Bildirim
5+1 sistemde 5 in 1i kayıp. Ne yapabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up desem, ayıp olmaz heralde
fikir? -
Konu hakkında bi fikrim yok ama şu sistem hakkında yorumlarını yazarsan sevinirim. Sistem hafif cızırtı yapıyomus topraklama sistemlerde dahil bu konu hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim? Teşekkür ederim. Saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek olarak 2. el filan bulmaya çalış bence -
quote:
Orijinalden alıntı: musdroo
tek olarak 2. el filan bulmaya çalış bence
Böyle bir sistemin uydularının ikinci elini bulabilir ama bayağı zor olucaktır sanıyorum. Z 5500 gibi aşırı popüler bi sistem değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaironeya
quote:
Orijinalden alıntı: musdroo
tek olarak 2. el filan bulmaya çalış bence
Böyle bir sistemin uydularının ikinci elini bulabilir ama bayağı zor olucaktır sanıyorum. Z 5500 gibi aşırı popüler bi sistem değil.
4+1 kullan panpa diyip işten cıktım -
ikinci ele bakıcam.
4+1 kullanma şansım var mı, sesi dağıtan bu merkez uydu değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaironeya
Konu hakkında bi fikrim yok ama şu sistem hakkında yorumlarını yazarsan sevinirim. Sistem hafif cızırtı yapıyomus topraklama sistemlerde dahil bu konu hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim? Teşekkür ederim. Saygılar.
Up :|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X