Şimdi Ara

5+1 sony ses sistemi alıcam lütfen yardım ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY S-4000 LCD TTELEVİZYONUM VE PS3 KONSOLUM VAR.TELEVİZYONUMDA OPTİC CIKIŞ YOK MALESEF.AMA SESİ HDMI KABLO ARACILIGIYLA ALMAK İSTİYORUM.VE TV İZLERKEN OLSUN PS3 İLE OYUN OYNARKEN OLSUN BÜTÜN KOLONLARDAN SES GELSİN İSTİYORUM.TABİİ DVD PLAYER DA ALMAM GEREKECEK.1300 YTL KADAR BÜTÇEM VAR.ALACAGIM EV SİNEMA SİSTEMİNİN SONY OLMASI ŞART.
    TAVSİYE EDECEĞİNİZ ÜRÜNLERİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

• Sony DAV-DZ860W 1000W hemde HDMI 1080p
    gerçekten güzel hem optik hemde hdmi bağlantı
    fiyatı 1200 tl civarındaydı

fakat oyun daha ağır basıyorsa bence z-5500 e bir bak derim benim fikrim tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatel -- 9 Nisan 2009; 10:11:35 >
  • peki kardeş bn bu ses siistemiyle tv izlerkende kolonların hepsinden ses alabilecekmiyim?
  • tabi ki hdmi dan tv ye optikten ise ps3 e bağlayabilirsin sadece ürünün kumandası ile tv aux dvd radio seçimi yapacaksın seçtiğin sesi hoparlörden alacaksın. usb direk bağlantısı var upscalling mevcut.
  • tv de optik yok malesef senin dediğin ps3 ile dvd nin optik girişlerimi?*
  • tv ye hdmi dan bağlanacak
    ps3 e optikten
  • saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoruk

SONY S-4000 LCD TTELEVİZYONUM VE PS3 KONSOLUM VAR.TELEVİZYONUMDA OPTİC CIKIŞ YOK MALESEF.AMA SESİ HDMI KABLO ARACILIGIYLA ALMAK İSTİYORUM.VE TV İZLERKEN OLSUN PS3 İLE OYUN OYNARKEN OLSUN BÜTÜN KOLONLARDAN SES GELSİN İSTİYORUM.TABİİ DVD PLAYER DA ALMAM GEREKECEK.1300 YTL KADAR BÜTÇEM VAR.ALACAGIM EV SİNEMA SİSTEMİNİN SONY OLMASI ŞART.
    TAVSİYE EDECEĞİNİZ ÜRÜNLERİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

www.istanbulbilisim.com.tr
    HT-SF1300 (5.1) Sony Ev Sinema Sistemi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_HT-SF1300-5.1-EV-SINEMA-SISTEMLERI,5859.html

• evcimen slm
    bu tavsiye ettiğin üründe dvd player yok sanırım bana bunun yanın da hangi dvd player tavsiye edersin?bi de Sony DAV-DZ860W dan ne farkı var yazarsdan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoruk

evcimen slm
    bu tavsiye ettiğin üründe dvd player yok sanırım bana bunun yanın da hangi dvd player tavsiye edersin?bi de Sony DAV-DZ860W dan ne farkı var yazarsdan sevinirim

dvd playeri yok evet...
    1000w ve kaliteli, ev icin uygun bir 5+1 ses sistemi-fiyati da ucuz.
    ama + olarak dvd player istiyorum diyorsan philips 5990/12 veya 5980/12 alabilirsin. bu iki urunde de 1080p upscale ozellikleri mevcut.

dvd player'li sony ses sistemi tercih etmemelisin cunku sony dvd playerlar da ornegin usb'den film izleyemiyorsun, bazi altyazi sorunlari da cabasi...
  • bu kötü oldu o zaman çünkü ben sync özelliği yüzünden sony dvdli bir ses sistemi istiyordum aslında :(
  • aslında dvd filmleri ps3 ten izliyorum sürekli dvd player almama gerek yok sanırım bu ürünü alıcam
  • Bizim grup atakta bakıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: evcimen
    dvd playeri yok evet...
    1000w ve kaliteli, ev icin uygun bir 5+1 ses sistemi-fiyati da ucuz.
    ama + olarak dvd player istiyorum diyorsan philips 5990/12 veya 5980/12 alabilirsin. bu iki urunde de 1080p upscale ozellikleri mevcut.

dvd player'li sony ses sistemi tercih etmemelisin cunku sony dvd playerlar da ornegin usb'den film izleyemiyorsun, bazi altyazi sorunlari da cabasi...
  • dvd alacagım vazgectim ps3 n optiki bozuluyormuş:((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.