Şimdi Ara

5 Aydır Küs Olduğum Arkadaşımla Barışabilirim[Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 yıldır arkadaşız
    Kısaca özet ders seçimini ben onunkinden farklı seçtim eve geç varıyorum diye, vay efendim böyle şöyle sen niye farklı seçtin, sonra işte anlatmama izin vermedi. Sonraki gün yanına gittim "Çık, git" dedi. Bende o saatten sonra gel barışalım filan demem zaten, başka bir arkadaş ilede küstürdü. Bugün işte arkadaşlarla lahmacun yemeye gittik. Başka arkadaşların arasında da küslük vardı. Onlar barıştı. "Sizde barışın abartmayın" dediler. Sonra 3 kişi takılırdık. Ben, X, Y ben X ile küstüm.
    Lahmacun yemeye Ben, Y başka arkadaşlarla gittik. Mekandan çıktık. İşte Ben ile Y gidiyoruz. "Ben ayarlayacağım" dedi. Ben "Merhaba, merhaba olur" dedim. O da "Olsun aranızda küslük olmasın" dedi.

Şimdi sorun eğer olduda ben X ile barıştım. Sizce Nasıl bir tavır sergilemeyin. Merhaba, merhaba mı ? Yoksa eski samimiyeti devam ettirmeye çalışayım mı ?
    Sizce hangisi yakışan bir hareket olur?
    Siz olsanız ne yaparsınız?

Bu arada hani derler ya "1 dostun 10 arkadaşın olsun" gibi laf vardır. Bunlar benim arkadaşım ama öz arkadaşım(dı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 16 Şubat 2016; 0:36:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yatıyorum şimdi sabaha bakarım geç gececi tayfa has olur mantıklı yorumlar gelir iyi geceler :)

• Kendi sorunlarını kendin düşünerek çözmeyi ogrenmelisin evlat.

Okumayın Lahmacun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne böyle matematik sorusu gibi.En sonda x kaçtır diye soracaksın sandım.
  • Valla 2-3 haftadan sonra hayatımdan pek bir şey eksilmediğini hissettim

• bence çok uğraşmaya değmez ama sen bilirsin yine

• bu arkadaşına bağlı. ben de küstüm 5 ay. hiç bir eksiklik olmamış gibiydi. sonra barıştık. ondan sonra anladım ne kadar eksiklik olduğunu. ama benim arkadaşım da benimle barışmak istiyordu. seninki barışmak istemiyorsa çok samimi olma bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayat küs kalmaya değmez barış gitsin. Sen git yanina büyüklük sende kalsın. Ben 2 sene konusmamistim baristiktan sonra anladim hic birşey için arayı bozmaya değmediğini, ben aradım.

• Benim 3 sene sonra barıştığım var.Ümidini kesme

• Universite okuyorsunuz yaslar min 18. Dersler ayni olmadi diyemi kavga ettiniz aq. Sevgilim olsa trip atmaz ne sacma bir neden.

Uzak dur hocam. Yarin oburgun bir fazla kraker yersin olay cikarir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AsDeRf_ -- 16 Şubat 2016; 7:42:18 >
  • Baris bence. Dost kolay bulunmaz. Git ozur dile hatta, bir sey olmaz.

• Buyukluk sende kalsin git barış bence, her akadaş dost önemlidir. Bi hata yapmiştir belkide şuan çok pişman ?

• Ben çok önce yanına gittim bir kere çık git dedi sonra da daha hiç birinirimizi tanımıyormuş gibi devam ettik @Repentless

Valla arkadaş aracılığı ile öğrendim ben onun yanına hiç gitmiyor muşum uzak duruyor muşum o uzak durunca bende uzak durdum @.AlemdaR.

Bilmiyorum barışıp barışmak istemediğini @dhdh

Valla hiç bilmiyorum bence küsmesinin altında başka nedenler var bunu bahane gösterdi @_AsDeRf_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 19 Şubat 2016; 17:17:09 >
  • Yaptığı hatanın farkına vardıt. Her insan kendi seçimlerini yapma hakkına sahiptir.
  • Barıştık sabah editlerim

• Bi ders için dostluğu bitirmiş yüzüne bile nakmazdım ben

• Bugün geldi özür diledi. Pişmanlık yüzünden okunuyordu. Özür dileyen insanı ters çevirmek hoş düşmez.

Bu arada sizi Trollerken görmemek güzel :)

• Okurken beynim yandı be kardeş. Neyse. Ders seçimi falan belli ki üniversitedesiniz, arkadaşın çok saçma bir sebepten dolayı küsmüş ve devamında da saçma hareketler yapmış. Ne la öyle çık git demeler, seni başkalarına küstürmeler falan... Biz bunu ilkokul'da yapıyorduk.

Demem o ki birisi bunları bana yapsa aynı ortamda nefes bile almam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.