Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

5+1 veya 2+1 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Creative X-Fİ surround pro 5+1 ses kartım var 500 lırayı gecmıcek sekılde tercşhen 5+1 isterim ama siz derseniz 2+1 de işini görür..(5+1 tercih etmemin nedeni karttan dolayı) apartman ddairesinde oturuyorum 2.el bir logitech z906 alma gibi bir düşüncem var ama onu da kısık sesledinledikten sonra o kadar para vermem mantıksız olucak.Bunlarıda göz önünde bulundurarak tatlı ve doygun basslar veren tercıhen R&B müzik vs. dinliyorum ona yonelık bır ses sistemi tavsiyesinde bulunursanız sevınırım??

• iyi günler hocam edifier s550 ses sistemi var bir bakın sıfırı yok diye biliyorum 2.el baka bilirsin yada pioneer htp71 yada htp73 avrli sistemler var 600 ila 700 tl arası değişiyor logitec z906 bass sıyla güze ama tiz asla bulamazsın oyunlarda ve filmlerde güzel ses veriyor müziklerde tizi çok iyi equalizer yapman lazım ancak öyle olur ben de bu yaz pioneer htp073 alıcam sen bu sistemleri bir dene derim hangisinin sesi sana daha dengeli geliyorsa onu al bassı çok seviyorsan logitech z906 al iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam logitech z906 önermişsiniz ama ben onu apartman dairesinde %25 volume le zor kullanırım dıye dusunuyorum guclu bır cıhaz tamamını acamadıktan sonra daha duşuk bır bass sevıyelı olanını almayı daha mantıklın goruyorum
    ama edifier s550 de cok guzel ürünmüş dogrusu oda olabılır :D
  • gulsahcagrı G kullanıcısına yanıt
    kardeş sen reklammı yapıyon ?
  • furkantonya F kullanıcısına yanıt
    hayır ben bu sıteden almıstım ses sıstemı kampanyalıydı ama hala kampanyadamı bılmıyorum
  • furkantonya F kullanıcısına yanıt
    Dun gece de konu acmıştı forum sildi

Daha hala aynı ise devam ediyor site nin reklamı için burda arkadas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nstcnl

Arkadaşlar merhaba Creative X-Fİ surround pro 5+1 ses kartım var 500 lırayı gecmıcek sekılde tercşhen 5+1 isterim ama siz derseniz 2+1 de işini görür..(5+1 tercih etmemin nedeni karttan dolayı) apartman ddairesinde oturuyorum 2.el bir logitech z906 alma gibi bir düşüncem var ama onu da kısık sesledinledikten sonra o kadar para vermem mantıksız olucak.Bunlarıda göz önünde bulundurarak tatlı ve doygun basslar veren tercıhen R&B müzik vs. dinliyorum ona yonelık bır ses sistemi tavsiyesinde bulunursanız sevınırım??

Creative T3 kullanıyorum ve bir yerde bu seti denemeden başka bir şey almayın. Creative'in ürünleri genelde vasat olmasına rağmen bu set beni çok memnun etti ve sizin de denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
  • Z5500 bulursan al. Z906 daha kotu. S550 nin baslari kotu. Z5500 cop teneksi diyenlere aldanma kullanamadan konusuyorlar

• nstcnl N kullanıcısına yanıt
    Çok temiz edifier da 5000 pro var düşünürsen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creative G500, Thx 550 veya S750 bakın derim..

• logitech almada ne alırsan al
  • Take That kullanıcısına yanıt
    neden oyle dedınız hocam ?:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.