde HT-S3305'i aldım açıp bakma fırsatım olmadı ama orad adinleme imkanım oldu benim için yeterli olduğunu düsündüm ve aldım fiyat 799 tl.
  • quote:

B aksam saturnde HT-S3305'i aldım açıp bakma fırsatım olmadı ama orad adinleme imkanım oldu benim için yeterli olduğunu düsündüm ve aldım fiyat 799 tl.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bu satürn denen yer sadece İstanbul'da mı var acaba Ankara'da böyle ürünleri uygun fiyata satan bir yer yok mu?
  • Hayırlı olsun kardeş ... Doğru tercih yaptın.. E heralde bunu eve gittiğinde farketmişsindir :))))
    Saturn şu an sadece İstanbulda var...
  • quote:

Hayırlı olsun kardeş ... Doğru tercih yaptın.. E heralde bunu eve gittiğinde farketmişsindir :))))
    Saturn şu an sadece İstanbulda var...

Valla henüz bisey farkedemedim çünkü aldığım gibi arabada duruyor kutusuyla bayrama yakın anca kurarım ama ordan dinledim bana yeterli geldi sesi fazlası bile var başlangıç için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum yardımlarından dolayı tşk ederim ayrıca sana.
  • rica ederim ...
  • saturnde bir aralar yamahanın ses sisteminde indirim vardı baya uygundu
  • alan, bilen arkadaşlar bu sistem hakkında daha detalı bilgi verebilirlerse memnun oluruz giriş seviyesi için iyi bir şeye benziyor, fazla bilgisi olmayanlara yardımcı olma açısından iyi olur sanırım...
  • valla ben aldım ama henüz kurmadım hala kutunun bandını bile açmadım açmak için sabırsızlanıyorum evi bitiremedim 1-2 haftaya bayramdan önce kuracağım yorumlarımı yazarım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.