Şimdi Ara

5 adımda ygs fem tüm dersler soru bankası ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kullanan var mı ? almayı düşünüyorum da ve edebiyat konu anlatmlı alacam önerilerinizi bekliyorum lütfenn çokk acil

• ben sayısalcıyım sayısalcılar için güzel bir kitap bence soruları güzel sorular çok zor değil ama kolayda değil ben al derim
  • kullanıyor musun sen memnun musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandomima

kullanıyor musun sen memnun musun

evet kullanıyorum eğer şu şu konu bitti diyosan al bu kitaptan o konuları çöz tamamen kapat konuyu yani hallettiğin konuları son kez bu kitaptan çöz zaten 1 konudan 1-2 test oluyor tam bitirici kitap yani al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 20 Aralık 2011; 18:11:44 >
  • Son 1 ay kasılıp toplanacak kitap test sayısı az ama unutturmuyor zaten bir konudan 10 test 20 test çözüp sonra bakmamak saçma.
    Güzel bende kullanıyorum her hafta bir hamle devirilir kolayca
    Her günde devirilir gerçi
  • ben aldım onu ama daha baaslamadım. son bir bir bucuk ay kala baslamamı öneriyo hocam . sizce ne yapmalıyım ??
  • Femin mavi beyaz setini çalıştıktan sonra oturup bitirince cok yararlı oluyor tam olarak bitirdigini hissediyorsun konuları bence al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ AYT MAT SORU BANKASI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zişan3434

ben aldım onu ama daha baaslamadım. son bir bir bucuk ay kala baslamamı öneriyo hocam . sizce ne yapmalıyım ??

Aynen bende aldım daha başlamadım konuları biraz daha ilerletiyim ( tarih coğ da dahil ) Başlayacağm son 1.5 ay kala başlamak daha doğru gibi ama ben kendimi yeterli görünce başlayacağım
  • Ben aldım ve kullanıyorum..Haftada 1 hamlesini bitiyorum .Aynı zamanda üniversiteye devam ettiğim için ve lys konu çalıştığım için anca bu kadar oluyor.Geçen seneden konu eksiğim olmadığı için hatırlatma amaçlı başladım ben bu kitaba.Şu an 3.hamledeyim 2 hafta sonra bitirip deneme çözmeye başlıcam.

Kitaba gelecek olursak
    -Her konudan 1,2 veya en fazla 3 test olduğu için hiç sıkılmadan çözüyorsunuz
    -Sorular hiç zor değil ama kesinlikle basitte değil
    -Hatalı soruyla karşılaşmadım.

Kötü bulduğum yanları
    -Türkçe paragraf sorularını kısa buldum
    -Tarih-Coğrafya-Felsefe'de ezbere dayalı soru yok
  • sizce lys ye daha cok agırlık vermek gerekmiyor mu ??
  • Ben Zirve ve Güvender konu anlatımlarını sipariş ettim cuma günü gelecek toplam 8 kitap. İnşallah bende başlayacam..

Şu an Türkçe'den dil bilgisi dışında bütün Ygs konularımı bitirdim. Lys'nin yarısı kaldı. Ocak ikinci hafta Lys'yi de bitirmeyi düşünüyorum. ve son 2 buçuk ayımı tamamen soru çözümüne verecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 21 Aralık 2011; 20:18:37 >
  • Mart ayında bu kitap ve denemeler olsun elinde..
  • peki edebiyat kaynak öneriniz var mı
  • bende zirve konu anlatımların hepsi var ama açıkçası pek beğenmiyorum . cok yüzeysel anlatmış. farklı şeyler alsan daha iyi olurdu sanırım
  • hocam az once kitabı aldım guzel gozukuyor bakalım :D
  • kafam karştı şimdi yaa :) neysee 5 hamlede ygs femi alıyorum o kesinn. edebiyat kaynak önerinz var mıı o da lazım bana edbiyattan hiçbişey bilmiyorum
  • malesef bilemiicem ben sayısalım ama simetri fem güvender güzel olabilir arkadaşlar genelde onları kullanıyolardı
  • eyv zişan sağol yardımın için edebiyatt kaynakk önerebilecekk yok muu
  • ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.