Şimdi Ara

5 Adet CS GO Steam Gift Adedi 15 TL(Satıldı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  5 Adet CS GO Steam Gift Adedi 15 TL(Satıldı)

5 Adet CS GO Steam Gift Adedi 15 TL(Satıldı)

Arkadaşlar Elimde 5 adet CS GO Gift var.Adedi 15 TL
    Ödeme:enpara
    steam link:http://steamcommunity.com/profiles/76561198201798757/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asevim69 -- 1 Eylül 2016; 22:45:48 >

• Mesaj atıldı.
  • Güvenilir görünmediği için almadım.
  • Önce gift gönder sonra parayı göndereyim dediği için aynı şekilde reddedildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asevim69 -- 1 Eylül 2016; 13:31:19 >
  • Temiz takas olarak tanesine 3 key verdim kabul etmedi , bide parayımı önce göndericem steam profili yok referans yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: renkus

Temiz takas olarak tanesine 3 key verdim kabul etmedi , bide parayımı önce göndericem steam profili yok referans yok .

Profili yazdım ekleyerek iletişime geçebilirdin.Önyargılı davranmaktan vazgeçiniz.Nakit olarak satmak istediğimi belirttim.
  • steamden ekledim.
  • Kişi güvenilirdir.Yakınımdır.Kefilimdir kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 1 Eylül 2016; 21:17:13 >
  • Sağolsun arkadaş güvendi önden gifti verdi daha sonra ödemeyi geçtim teşekkürler

edit: Diğer kalan giftleride aldım en son giftin parasını ilk gönderdim sıkıntı çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 1 Eylül 2016; 22:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Sağolsun arkadaş güvendi önden gifti verdi daha sonra ödemeyi geçtim teşekkürler

1+3+1 Toplam 5 adet Karşılıklı güven şeklinde Windmark nickli arkadaşa satılmıştır.Kendisine teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.