Bildirim
5+1de bir hoparlörden ses gelmemesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap verebilecek yok mu ? -
Cihazın nasıl bir cihaz? Büyük ihtimal entegrede sorun var ya da sokette. İncelemek lazım. Kulağını ses gelmeyen hoparlöre daya hiç mi ses yok? -
yani cihazınızı yazın yardımcı olalım -
-
cevap bekliyorum arkadaşlar -
Böyle bir soruya cevap vermem buradan zor. İçeride bir soğuk lehim olabilir ve subwoofer ın titreşimiyle temas ediyor fln olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nipp10
Böyle bir soruya cevap vermem buradan zor. İçeride bir soğuk lehim olabilir ve subwoofer ın titreşimiyle temas ediyor fln olabilir.
nerede tamir ettirebilirim peki ben bunu ? -
Tanıdığın iyi bir elektronikçiye götürebilirsin. Benim bir arkadaşım var. Her işini bana yaptırır. benim askerlik yaptığım dönemde amfisinin bir çıkışı yanmış. E buda almış cihazı tamirciye götürmüş. Bizim uyanık usta da hoparlör terminallerini içeriden diğer çıkışa paralel bağlamış. Gözünü 4 aç. -
teşekkürler tanıdık bir elektrikçi var, bir konuşurum onunla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X