Şimdi Ara

5+1 Telefona Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende 5+1 pionerr ses sistemi var. Bunu jak ile telefona bakğlamak mümkün müdür ? Herhangi bir aparatla falan bağlarsam telefona zarar verir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• linkini atar mısın merak ettim de ses sistemini ? ve ya modeli ne söyle ben bakim, bi sıkıntı çıkmaz ayrıca öyle bir soru sormuşsunki ne olacak kardeşim telefonun jack çıkışı varsa ki vardır tamam işte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantonya

linkini atar mısın merak ettim de ses sistemini ? ve ya modeli ne söyle ben bakim, bi sıkıntı çıkmaz ayrıca öyle bir soru sormuşsunki ne olacak kardeşim telefonun jack çıkışı varsa ki vardır tamam işte?
    quote:

Orijinalden alynty: furkantonya

linkini atar mysyn merak ettim de ses sistemini ? ve ya modeli ne söyle ben bakim, bi sykynty çykmaz ayryca öyle bir soru sormu?sunki ne olacak karde?im telefonun jack çyky?y varsa ki vardyr tamam i?te?

Baya?y eski ses sistemi linkini büyük ihtimalle bulamam markasy Pioneer VSX-808RDS
    Telefona nasyl ba?layaca?ym peki ses sisteminde jak çyky?y yok benim bildi?im. Herhangi bir aparat varmy onu sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBurock -- 9 Kasım 2014; 23:47:14 >

• ByBurock B kullanıcısına yanıt
    sessisteminde eger resimdeki gibiysehttp://audiozavar.com/wp-content/uploads/2009/03/p1060004.jpg arkadan soldan 3. giris CD yazan yere bukablo ile telefonunuzu bagliyabilirsiniz,,
    www.vatanbilgisayar.com
    Slx-857 3.5mm Erkek Den 2 Rca Erkek Ses Kablo 1.5m fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/slx-857-35mm-erkek-den-2-rca-erkek-ses-kablo-15m.html
    yada ön taraftada 3.5mm lik giris olabilir, onada bakin.
    elinizin altinda cevher var,, eski diyorsunuz..
    ileride led tv aldiginizda veya ps4,, ses cikislari optik olacaktir. ve bu sistemde 4 tane optik giris var.. 7 tanede analog r/l giris var.. dvd ile 8.. iyi bakin ona.. Onun benzeri 800tl civari,, 4hdmi 1 optik 1 analog girisi var,,, baska yok. :(.. byy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Emin arkadaşın dediği kablo ile de bağlayabilirsiniz. Ama telefondan müzik dinlemek denilince kablosuz müzik aktarmak akla geliyor.

Eğer telefonunuzda Bluetooth özelliği varsa aşağıdaki Bluetooth adaptör ile telefondan amfiye kablosuz olarak müzik iletebilirsiniz. Sanırım böyle daha kullanışlı olur.
    www.vatanbilgisayar.com
    Logıtech Wıreless Speaker Musıc Adapter (bluetooth) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/wireless-speaker-music-adapter-bluetooth.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

sessisteminde eger resimdeki gibiysehttp://audiozavar.com/wp-content/uploads/2009/03/p1060004.jpg arkadan soldan 3. giris CD yazan yere bukablo ile telefonunuzu bagliyabilirsiniz,,
    www.vatanbilgisayar.com
    Slx-857 3.5mm Erkek Den 2 Rca Erkek Ses Kablo 1.5m fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/slx-857-35mm-erkek-den-2-rca-erkek-ses-kablo-15m.html
    yada ön taraftada 3.5mm lik giris olabilir, onada bakin.
    elinizin altinda cevher var,, eski diyorsunuz..
    ileride led tv aldiginizda veya ps4,, ses cikislari optik olacaktir. ve bu sistemde 4 tane optik giris var.. 7 tanede analog r/l giris var.. dvd ile 8.. iyi bakin ona.. Onun benzeri 800tl civari,, 4hdmi 1 optik 1 analog girisi var,,, baska yok. :(.. byy

Evet bu resimdeki tesekkur ederim cevabiniz için alacagim kabloyu
    Cevher olduğunu biliyorum fakat kolonlari zarar gördü 1 tanesi komple bozuldu o yüzden yeni aldik bunu kendi odama doseyecegim o yüzden. yeni aldigimizi optik ile bagladik tvye zaten ve evet 1 tane optik girişi var sadece. Tekrardan tesekkurler

Resimdeki modelden farklımı,, resimde 3 optik giriş (1optik çıkış) ve 1 adette dijital coaxial girişiniz var. toplam 4 girişiniz var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 sistemi tv ye bağlamak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Resimdeki modelden farklımı,, resimde 3 optik giriş (1optik çıkış) ve 1 adette dijital coaxial girişiniz var. toplam 4 girişiniz var.

Hayir resimdekiyle ayni yeni aldigim ses sisteminde 1 tane var onu soyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBurock -- 10 Kasım 2014; 20:49:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.